- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.921
Polyana hanim hosgeldiniz. 1 gum sonra basliyoruz takipte kalin. Tek seferde 70 bin okuyacagiz tum dileklerimizin kabulu icin. Paylaşacağız insallah.sevgilerBENDE VARIM EĞER EKLERSENİZ SAYIYI DAĞITIRMISINIZ YOKSA NE KADAR OKUYABİLİRSEK Mİ?
tmm cnm bekliyorum......Polyana hanim hosgeldiniz. 1 gum sonra basliyoruz takipte kalin. Tek seferde 70 bin okuyacagiz tum dileklerimizin kabulu icin. Paylaşacağız insallah.sevgiler
liste bugün yapılırmı?Polyana hanim hosgeldiniz. 1 gum sonra basliyoruz takipte kalin. Tek seferde 70 bin okuyacagiz tum dileklerimizin kabulu icin. Paylaşacağız insallah.sevgiler
Liste yarin aksam yapilir simdi arkadaslarimizin duasi devam ediyor karismasin diye hazirlamadim .liste bugün yapılırmı?
YENİ LİSTEDE YOKUM CANIM
hanimlar hakkim helal olsun hepinize tsk ederim yarin yarin son dua gunumuz bilginize , sevgilercnm ben oyle bi dua grubundayim zaten. yeni listeye ekleme beni
gadriel ve whitebal için okudum sonraki arkadaşlar içinde okudum yeni listede yokum bu ara çok yogunum hakkım helal olsun hepinize sizde helal ediniz
Bende oyle bir dua grubundayim yeni listede bende yokum. hakkinizi helal edin
Polyana hanim hosgeldiniz. 1 gum sonra basliyoruz takipte kalin. Tek seferde 70 bin okuyacagiz tum dileklerimizin kabulu icin. Paylaşacağız insallah.sevgiler
Deniz hanim ozelde anlatayim ben size. Detaylicacanım 1 gunde 1 kişimi 70 000 okuayacak nasıl olacak bilgi verirsen?
Yeni listeye katilmak istiyorum
ekleyeceğim listemiz bir iki güne bitiyor takipte kalın asuminkal hanımcım,hoşgeldinizbende katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?