dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

** HANIMLAR BİZ SAYIYA TAKILMAYALIM DEDİK ANCAK MÜSAİT OLANLAR ,SAĞLIK KOŞULUNU ZORLAMAYACAK OLAN HANIMLAR 15 AYETEL KÜRSİDEN BİRAZ FAZLA OKUYABİLMELERİNİ RİCA EDİYORUM. ETKİLİ VE GÜZEL BİR DUA EDİYORUZ . BEĞEN TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYALIM ,FAZLA VEYA EKSİK OKUYARSAK AŞAĞI YAZALIM . HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN,HAYIRLI GECELER:KK68::KK68::KK68:

** HANIMLAR BİZ SAYIYA TAKILMAYALIM DEDİK ANCAK MÜSAİT OLANLAR ,SAĞLIK KOŞULUNU ZORLAMAYACAK OLAN HANIMLAR 15 AYETEL KÜRSİDEN BİRAZ FAZLA OKUYABİLMELERİNİ RİCA EDİYORUM. ETKİLİ VE GÜZEL BİR DUA EDİYORUZ . BEĞEN TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYALIM ,FAZLA VEYA EKSİK OKUYARSAK AŞAĞI YAZALIM . HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN,HAYIRLI GECELER:KK68::KK68::KK68:
ben bugünkü dahil sıradaki 6 arkadaşın ismini not aldım
haftasonu girmeyebilirim hepsi için 20 şer tane okumak niyetim
ben yazamasam da not alırmısınız

Kizlar dr kontrolumuz vardi bu sabah
Bu arada hayirli haberim var...
Mr sonucumda plasenta rahme ve mesaneye yapismamis...
Elhamdulillah...
Rabbim hepinizden razi olsun...
Mübarek dualarinizi eksik etmesin...
Amin...

Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MİRAC75 ARKADAŞIMIZIN HAYIRLI VAKİTTE,SIHHATLİ VE RAHAT DOĞUM YAPMASI VE ÇOCUĞUNU SAĞLIK MUTLULUKLA BÜYÜTMESİ VE FARMASİ ARKADAŞIMZIN ALLAH'IN ŞİFA,SABIR VERMESİ VE DUALARI ,AMELLERİ KABUL KULLARINDAN OLMASI İÇİN DUALARIMIZA BAŞLIYORUZ ...

**EN AZ 15 KERE PPATYAM HANIM +15 KERE FARMASİ HANIM İÇİN OKUYORUZ İNŞALLAH.

DUAMIZ;

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah ki, O'ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur.
O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O'na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

1) melisamelisss --------25 -----------------25
2)
damla_22 ----------- 50-----------------50
3)
ZEYNEP0682 ------15 ------------------15
4) yavruceylann----------15 -------------15
5)
ppatym ------------- 15-----------------15
6)
tubatesbih--------- -----------------
7)
mirac75 ------------ -----------------
8) farmasi------------ 15-----------------15
9)
nickimikim7-------- ------------------
10)
mutlu-umutlu------- -----------------
11) eoe------------------- ------------------
12)
ozgecan19-------- -----------------
13)
gulfuren-----------15 ------------------15
14) senay079---------- ------------------
15)
dior34-------------20 ----------------20
16) PaytiPo------------- -----------------
17)
intense_23--------15 ------------------15
18) kitapseverim--------- 20--------------20
19)
asdes-----------------15 ------------------15
20)
BabamIn_KIzIyIm----- -----------------
21)
mlkem--------------15 ------------------15
22) skelebeks---------- ------------------
23)
Papatya------------15 -----------------15
24)
whitepearll--------15 ------------------15
25) ysbam--------------- -----------------
26) huyluduygu-------- -------------------
27) @evinamin -------------- ------------------
28 kitkat kitkat --------------- ----------------
29 S senanas ------------- ----------------
30 @whiterose55 ----------- ----------------
31 filiz2012 filiz2012 -------------- ---------------
32 C canasu --------------- --------------

33gadriell------------------ -------------------------------
34whiteball--------------- ------------------------
35nisa1234---------------------15 -----------------------------15
36lilruba---------------------------15 ---------------------------15

ALLAH DUALARIMIZI HAYIRLAR İÇİNDE KABUL ETSİN.

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR BURDAKİ BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM
.

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim bu mübarek günün hürmetini dualarımızı kabul eder, açtığımız elleri boş çevirmez inşallah.
Rabbim tüm hamile kullarının, miraç arkadaşımızın da hayırla, sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Evlat isteyen kullarına en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlat evlatlar nasip etsin.
Herkesin yuvasına sağlık, huzur, mutluluk versin.
Tüm kullarını, bizleri de, farması arkadaşımızı da razı olduğu kullarından eylesin.
Rabbim hepimizin kalbindeki niyetleri bizlerden daha iyi bilir. Hepimizin hakkında, her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Amin

Miraç75, farması, nickimikim7, mutlu-umutlu, eoe, özgecan19 arkadaşlarımız için 20’şer adet ayetel kürsi okudum. Rabbim kabul eder inşallah. (h.sonu bilgi veremeyeceğim için, şimdiden yazdım…)

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR YUKARIDAKİ LİSTEMIZDEKI BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. BENIM ICIN TOPARLAMASI KOLAY OLACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM..ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN. HANIMLAR LÜTFEN ÇIKMADAN OKUYUP OKUMADIĞINIZI KONTROL ETMEDEN ÇIKMAYIN Kİ EKSİK GÖRÜNMEYİN,SEVGİLER

ben bugünkü dahil sıradaki 6 arkadaşın ismini not aldım
haftasonu girmeyebilirim hepsi için 20 şer tane okumak niyetim
ben yazamasam da not alırmısınız
not aldım tşk ederim :)

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim bu mübarek günün hürmetini dualarımızı kabul eder, açtığımız elleri boş çevirmez inşallah.
Rabbim tüm hamile kullarının, miraç arkadaşımızın da hayırla, sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Evlat isteyen kullarına en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlat evlatlar nasip etsin.
Tüm kullarını, bizleri de, farması arkadaşımızı da razı olduğu kullarından eylesin.
Rabbim hepimizin kalbindeki niyetleri bizlerden daha iyi bilir. Hepimizin hakkında, her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Amin

Miraç75, farması, nickimikim7, mutlu-umutlu, eoe, özgecan19 arkadaşlarımız için 20’şer adet ayetel kürsi okudum. Rabbim kabul eder inşallah. (h.sonu bilgi veremeyeceğim için, şimdiden yazdım…)

amin ,çok güzel dualar etmişsiniz ,Allah hepimizin dualarını hayırlarla kabul etsin inşallah.

hanımlar hafta sonu giremeyecekler bildirirlerse not alırım,hayırlı cumalar

Aminn Aminn Aminn Allah razı olsun

bugünkü arkadaşlar için 15 er adet alıyorum, c.tesi pazar okunacak 4 arkadaş içinde 15'er adet alıyorum bildirim yapamazsam giremezsem eklerseniz sevinirim, ben regl olursam Allah korusun, inşallah olmam da eşime okutmayı düşünüyorum, eşimde olmazsa başka birine yani sonuç itibariyle :) Allah ın izniyle aldığım Ayetel Kürsileri okuyacağım,

benim sıramda hafta sonuna denk geliyor galiba, niyetim bebek sahibi olmak bunuda eklerseiniz sevinirim, Allah şimdiden razı olsun emeklerinize sağlık

Bacim 30-30 okuyordum...
Sayfa kalabaligi yapmayayim diye 15-15 begen tusuna basmaya basladim...
O zaman 30-30 devam edicem yazarim okudukca...

Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.
Amin bacim cumlemize...

Amin dua kardeslerim...
dun guzel sonucu alinca ilk aklima sizler geldiniz...
Rabbime sukrettim size dua ettim...
Temiz agizla duanin ne güzel oldugunu bi kere daha anladım...

Back
X