- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.321
Listedeki son iki arkadaş için 150-150 okuyorum inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senay hanimcim kararsizim. 1 gun beklesek mi ya da bu geceden listeyi acsaki mi diye ama ihtiyaci olanlar da olabilir. Siz ve diger hanimlar ne derler? Fikirlerinizi bekliyorumYarın Melisa ve damla için okuyoruz değil mi
Hergun 15+15 toplamda 30 ayetel kursi , iki kisiye duzenli okuyoruz
ayetel kürsi grubuna beni de ekler misiniz?
bende beklemek taraftariyim . Artik kimler gelirse yarin gece listemizi baslatmayi düşünüyorum buyuk ihtimalle asdes hanimcimbence 1 gün bekleyelim. katılmak isteyenler oluyor. duamız daha bereketli olur
bence 1 gün bekleyelim. katılmak isteyenler oluyor. duamız daha bereketli olur
Bence hemen baslatalim ve yine de katilmak isteyenleri de ekleyelim. Total dua sayisinin onemi olmadigi icin eklwnebilirler bence. Bu kez katilmak istrywnleri reddetmeywlim bence. Tabi cogunluk ne derse.
Hanimlar onceki de ayetti. Simdiki duamizda ayet. Ozel gunlerde nihat hatipoglu ezbere okunacagini soylemisti ve cogu hocalar . Ezbere bilmeyenleri uyarabiliriz. Bilginize. Ayrıca regl donemimizde duadan uzak kalabilecegimizi, yasak olduğunu düşünemiyorum. Dokunmak yasaktir diye biliyorum. Simdi cok fikir cikacaktir eminim bu benim arastirdiklarim. Ama bence okumaliyiz. Fikrim budur ama tabi sizin kararinizdir.
Ben basinda da arastirmistim . Ayetlere dokunmak ve yazmak gunah fakat ezbere okumak gunah degildir diye okudum cogu yerde. Aslinda ortak noktaya varilamamis bir konu. Ben kimseyi yanlisin peşinden suruklemek istemem. Ama bildigim ezbere dua niyetiyle okunabilir. Ici rahat etmeyen hanimlar cikabilirler saygi duyuyorum ama gorusum budur. Diyaneti arasak hocalarla celisebilir ama yarin arayalim. Listeyi yarin baslatalim bugun bunu konusalimben kitapsever arkadaş sorunca şöyle bir göz attım. herkes farklı bişey söylemiş. tabiki herkesin söylediğiyle hareket edilmez ama en doğrusu diyanetimi arasak.
Selamlar hosgeldiniz. Ekleyecegim insallah .Selamü aleyküm arkadaşlar bende katılabilir miyim ??