dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Sıradaki arkadaşlar için 15'er adet okumaya başladım.. Allah niyetlerini kabul etsin.

Selam ve dua ile ..

çok özür dilerim okumuştum giremedim 15 15 okudum dunde 45 okumuştum ama okumamis olarak görünüyor günlük zaten iki kişiye okunmuyormu gün içinde okudum ama geç yazdığım için bitmis oluyor kusura bakmayın akşam girebiliyorum
bugün okumamış görünen hanımlarımız (hatam yok ise);

25) ysbam

27) @evinamin

28 @kitkat

29 @senanas

6)
tubatesbih(mazeretli )

canasu hanım (mazeretli)

hanımlar yeni listeye geçiyorum ,arkadaşlarımız okursa yarın bildireceğim ,bilginize

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşlar için 15.15 alıyorum rabbim gunlunuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kendm için 15-15
filiz2012 filiz2012 için 15-15 okudum.

Allah mutluumutlu arkadaşıma en yakın zamanda sağlıklı hayırlı ve imanli bir evlat nasip etsin inşallah.

Rabbim benim bebegime de sağlık sıhhat ve hayırlı bir ömür nasip etsin, bebegimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

Dua eden herkesten allah razı olsun.

SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O kişi nasıl bu hükmü verebiliyor O LİSTEDE HİÇ 1 Günde olsa Aksatan OLMUYORMU.... ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...

SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O LİSTEDE HİÇ ATLATAN OLMUYORMU ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...
hanzade hanım bende sizi Allah'a havale ediyorum. çünkü abartarak anlattığınız ,bana tüm burda içinizi döktüğünüz gibi anlatmadığınız için. durumunuzu bile bilmiyorken siz bana hakka girmek istemiyorum o yüzden çıkayım demişken ,yavrunuzdan haberim yok iken, en son helalleşerek ayrıldık ve şu an annesiniz ,canınız yanıyor diye bana çattınız. ben kimsenin kalbini asla ve asla kırmadım vicdanım rahat. size daha da birşey demiyoruM Allah biliyor. dua etmemi istememişsiniz ,fikrinize uyuyorum fakat lütfen topiğimi karıştırmak için bir daha gelmeyin. istemiyorum. kırılan biri var ise o da benim ,siz olamazsınız. dediğim gibi şu sözlerinizle sizi bir tek Allaha havale ediyorum başka da tek kelime etmiyorum haksızlık ettiğinizi için de gık bile demeyeceğim size.

çok özür dilerim okumuştum giremedim 15 15 okudum dunde 45 okumuştum ama okumamis olarak görünüyor günlük zaten iki kişiye okunmuyormu gün içinde okudum ama geç yazdığım için bitmis oluyor kusura bakmayın akşam girebiliyorum
ysbam hanım anlıyorum, sanırım saatlerimiz uymuyor, düzenli okursanız sizi ben geceden ekleyebilirim ,nasıl yapalım?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİKİMİKİM7 ARKADAŞIMIZIN HAYIRLI VAKİTTE,SIHHATLİ VE RAHAT DOĞUM YAPMASI VE ÇOCUĞUNU SAĞLIK MUTLULUKLA BÜYÜTMESİ VE MUTLUUMUTLU ARKADAŞIMZIN ALLAH'IN ONA SALİH,SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLAT VERMESİ İÇİN DUALARIMIZA BAŞLIYORUZ ...

**EN AZ 15 KERE NİKİMİKİM7 HANIM +15 KERE MUTLUUMUTLU HANIM İÇİN OKUYORUZ İNŞALLAH.
DUAMIZ;

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah ki, O'ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur.
O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O'na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

1) melisamelisss --------25 -----------------25
2)
damla_22 ----------- 50-----------------50
3)
ZEYNEP0682 ------15 ------------------15
4) yavruceylann----------15 -------------15
5)
ppatym -------------15 -----------------15
6)
tubatesbih--------- -----------------
7)
mirac75 ------------ -----------------
8) farmasi------------15 -----------------15
9)
nickimikim7-------- 15------------------15
10)
mutlu-umutlu-------15 -----------------15
11) eoe-------------------25 ------------------25
12)
ozgecan19--------15 -----------------15
13)
gulfuren----------- ------------------
14) senay079---------- ------------------
15)
dior34-------------15 ----------------15
16) PaytiPo------------- -----------------
17)
intense_23-------- ------------------
18) kitapseverim--------- 20--------------20
19)
asdes----------------- 15------------------15
20)
BabamIn_KIzIyIm----- 20-----------------20
21)
mlkem--------------15 ------------------15
22) skelebeks---------- ------------------
23)
Papatya------------15 -----------------15
24)
whitepearll--------15 ------------------15
25) ysbam--------------- -----------------
26) huyluduygu-------- -------------------
27) @evinamin -------------- ------------------
28 kitkat kitkat --------------- ----------------
29 S senanas -------------20 ----------------20
30 @whiterose55 ----------- ----------------
31 filiz2012 filiz2012 --------------15 ---------------15
32 C canasu --------------- --------------

33gadriell------------------ -------------------------------
34whiteball---------------15 ------------------------15
35nisa1234--------------------- -----------------------------
36lilruba---------------------------15 ---------------------------15

ALLAH DUALARIMIZI HAYIRLAR İÇİNDE KABUL ETSİN.

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR BURDAKİ BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR YUKARIDAKİ LİSTEMIZDEKI BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. BENIM ICIN TOPARLAMASI KOLAY OLACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM..ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN. HANIMLAR LÜTFEN ÇIKMADAN OKUYUP OKUMADIĞINIZI KONTROL ETMEDEN ÇIKMAYIN Kİ EKSİK GÖRÜNMEYİN,SEVGİLER

**hanımlar bir de haberlerde belki görmüşsünüzdür. damla ,9 yaşında bir ilkokul öğrencisi ,erken doğmuş,felç geçirmiş ve malesef yürüyemiyor. linki yapıştıracağım ama aramızda hassas bayanları ya da hamile hanımları üzmek istemiyorum,lütfen onlar etkilenecekse izlemesinler,rica ediyorum. ama ona yardım etmek amacıyla(manevi olarak) dua edelim mi ,ne dersiniz? fikirlerinizi bekliyorum. karar hepimizin olacaktır. edeceksek bu arada bu fikir listedeki bir hanımdan çıkmıştır,kendisinden izin almadan adını demesem daha doğrudur, onun vesilesi ile damlaya dua ederiz. ne dersiniz? bazı beğenen arkadaşlarımız olmuş ancak okumak istemeyen hanımlarda olabilir lütfen herkes fikrini belirtirse sevinirim,sevgiler

**hanımlar bir de haberlerde belki görmüşsünüzdür. damla ,9 yaşında bir ilkokul öğrencisi ,erken doğmuş,felç geçirmiş ve malesef yürüyemiyor. linki yapıştıracağım ama aramızda hassas bayanları ya da hamile hanımları üzmek istemiyorum,lütfen onlar etkilenecekse izlemesinler,rica ediyorum. ama ona yardım etmek amacıyla(manevi olarak) dua edelim mi ,ne dersiniz? fikirlerinizi bekliyorum. karar hepimizin olacaktır. edeceksek bu arada bu fikir listedeki bir hanımdan çıkmıştır,kendisinden izin almadan adını demesem daha doğrudur, onun vesilesi ile damlaya dua ederiz. ne dersiniz? bazı beğenen arkadaşlarımız olmuş ancak okumak istemeyen hanımlarda olabilir lütfen herkes fikrini belirtirse sevinirim,sevgiler

Dua edelim tabiki de. Allah şifa versin kuzuya. Ayri bi dua mi edecegiz yoksa mevcut dualarimiza mi ekleyecegiz Melisa hanim?

SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O kişi nasıl bu hükmü verebiliyor O LİSTEDE HİÇ 1 Günde olsa Aksatan OLMUYORMU.... ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...

Geçmiş olsun. Allah şafi ismiyle yardimci olsun inşallah size. Rabbim cocugunuza tez zamanda sağlık sıhhat versin.

Dua edelim tabiki de. Allah şifa versin kuzuya. Ayri bi dua mi edecegiz yoksa mevcut dualarimiza mi ekleyecegiz Melisa hanim?
aynı duamızı edelim bence ayetel kürsi okuyalım. kim ne kadar okuyabilirse o kadar okuruz ama okuyamayan hanımların yerine de okuyabiliriz . düşünelim hafta sonu hafta içi okumaya başlarız tüm herkesin fikrini bekliyorum

Back
X