• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Yarabbim ;

Bizleri ete kemiğe büründürüp dünyaya salan ve aklımızın alamadığımız şeylerde senin büyüklüğünü her yerde belli olduğu halde sana tam layık kullar olamadığımız çok oluyor bizleri af eyle..
Yaratılışımızda bile sınırlar var hep bir ölçü içindeyiz bedenimiz bile dengeli ve tek bir bedeni iki kollar iki ayaklar ve bacaklar tutarken teklik kavramı sadece ve sadece sana aittir..
Şu mübarek Ramazan ayında ALLAH'IM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı şu yalnızlığımı giderecek eşime de sevinç olacak evlatları isteyenlerin yanında bana da nasip eyle...
Bu ayın bereketine sığındım güvendim ALLAH'IM amin..

hımm iyiymiş canım bende katılabilir miyim peki
listeyi normalde Melis Hanım düzenliyor kendi duanızı yazıp daha sonra ''Sübhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber '' bu zikri çekip çektiğin sayıyı yazarsın Melis Hanımda listeyi düzenlediği zaman hem duanı hemde okuduğun sayıyı yazar canım benim

Yarabbim ;

Bizleri ete kemiğe büründürüp dünyaya salan ve aklımızın alamadığımız şeylerde senin büyüklüğünü her yerde belli olduğu halde sana tam layık kullar olamadığımız çok oluyor bizleri af eyle..
Yaratılışımızda bile sınırlar var hep bir ölçü içindeyiz bedenimiz bile dengeli ve tek bir bedeni iki kollar iki ayaklar ve bacaklar tutarken teklik kavramı sadece ve sadece sana aittir..
Şu mübarek Ramazan ayında ALLAH'IM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı şu yalnızlığımı giderecek eşime de sevinç olacak evlatları isteyenlerin yanında bana da nasip eyle...
Bu ayın bereketine sığındım güvendim ALLAH'IM amin..
amin canım inşa'Allah bu ramazan ayı hepimizin ayı olur inşa'Allah Rabbim duaları kabul olan kullarından eylesin bizi amin

bu hafta ki duamız Sübhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber
buyur başla o zaman canımcım Rabbim kolaylık versin bu arada hayırlı ramazanlar
100 okudum. Allah kabul etsin
sağol canım hepimize hayırlı ramazanlar, Allahım hayırlısı ile bayramı da görmeyi nasip etsin hepimize ve ailelerimize inşallah

Ben de katılmak istiyorum kızlar

merhaba kızlar bende katılmak istiyorummm amaaa günlük mü okunuyor dualar haftalık mı

aramıza hoşgeldiniz :)dileğinizi belirtirseniz listemize eklerim.Allah dualarımızı kabul etsin.

meliscim iyiyim kendimi toparladım biraz üzgündüm ama şimdi Ramazanın bereketiyle karşılaşırız diye umutlarım bol bol dua ediyorum sen nasılsın dualarınız iyi gidiyor inşallah müjdeli haberler de peş peşe gelir

hayırlısı olsun münevver hanımcım üzmeyin kendinizi bir doğru zamanı vardır inşallah Rabbim sizin ve tüm isteyenlerin yardımcısı olsun. inşallah mutlu haberler gelir herkesten.

hoşbuldum canım :)

abcde_123 ün aklından, gönlünden geçen, ona darlık veren bütün dertlerinin bitmesi için; onun ve ailesinin sağlık, huzur,mutluluk, ağız tadı için.
aramıza hoşgeldiniz :)dileğinizi belirtirseniz listemize eklerim.Allah dualarımızı kabul etsin.

hayırlısı olsun münevver hanımcım üzmeyin kendinizi bir doğru zamanı vardır inşallah Rabbim sizin ve tüm isteyenlerin yardımcısı olsun. inşallah mutlu haberler gelir herkesten.

hoşbuldum canım :)

abcde_123 ün aklından, gönlünden geçen, ona darlık veren bütün dertlerinin bitmesi için; onun ve ailesinin sağlık, huzur,mutluluk, ağız tadı için.

Alıntılayamadım sanırım
ama duam yukarıda yazıyor canım
100 okudum bu arada
devam edeceğim :)

Alıntılayamadım sanırım
ama duam yukarıda yazıyor canım
100 okudum bu arada
devam edeceğim :)
tamamdır akşam listemizi düzenlerken eklerim inşallah. biz haftalık dua belirliyoruz kim ne kadar okursa ona göre sayısını belirtiyor. bu duamız da pazara kadar. pazartesi yeni duaya geçiyoruz . listemiz öyle ilerliyor. Allah kabul etsin dualarımızı :)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Sübhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber

(Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah’tan başka ilah yoktur. Allah en büyüktür)

1) melisamelisss=====1100
2) damla_22=======100
3)
ppatym
4) farmasi
5) mutlu-umutlu=====200
6) PaytiPo
7) kitapseverim=====400
8) asdes=====2300
9) mlkem=====500
10) skelebeks
11) Papatya========200