- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.341
nasil, nekadar sayida okuyacaksiniz. Bende ayetel kursi okumak istiyorum ama hergun cok fazla sayida okuyamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisa hanım günlük 15+15 olarak iki kişiye okuyacağız .nasil, nekadar sayida okuyacaksiniz. Bende ayetel kursi okumak istiyorum ama hergun cok fazla sayida okuyamam
Bende okumak isterim ozaman. Listenizi goremedim amanisa hanım günlük 15+15 olarak iki kişiye okuyacağız .
şu an tartışmalı listemiz gerilerde kaldı güncelleyeceğim yarın akşam başlıyoruz inşallahBende okumak isterim ozaman. Listenizi goremedim ama
tamam benim icin uygun, tesekkur ederim cevabiniz icinşu an tartışmalı listemiz gerilerde kaldı güncelleyeceğim yarın akşam başlıyoruz inşallah
ekledim sizi de listeyi güncelledim. hoşgeldiniz listemizetamam benim icin uygun, tesekkur ederim cevabiniz icin
15+15yani 30 okuyacağız . günde iki kişi,okuyabilecek misinizKaçar tane okuyoruz ayetel kürsi
Allah'ın izniyle okurum inşallah. Bu haftaki arkadaşların duasını şimdi okuyorum. Bu hafta işlerim var, internete düzenli girememe ihtimalim çok yüksek. Rica etsem bu haftaki arkadaşlar için sırası geldiğinde okundu yazar mısınız?15+15yani 30 okuyacağız . günde iki kişi,okuyabilecek misiniz
tabiki Allah kabul etsin. yani 14 arkadaş için yazacağım di mi?Allah'ın izniyle okurum inşallah. Bu haftaki arkadaşların duasını şimdi okuyorum. Bu hafta işlerim var, internete düzenli girememe ihtimalim çok yüksek. Rica etsem bu haftaki arkadaşlar için sırası geldiğinde okundu yazar mısınız?
ayna hanımcım bilginizi paylaştığınız için tşk ederim bende okuma taraftarıyımarkadaşlar AYETEL KÜRSİ yi adetliyken de okuyabilirsiniz yani kafasında soru işaretleri olanlar varsa ben eşime de sordum imamhatip mezunu eşim o da okunabilir dedi