- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.501
ppatyam hanımcım geçmiş olsun öncelikle. üzülmeyin çünkü listemizdeki çoğu kişi gönüllü zaten tamamlanacaktır bir şekilde. anlıyorum siz okuyamayan arkadaşlara da okumak istiyorsunuz ve sayımızı düşürelim diyorsunuz. bu da bir ince ve güzel düşüncedir tşk ediyorum size bu düşünceni için. diğer hanımlar da fikirlerini buraya yazarlarsa sevinirim. ama benim fikrim açıkçası sayıya takılmayalım ama 15 i minimum bir limitimiz, bir düzen olması adına koyduk. bence sayı mühim değil ama o akşama geceye kadar hangi iki arkadaşımızın sırası gelmişse ona 15+15 ayetel kürsi duaları edebiliriz diye düşünüyorum. topiği açtım ama hep beraber kararımızı verelim ,sayıyı düşürmek isteyen hanımlarda fikirlerini paylaşsınlar. ama fikrim hergün iki kişiye 15+15 ayetel kürsinin önemli bir rakam olacağını(sayı mühim değil ama dua açısından) düşünüyorum çünkü bence en güzel ve etkili dualardan birini ediyoruz . karar hepimizin ortak kararı olacaktır hanımlar fikirlerini paylaşsınlar lütfen.
Gecmis olsun dilekleriniz ve anlayisiniz icin teşekkür ederim melisa hanim.
Elbette onemli olan sayı değil ne kadar samimiyetle okundugudur benim ki fazla okuyamamamin verdiği mahcubiyet dolayısıyla bir öneriydi.