dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

ARKADAŞLAR 00.00 DAN İTİBAREN YSBAM ARKADAŞIMIZIN HAYIRLARLA BEBEĞİNİN OLMASI VE HUYLUDUYGU ARKADAŞIMIZIN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUALARIMIZA BAŞLIYORUZ..

HER İKİ ARKADAŞIMIZ İÇİN EN AZ 125 KERE
"Hasbinallahu ve nimel vekil ''
(''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir'')

1) melisamelisss --------250 ------------------250
2)
senanas --------------200 ------------------200
3)
-Naz- -------------125 --------------125
4)
sweet-73 ------------- ----------------
5)
damla_22 -----------125 -----------------125
6)
aaynaa ------------ ---------------
7)
masculin-------------125 ------------------125
8)
ZEYNEP0682 ------125 ------------------125
9
) yavruceylann---------- -------------
10)
ppatym --------------250 -----------------250
11)
tubatesbih--------- 125-----------------125
12)
mirac75 ------------ -----------------
13
) berirem----------- -----------------
14)
emel_efe ---------- ------------------
15)
pembe4044------- -----------------
16)
deryafikret------ ------------------
17)
farmasi------------250 -----------------250
18)
nickimikim7--------125 ------------------125
19)
mutlu-umutlu-------125 -----------------125
20
) kardelen063------------------------
21) eoe------------------- ------------------
22)
ozgecan19--------150 -----------------150
23)
gulfuren-----------125 ------------------125
24) senay079---------- 150------------------150
25) AdenNur-------- ------------------
26)
dior34------------- 125----------------125
27) PaytiPo-------------125 -----------------125
28)
istanbulunsultani-----125 ------------------125
29)
intense_23--------150 ------------------150
30
) kitapseverim--------- 150--------------150
31)
asdes-----------------150 ------------------150
32)
gulucukgs---------100 ------------------100
33)
BabamIn_KIzIyIm-----125 -----------------125
34)
mlkem-------------- 125------------------125
35) hanzade123------250 ------------------250
36)
skelebeks---------- 200 ------------------200
37)
Papatya------------125 -----------------125
38)
whitepearll--------250 ------------------250
39)
Debusi-------------- ------------------
40
) ysbam--------------- -----------------
41) huyluduygu-------- -------------------

TOPLAM==4250

HANIMLAR , LİSTEDE SON GÜNÜMÜZ. DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. TÜM ÇABA GÖSTEREN HANIMLARA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. YARIN AYETEL KÜRSİ LİSTEMİZ BAŞLAYACAKTIR. LÜTFEN ÇIKARILMAK İSTEYEN,YA DA HAKÇA OKUMAK İSTEYEN YENİ KİŞİLER BANA ULAŞSINLAR. SEVGİLER

**SON GÜNÜMÜZDE LÜTFEN SAYIMIZI AŞMAYA GAYRET GÖSTERELİM HERKES BİRAZ FAZLA OKUMASINI RİCA EDİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

bence 1 gün bekleyelim. katılmak isteyenler oluyor. duamız daha bereketli olur

Bence hemen baslatalim ve yine de katilmak isteyenleri de ekleyelim. Total dua sayisinin onemi olmadigi icin eklwnebilirler bence. Bu kez katilmak istrywnleri reddetmeywlim bence. Tabi cogunluk ne derse.

Hanimlar soyleyapalim bu geceden baslasin insallah. Ve yeni gelenleri liste sonuna ekleriz , reddetmeyiz. Bu son listemiz geceye kadar bitsin inşallah gece yeni listemizi baslatiriz .

amenenresulü okumadan absestsiz başaçık olur denmişti... sonra bir arkadaşımız olmaz dedi... bende evde okumaya başladım ve çok zorlandım...
ayetel kürsi için başaçık abdestsiz olmuyorsa ben katılmayayım arkadaşlar...
sizlerden haber bekliyorum... :)

aslında regl iken , ayetel kürsi içinde farklı fetvalarda bulunulmuş.
Kimisi kuran okumak maksadıyla olmadığı sürece dua etmek için , zikir içinyahut korunmak için okunabilir derken kimiside kurandan hiçbir ayet okunamaz diyerek direk önünü kapatmış.
Hadislerde Şüphelilerden kaçının diyor.. Ne yapsak bilemedim

Hanimlar onceki de ayetti. Simdiki duamizda ayet. Ozel gunlerde nihat hatipoglu ezbere okunacagini soylemisti ve cogu hocalar . Ezbere bilmeyenleri uyarabiliriz. Bilginize. Ayrıca regl donemimizde duadan uzak kalabilecegimizi, yasak olduğunu düşünemiyorum. Dokunmak yasaktir diye biliyorum. Simdi cok fikir cikacaktir eminim bu benim arastirdiklarim. Ama bence okumaliyiz. Fikrim budur ama tabi sizin kararinizdir.

Hanimlar onceki de ayetti. Simdiki duamizda ayet. Ozel gunlerde nihat hatipoglu ezbere okunacagini soylemisti ve cogu hocalar . Ezbere bilmeyenleri uyarabiliriz. Bilginize. Ayrıca regl donemimizde duadan uzak kalabilecegimizi, yasak olduğunu düşünemiyorum. Dokunmak yasaktir diye biliyorum. Simdi cok fikir cikacaktir eminim bu benim arastirdiklarim. Ama bence okumaliyiz. Fikrim budur ama tabi sizin kararinizdir.

ben kitapsever arkadaş sorunca şöyle bir göz attım. herkes farklı bişey söylemiş. tabiki herkesin söylediğiyle hareket edilmez ama en doğrusu diyanetimi arasak.

ben kitapsever arkadaş sorunca şöyle bir göz attım. herkes farklı bişey söylemiş. tabiki herkesin söylediğiyle hareket edilmez ama en doğrusu diyanetimi arasak.
Ben basinda da arastirmistim . Ayetlere dokunmak ve yazmak gunah fakat ezbere okumak gunah degildir diye okudum cogu yerde. Aslinda ortak noktaya varilamamis bir konu. Ben kimseyi yanlisin peşinden suruklemek istemem. Ama bildigim ezbere dua niyetiyle okunabilir. Ici rahat etmeyen hanimlar cikabilirler saygi duyuyorum ama gorusum budur. Diyaneti arasak hocalarla celisebilir ama yarin arayalim. Listeyi yarin baslatalim bugun bunu konusalim

İşte ortak noktaya varılamadığı için şüpheli oluyor biraz. Birde internette yazanın kim olduğu pek belli olmadığı için insan tam güvenemiyor. açık ve net bir şekilde kaynak göstermemişler bu konuda. Ama diyanete sorduğumuzda en azından hoca bize net cevabı verecektir, fetva hükmündedir. ona uymak daha doğru olur diye düşünüyorum. Siz akşamcı hanımlarla tartışın bu konuyu yarın duruma karar veririz inşallah. selametle

Back
X