dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

ppatyam hanımcım geçmiş olsun öncelikle. üzülmeyin çünkü listemizdeki çoğu kişi gönüllü zaten tamamlanacaktır bir şekilde. anlıyorum siz okuyamayan arkadaşlara da okumak istiyorsunuz ve sayımızı düşürelim diyorsunuz. bu da bir ince ve güzel düşüncedir tşk ediyorum size bu düşünceni için. diğer hanımlar da fikirlerini buraya yazarlarsa sevinirim. ama benim fikrim açıkçası sayıya takılmayalım ama 15 i minimum bir limitimiz, bir düzen olması adına koyduk. bence sayı mühim değil ama o akşama geceye kadar hangi iki arkadaşımızın sırası gelmişse ona 15+15 ayetel kürsi duaları edebiliriz diye düşünüyorum. topiği açtım ama hep beraber kararımızı verelim ,sayıyı düşürmek isteyen hanımlarda fikirlerini paylaşsınlar. ama fikrim hergün iki kişiye 15+15 ayetel kürsinin önemli bir rakam olacağını(sayı mühim değil ama dua açısından) düşünüyorum çünkü bence en güzel ve etkili dualardan birini ediyoruz . karar hepimizin ortak kararı olacaktır hanımlar fikirlerini paylaşsınlar lütfen.

Gecmis olsun dilekleriniz ve anlayisiniz icin teşekkür ederim melisa hanim.
Elbette onemli olan sayı değil ne kadar samimiyetle okundugudur benim ki fazla okuyamamamin verdiği mahcubiyet dolayısıyla bir öneriydi.

Gecmis olsun dilekleriniz ve anlayisiniz icin teşekkür ederim melisa hanim.
Elbette onemli olan sayı değil ne kadar samimiyetle okundugudur benim ki fazla okuyamamamin verdiği mahcubiyet dolayısıyla bir öneriydi.
sizin gibi hanımlarla dua etmek bana büyük mutluluk veriyor. gerçekten tşk ediyorum size ve listedeki tüm hanımlara.

bu arada duamı bende okudum,Allah, yavruceylan ve zeynep hanımların dileklerini hayırlar içinde onları fazla sınamadan, kabul etsin. ancak söylemeden geçemeyeceğim . 2 gündür işimle alakalı olumlu gelişmeler yaşıyorum. ve dualarımızın etkili olduğuna gönülden inanıyorum. burdan size duyurmak istedim. inşallah dualarımız hayırlarla olacaktır ,olmuyorsa da mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Allah hepimizi kötü şeylerden korusun. Allah hepinizden razı olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

sizin gibi hanımlarla dua etmek bana büyük mutluluk veriyor. gerçekten tşk ediyorum size ve listedeki tüm hanımlara.

bu arada duamı bende okudum,Allah, yavruceylan ve zeynep hanımların dileklerini hayırlar içinde onları fazla sınamadan, kabul etsin. ancak söylemeden geçemeyeceğim . 2 gündür işimle alakalı olumlu gelişmeler yaşıyorum. ve dualarımızın etkili olduğuna gönülden inanıyorum. burdan size duyurmak istedim. inşallah dualarımız hayırlarla olacaktır ,olmuyorsa da mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Allah hepimizi kötü şeylerden korusun. Allah hepinizden razı olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:
işinle alakalı güzel gelişmelere çok sevindim devamı gelir inşallah ,ben okuyamıyorum içim içime sığmıyor biran önce başlarım inşallah benim için okuyan arkadaşıma dua ediyorum kabu olsun inşallah

işinle alakalı güzel gelişmelere çok sevindim devamı gelir inşallah ,ben okuyamıyorum içim içime sığmıyor biran önce başlarım inşallah benim için okuyan arkadaşıma dua ediyorum kabu olsun inşallah
tşk ederim inşallahwhitepearll hanımcım. bu arada bugün mazeretli hanımlar yine birbirine okutmak isteyenler okutabilirler. lütfen belirtsinler. mlkem hanım sizle ilteşim halinde değil mi zorlanırsa ben yardım edbilirim.

hanımlar ben birinize yardımcı olabilirim.diğer gönüllü hanımlar yardımcı olabilirler mi?

canım ben dün fazla fazla okudum 3günlük yetecek duam var...
kendimce kumbara mantığı yaptım...
sonraki günlerim içinde kuzenime sölicem canım...
yerime okutacak bulurum olurda bulamassam haber veririm...

canım ben dün fazla fazla okudum 3günlük yetecek duam var...
kendimce kumbara mantığı yaptım...
sonraki günlerim içinde kuzenime sölicem canım...
yerime okutacak bulurum olurda bulamassam haber veririm...
sevindim bulamazsanız haber verin mlkem hanımcım ben okurum yine inşallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ARKADAŞLAR ZEYNEP0682'NİN SAĞLIKLI,SALİH ,HAYIRLI BİR EVLADININ OLMASI VE ONUSAĞLIKLA HAYIRLARLA BÜYÜTMESİ İÇİN VE YAVRUCEYLANN ARKADAŞIMIZIN GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİNE HAYIRLARLA KAVUŞMASI İÇİN DUALARIMIZA BAŞLIYORUZ ...

**EN AZ 15 KERE ZEYNEP0682 +15 KERE YAVRUCEYLANN İÇİN OKUYORUZ İNŞALLAH.

**MAZERETLİ(REGL) HANIMLARIN OKUYUP OKUMAMALARI KENDİ KARARLARIDIR. RAHATSIZ OLANLAR, DİLERLERSE GÖNÜLLÜ ARKADAŞLARI OKUTABİLİRLER,SEVGİLER.

DUAMIZ;

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah ki, O'ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur.
O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O'na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

1) melisamelisss --------25 -----------------25
2)
damla_22 -----------50 -----------------50
3)
ZEYNEP0682 ------ ------------------
4) yavruceylann----------15 -------------15
5)
ppatym -------------15 -----------------15
6)
tubatesbih--------- 15-----------------15
7)
mirac75 ------------15 -----------------15
8) farmasi------------15 -----------------15
9)
nickimikim7--------15 ------------------15
10)
mutlu-umutlu-------15 -----------------15
11) eoe-------------------25 ------------------25
12)
ozgecan19--------15 -----------------15
13)
gulfuren----------- ------------------
14) senay079---------- ------------------
15)
dior34-------------15 ----------------15
16) PaytiPo------------- -----------------
17)
intense_23--------20 ------------------20
18) kitapseverim--------- --------------
19)
asdes-----------------15 ------------------15
20)
BabamIn_KIzIyIm-----15 -----------------15
21)
mlkem--------------15 ------------------15
22) skelebeks---------- ------------------
23)
Papatya------------20 -----------------20
24)
whitepearll-------- 15------------------15(dua kardeşi melisa)
25) ysbam---------------15 -----------------15
26) huyluduygu-------- -------------------
27) @evinamin -------------- ------------------
28 kitkat kitkat --------------- ----------------
29 S senanas ------------- ----------------
30 @whiterose55 -----------15 ----------------15
31 filiz2012 filiz2012 --------------15 ---------------15(dua kardeşi nikimikim7)
32 C canasu --------------- --------------

33gadriell------------------ -------------------------------
34whiteball--------------- 15 ------------------------15
35nisa1234--------------------- -----------------------------
36lilruba--------------------------- ---------------------------

TOPLAM==395

ALLAH DUALARIMIZI HAYIRLAR İÇİNDE KABUL ETSİN.

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR BURDAKİ BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR YUKARIDAKİ LİSTEMIZDEKI BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. BENIM ICIN TOPARLAMASI KOLAY OLACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM..ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN. HANIMLAR LÜTFEN ÇIKMADAN OKUYUP OKUMADIĞINIZI KONTROL ETMEDEN ÇIKMAYIN Kİ EKSİK GÖRÜNMEYİN,SEVGİLER

25 er okudum allah kabul etsin. bence sayıya takılmadan okuyabildigimiz kadar okuyalim. mazereti olanlar mazereti ni bildirdikten sonra sıkıntı yok. Burada tepki ismini yazdırıp sonra hiç ugramayanlara oldu. Tabiki hasta olduğu için okuyamayanlari anlayışla karsilar herkes. Gönlünden fazla okumak isteyen zaten okuyor. Bu konuyu bence daha fazla uzatmayalim kizlar.

Back
X