dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O kişi nasıl bu hükmü verebiliyor O LİSTEDE HİÇ 1 Günde olsa Aksatan OLMUYORMU.... ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...

Aleyküm selam Allahım evladiniza ve bütün hastalara şifa versin. Amin

**hanımlar bir de haberlerde belki görmüşsünüzdür. damla ,9 yaşında bir ilkokul öğrencisi ,erken doğmuş,felç geçirmiş ve malesef yürüyemiyor. linki yapıştıracağım ama aramızda hassas bayanları ya da hamile hanımları üzmek istemiyorum,lütfen onlar etkilenecekse izlemesinler,rica ediyorum. ama ona yardım etmek amacıyla(manevi olarak) dua edelim mi ,ne dersiniz? fikirlerinizi bekliyorum. karar hepimizin olacaktır. edeceksek bu arada bu fikir listedeki bir hanımdan çıkmıştır,kendisinden izin almadan adını demesem daha doğrudur, onun vesilesi ile damlaya dua ederiz. ne dersiniz? bazı beğenen arkadaşlarımız olmuş ancak okumak istemeyen hanımlarda olabilir lütfen herkes fikrini belirtirse sevinirim,sevgiler

Okuyalım tabii ki seve seve okurum.

OKUMALAR BAŞLAMIŞTIR, BİLGİNİZE.

Kızlar ,dileklerimizin kabulü için buyrun bekliyoruz , Allah dualarımızı kabul etsin. dua etmeyi seven, ihtiyacı olanlar,gönüllüler burda buluşalım inşallah.

her kişi için 5000 ayet okunacaktır. Konuyu ben ve AYNAA arkadaşımızla ve sizin desteğinizle yürüteceğiz.

Okunuşu "Hasbinallahu ve nimel vekil ''
Anlamı ''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir''

Eki Görüntüle 1464950

Kurallarımız
1)Öncelikle dileği olan herkes gelebilir dilekte sınır koymuyoruz( sadece birşey için değil iyi niyetli her dilek olabilir). bizim okuma amacımız o kişinin hayırlı şekilde dileğine kavuşması olacaktır.
2)Dileği olanlar için eşit bir şekilde 5000 kere ayeti kerimeyi okuyoruz. Ama eşitlik dahilinde, Tabi gönüllüler hariç.
3)Listemiz yarın sonlanacak katılmak isteyen arkadaşlar için. Bu yüzden yarın sonlanınca salı günü okumalarımıza başlıyoruz.
4)Regl iken dua niyetine okuyabiliyoruz . Netten ve yakınlardan araştırılmıştır.
5)Liste sonu gelene kadar arkadaşlarımızın dilekleri için okumada yarıyolda bırakmıyoruz. Bu konuda hassas olmaya özen gösteriyoruz.
6)Liste bitince yeni bir duaya geçebilir ya da aynı şekilde devam edebiliriz ,okumalara bağlı.
7)sevgiler.

500 okurum canım benimde duaya ihtiyacım var

aynı duamızı edelim bence ayetel kürsi okuyalım. kim ne kadar okuyabilirse o kadar okuruz ama okuyamayan hanımların yerine de okuyabiliriz . düşünelim hafta sonu hafta içi okumaya başlarız tüm herkesin fikrini bekliyorum

Benim için uygundur.

ppatyam hanım bende sizi düşünüyordum faranjitsiniz nasıl okuyacaksınız,ben yerinize okuyabilirim gerçekten .

Daha iyiyim melisa hanım inceliginize çok teşekkür ederim sıkıntı yasarsam gosterdiginiz nezakete karsin desteginizi çekinmeden isteyecegime emin olun hem baslayacagimiz güne kadar sanırım daha da iyi olurum.

SELAMIN ALEYKÜM, ARKADAŞLARIM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR, ÜÇ ÇOCUĞUM VAR EN KÜÇÜĞÜM AMELİYAT OLUYOR O MASUN SAMİMİ NİYETLERİNİZLE BİRLİKTE YAVRUMA DUA EDERMİSİNİZ,,, ŞAYET MELİSAMELİS HANIM HARİÇ, ÇÜNKÜ BEN BİR ÖNCEKİ LİSTEDE VARDIM BAZI ARKADAŞLARA OKUYAMADIM, ÇOK SIKINTILI BİR DÖNEMİMDİ FAKAT BEN BU Durumu MELİSA HANIMA İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM, AYETELKÜRSÜ LİSTESİNDE DE ÇOK OLMAK İSTEDİĞİMİ BİR KAÇ KEZ YAZMIŞTIM BAZEN PROBLEMLERİMDEN DOLAYI KESİNLİKLE AKSATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİM HALDE OLDUKİ BİR İKİ GÜN GİREMESSEM DEDİM ,HERKESİN SIKINTILARI VAR DEYİP LAKİN BENİ O LİSTEYE LAYIK GÖRMEDİ, ÇOK MERAK EDİYORUM O kişi nasıl bu hükmü verebiliyor O LİSTEDE HİÇ 1 Günde olsa Aksatan OLMUYORMU.... ÇOK İNCİNDİM ÇOK CANIM YANDI , BENDE YÜREKTEN HAYKIRDIM GÜZEL RABBİMDEN,,BU MÜSLÜMAN ALEMİNDE BÜTÜN YAPILAN DUALARA BENİ KATMASINI İSTEDİĞİMİ YALVARDIM,,, HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL. Benim evladıma dua eden arkadaşlardan allah razı olsun, ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin. ALLAHA EMANET OLUN...
HANZADE HANIM ÖNCELİKLE ALLAH ÇOCUĞUNUZA YTEZ ZAMANDA İYİLEŞSİN İNŞALLAH,YARDIMCI OLSUN ŞUNUDA SÖYLEMEK İSTİYORUM MELİSA HANIM BÜTÜN DUALARDA HERKESE CANI GÖNÜLDEN YARDIMCI OLUR BU ŞEKİLDE KONUMANIZA ÜZÜLDÜM ,HELALLEŞİN BİTSİN ,BENDE BAZI DUA TOPİKLERİNDE DOLU OLDUĞU İÇİN GİREMEDİM OLABİLİR KISMET DEĞİLMİŞ DEYİP GEÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİKİMİKİM7 ARKADAŞIMIZIN HAYIRLI VAKİTTE,SIHHATLİ VE RAHAT DOĞUM YAPMASI VE ÇOCUĞUNU SAĞLIK MUTLULUKLA BÜYÜTMESİ VE MUTLUUMUTLU ARKADAŞIMZIN ALLAH'IN ONA SALİH,SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLAT VERMESİ İÇİN DUALARIMIZA BAŞLIYORUZ ...

**EN AZ 15 KERE NİKİMİKİM7 HANIM +15 KERE MUTLUUMUTLU HANIM İÇİN OKUYORUZ İNŞALLAH.
DUAMIZ;

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah ki, O'ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur.
O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O'na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

1) melisamelisss --------25 -----------------25
2)
damla_22 ----------- 50-----------------50
3)
ZEYNEP0682 ------15 ------------------15
4) yavruceylann----------15 -------------15
5)
ppatym -------------15 -----------------15
6)
tubatesbih--------- -----------------
7)
mirac75 ------------30 -----------------30
8) farmasi------------15 -----------------15
9)
nickimikim7-------- 15------------------15
10)
mutlu-umutlu-------15 -----------------15
11) eoe-------------------25 ------------------25
12)
ozgecan19--------15 -----------------15
13)
gulfuren-----------15 ------------------15
14) senay079----------25 ------------------25
15)
dior34-------------15 ----------------15
16) PaytiPo-------------15 -----------------15
17)
intense_23-------- ------------------
18) kitapseverim--------- 20--------------20
19)
asdes----------------- 15------------------15
20)
BabamIn_KIzIyIm----- 20-----------------20
21)
mlkem--------------15 ------------------15
22) skelebeks----------15 ------------------15
23)
Papatya------------15 -----------------15
24)
whitepearll--------15 ------------------15
25) ysbam---------------15 -----------------15(gece bildiriyor)
26) huyluduygu-------- 15-------------------15
27) @evinamin -------------- ------------------
28 kitkat kitkat --------------- ----------------
29 S senanas -------------20 ----------------20
30 @whiterose55 -----------15 ----------------15
31 filiz2012 filiz2012 --------------15 ---------------15
32 C canasu --------------- --------------

33gadriell------------------ -------------------------------
34whiteball---------------15 ------------------------15
35nisa1234--------------------- 15 -----------------------------15
36lilruba---------------------------15 ---------------------------15

ALLAH DUALARIMIZI HAYIRLAR İÇİNDE KABUL ETSİN.

TOPLAM==545

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR BURDAKİ BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM
.

Back
X