- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.601
senanas hanım nasıl isterseniz öyle yapın. yani nasıl rahat edecekseniz. isterseniz mazeretiniz biterse o zaman devam edersiniz ,bilginizeiyi o zaman ben devam edebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senanas hanım nasıl isterseniz öyle yapın. yani nasıl rahat edecekseniz. isterseniz mazeretiniz biterse o zaman devam edersiniz ,bilginizeiyi o zaman ben devam edebilirim
hanzade hanım bende sizi Allah'a havale ediyorum. çünkü abartarak anlattığınız ,bana tüm burda içinizi döktüğünüz gibi anlatmadığınız için. durumunuzu bile bilmiyorken siz bana hakka girmek istemiyorum o yüzden çıkayım demişken ,yavrunuzdan haberim yok iken, en son helalleşerek ayrıldık ve şu an annesiniz ,canınız yanıyor diye bana çattınız. ben kimsenin kalbini asla ve asla kırmadım vicdanım rahat. size daha da birşey demiyoruM Allah biliyor. dua etmemi istememişsiniz ,fikrinize uyuyorum fakat lütfen topiğimi karıştırmak için bir daha gelmeyin. istemiyorum. kırılan biri var ise o da benim ,siz olamazsınız. dediğim gibi şu sözlerinizle sizi bir tek Allaha havale ediyorum başka da tek kelime etmiyorum haksızlık ettiğinizi için de gık bile demeyeceğim size.SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O LİSTEDE HİÇ ATLATAN OLMUYORMU ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...
ysbam hanım anlıyorum, sanırım saatlerimiz uymuyor, düzenli okursanız sizi ben geceden ekleyebilirim ,nasıl yapalım?çok özür dilerim okumuştum giremedim 15 15 okudum dunde 45 okumuştum ama okumamis olarak görünüyor günlük zaten iki kişiye okunmuyormu gün içinde okudum ama geç yazdığım için bitmis oluyor kusura bakmayın akşam girebiliyorum
**hanımlar bir de haberlerde belki görmüşsünüzdür. damla ,9 yaşında bir ilkokul öğrencisi ,erken doğmuş,felç geçirmiş ve malesef yürüyemiyor. linki yapıştıracağım ama aramızda hassas bayanları ya da hamile hanımları üzmek istemiyorum,lütfen onlar etkilenecekse izlemesinler,rica ediyorum. ama ona yardım etmek amacıyla(manevi olarak) dua edelim mi ,ne dersiniz? fikirlerinizi bekliyorum. karar hepimizin olacaktır. edeceksek bu arada bu fikir listedeki bir hanımdan çıkmıştır,kendisinden izin almadan adını demesem daha doğrudur, onun vesilesi ile damlaya dua ederiz. ne dersiniz? bazı beğenen arkadaşlarımız olmuş ancak okumak istemeyen hanımlarda olabilir lütfen herkes fikrini belirtirse sevinirim,sevgiler
SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O kişi nasıl bu hükmü verebiliyor O LİSTEDE HİÇ 1 Günde olsa Aksatan OLMUYORMU.... ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...
aynı duamızı edelim bence ayetel kürsi okuyalım. kim ne kadar okuyabilirse o kadar okuruz ama okuyamayan hanımların yerine de okuyabiliriz . düşünelim hafta sonu hafta içi okumaya başlarız tüm herkesin fikrini bekliyorumDua edelim tabiki de. Allah şifa versin kuzuya. Ayri bi dua mi edecegiz yoksa mevcut dualarimiza mi ekleyecegiz Melisa hanim?