- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.421
15 er okudum Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün hastalandım okuyacaktım ama miracın yazdığı beni korkuttu ne yapayım kızlarr
arkadaşlar şimdi hafız olan bi arkadaşla konuştum okunmaz diyor türkçeside okunmazmış onun için ya regli olanlar çıkalım bi sonrakinde sizlerle oluruz yada bizlerin yerine vakti olan arkadaşlar okusun
Melisa hanımcım benim niyetimde zaten
herkese eşit miktarda 15 /15 ayetel kürsi okumak
adetliyken de okumayıp sonrasın da borcumu ödemek vardı![]()
arkadaşlar şimdi hafız olan bi arkadaşla konuştum okunmaz diyor türkçeside okunmazmış onun için ya regli olanlar çıkalım bi sonrakinde sizlerle oluruz yada bizlerin yerine vakti olan arkadaşlar okusun
türkçesinide okusanız ayne şey farketmez okunmaz dedi
senin yerine 15+15 okudum canım...melisamelisss güncellermisin
çıkmak çözüm değil o halde devamlı liste değişir yaklaşık 7 gün sürdüğünü düşünün mantıklı değil
ben hasta olan arkadaşlarıma ... hasta olana kadar :) okurum sorun değil...
kimse listeden çıkmasın kimin duası yarar bilinmez...![]()
Melisa hanımcım benim niyetimde zaten
herkese eşit miktarda 15 /15 ayetel kürsi okumak
adetliyken de okumayıp sonrasın da borcumu ödemek vardı![]()
bende hemfikirim bu konuda... öncesinde okunabilir sonrasında okunabilir... hepimizin bir koşturması var bir durum olursa birbirimizin yerine de okunabilir... ben kendi adıma kimsenin duası eksik kalmasını ve uzamamasını istediğimden hepinizin yerine okuyabilirim :)
hepinizden allah razı olsun ne muradınız varsa olsun, ben regli iken okunur zannediyordum yoksa öncesinde okurdum o halde benim içinde okuyun arkaşlar ,bende size hergün hayır duası okurum![]()
Hayir mazeretli hanimlar okumayacak yerine gonulluler okuyacak insallah.bende regliyim bitmek üzere yarında okuyamam perşembe haber veririm. Ya da nasıl olacak türkçesimi olunacak anlayamadım.
cnm ne güzel bir rüya maşaallah barekallah...kızlar beni de eklermisiniz çok tuhaf oldum ayetel kursi okundugunu görünce iki gün önce rüyamda ayetel kursi okuyordum... görünce duygulandim şimdi. .. Bu Allahimdan bir işaret mi...