- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.801
haftalık canım benimmerhaba kızlar bende katılmak istiyorummm amaaa günlük mü okunuyor dualar haftalık mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftalık canım benimmerhaba kızlar bende katılmak istiyorummm amaaa günlük mü okunuyor dualar haftalık mı
hımm iyiymiş canım bende katılabilir miyim pekihaftalık canım benim
listeyi normalde Melis Hanım düzenliyor kendi duanızı yazıp daha sonra ''Sübhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber '' bu zikri çekip çektiğin sayıyı yazarsın Melis Hanımda listeyi düzenlediği zaman hem duanı hemde okuduğun sayıyı yazar canım benimhımm iyiymiş canım bende katılabilir miyim peki
amin canım inşa'Allah bu ramazan ayı hepimizin ayı olur inşa'Allah Rabbim duaları kabul olan kullarından eylesin bizi aminYarabbim ;
Bizleri ete kemiğe büründürüp dünyaya salan ve aklımızın alamadığımız şeylerde senin büyüklüğünü her yerde belli olduğu halde sana tam layık kullar olamadığımız çok oluyor bizleri af eyle..
Yaratılışımızda bile sınırlar var hep bir ölçü içindeyiz bedenimiz bile dengeli ve tek bir bedeni iki kollar iki ayaklar ve bacaklar tutarken teklik kavramı sadece ve sadece sana aittir..
Şu mübarek Ramazan ayında ALLAH'IM hayırlısıyla hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı şu yalnızlığımı giderecek eşime de sevinç olacak evlatları isteyenlerin yanında bana da nasip eyle...
Bu ayın bereketine sığındım güvendim ALLAH'IM amin..
100 okudum. Allah kabul etsinbu hafta ki duamız Sübhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber
buyur başla o zaman canımcım Rabbim kolaylık versin bu arada hayırlı ramazanlar
amin canım aminamin canım inşa'Allah bu ramazan ayı hepimizin ayı olur inşa'Allah Rabbim duaları kabul olan kullarından eylesin bizi amin
amin canım inşallah100 okudum. Allah kabul etsin
sağol canım hepimize hayırlı ramazanlar, Allahım hayırlısı ile bayramı da görmeyi nasip etsin hepimize ve ailelerimize inşallah
bebek konusunda mı canaım ben yeniden klomene başladım işte sahurda da soğan kurune başladım bir hafta içeceğim artık aklıma bir şey gelmiyor
Ben de katılmak istiyorum kızlar
merhaba kızlar bende katılmak istiyorummm amaaa günlük mü okunuyor dualar haftalık mı
meliscim iyiyim kendimi toparladım biraz üzgündüm ama şimdi Ramazanın bereketiyle karşılaşırız diye umutlarım bol bol dua ediyorum sen nasılsın dualarınız iyi gidiyor inşallah müjdeli haberler de peş peşe gelir
hoşbuldum canım :)
abcde_123 ün aklından, gönlünden geçen, ona darlık veren bütün dertlerinin bitmesi için; onun ve ailesinin sağlık, huzur,mutluluk, ağız tadı için.
aramıza hoşgeldiniz :)dileğinizi belirtirseniz listemize eklerim.Allah dualarımızı kabul etsin.
hayırlısı olsun münevver hanımcım üzmeyin kendinizi bir doğru zamanı vardır inşallah Rabbim sizin ve tüm isteyenlerin yardımcısı olsun. inşallah mutlu haberler gelir herkesten.
hoşbuldum canım :)
abcde_123 ün aklından, gönlünden geçen, ona darlık veren bütün dertlerinin bitmesi için; onun ve ailesinin sağlık, huzur,mutluluk, ağız tadı için.
tamamdır akşam listemizi düzenlerken eklerim inşallah. biz haftalık dua belirliyoruz kim ne kadar okursa ona göre sayısını belirtiyor. bu duamız da pazara kadar. pazartesi yeni duaya geçiyoruz . listemiz öyle ilerliyor. Allah kabul etsin dualarımızı :)Alıntılayamadım sanırım
ama duam yukarıda yazıyor canım
100 okudum bu arada
devam edeceğim :)
+100 = 200100 okudum. Allah kabul etsin
sağol canım hepimize hayırlı ramazanlar, Allahım hayırlısı ile bayramı da görmeyi nasip etsin hepimize ve ailelerimize inşallah