• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

çook teşekkür ederim, Allah sizden de razı olsun, sizin vesilenizle hamileliğimde dua vardı dilimde, ve burdan öğrendiğim duaları not alarak sancı esnasında okudum bol bol, tabi son saatler allahuekber den başka bişi kalmadı zihnim uyuşmuştu :))

âmin çook teşekkür ederim

ne güzel ,bende bu grupla bazı yeni dualar öğrendim şükürler olsun hep beraber ettik ,hepimizin emekleri sayesinde skelebeks hanımcım :) sizlerle dua etmek çok güzel gerçekten teşekkür ederim bende size :) dualarınızda ara ara bizi de unutmayın :)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

asdes ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===100
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====201
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ====450
** 687403_igt 687403_igt ==150
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1601 KALAN===400

RABBİM @asdes ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

asdes ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===100
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===100

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** @papyonkilikli==
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ====450
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1751 KALAN===250

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

HAFTA SONU GİREMEYEN HANIMLAR OLMUŞ OLABİLİR LÜTFEN TELAFİSİNİ YAPALIM YARIN HEMEN YENİ ARKADAŞIMIZA GEÇİP ONUN DUASINI DA TAMAMLAYALIM. HERKESE İYİ AKŞAMLAR OLSUN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===150
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===100
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===100

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** @papyonkilikli==
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ====512
** melisamelisss melisamelisss ===300

TOPLAM===2001(+12 fazla okundu) KALAN===0

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MUCİB ADINLA HAYIRLARLA, MUTLULUKLARLA KABUL ET YÜCE RABBİM. YÜCE RABBİM. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa
** 687403_igt 687403_igt ==
** melisamelisss melisamelisss ===

TOPLAM=== KALAN===2001

RABBİM M mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

Back
X