- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.441
25 er okudum rabbim kabul etsin inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filiz hanima dua kardesi var mı yerine okuyacak?bende regliyim bitmek üzere yarında okuyamam perşembe haber veririm. Ya da nasıl olacak türkçesimi olunacak anlayamadım.
bende regliyim bitmek üzere yarında okuyamam perşembe haber veririm. Ya da nasıl olacak türkçesimi olunacak anlayamadım.
Filiz hanima dua kardesi var mı yerine okuyacak?
Nikimmikim7 siz zaten fazla okumussunuz. Tabi mumkun. Sizde filiz hanimin acigini kapatmis oldunuz Allah razi olsunBenim okuduğum 50-50den almak mümkün mü
Nikimmikim7 siz zaten fazla okumussunuz. Tabi mumkun. Sizde filiz hanimin acigini kapatmis oldunuz Allah razi olsun
olur bu liste hergün değişebilir ,ama dua kardeşlerinizle özelden de konuşabilirsiniz nikimikim7 hanımcım, iletişimde olursanız daha rahat olur,buraya belirtirsiniz.Ben Filiz arkadaşın adeti bitene kadar onun yerine okuyabilirim
senin yerine 15+15 okudum canım...melisamelisss güncellermisin
çok teşekkür edrim kardeşim allah sana ve tüm dua eden kardeşlerime hayırlı kuzucuklar nasip etsinsenin yerine 15+15 okudum canım...melisamelisss güncellermisin
çok teşekkür edrim kardeşim allah sana ve tüm dua eden kardeşlerime hayırlı kuzucuklar nasip etsin