- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.621
Allah razı olsun canım 1500 tanede yeter çok saolasın canımcım benim bu ara bizim evde temizlik falanda var işte yoğun vakit bulamıyorum ..
Allah razı olsun güzelim benim iyi yüreğin yeter senin bakarım tamam canımbende zikrimi kenim yapmıştım hatta form bile açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-tamamlamama-yardim-edebilir-misiniz.822034/
bak burdan takip edebilirsin kalanı okunanı yazarsın... hemde bizlerde yardımcı oluruz...
istersen hepsini bi kerede bitir ister okuduğunu günlük bildirim yap o sana kalmış bişi. herkesin duası için okunuyor tek bir kişiye değil listede ismi yazan herkes için okunuyor canımcımKızlar kusura bakmayın anlayamadım bu bolusulen 11950 sayısını bitirince mi haber veriyoruz birde bu herkesin okudukları toplandıktan sonra bir kişiye mi oluyor yani her hafta bir kişinin mi duası okunuyor ben baya anlayamamisim :)
Saol canımistersen hepsini bi kerede bitir ister okuduğunu günlük bildirim yap o sana kalmış bişi. herkesin duası için okunuyor tek bir kişiye değil listede ismi yazan herkes için okunuyor canımcım
tabi canım ben okuyabildiğim kadarını yazarımBen yardim alabilir miyim gönüllü arkadaşlardan
Cnm yeni gordum bende bu gece okuyup yarin sabah sayi bildiririmHepimize hayırlı cumalar olsun . Bugun yogunlugumdan listemizi ancak aksam toparlayacagim insallah . Hepimizin gunu hayirli gecsin
süre sınırı koymadık , bende bugün yoğunda olsam +2 bin okuyabildim şükürKızlar 9600 oldu benim ne zaman biticek süremiz varmıydı siz ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?