- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
- Konu Sahibi melisamelisss
- #4.041
Asdes rumuzlu arakadasimiz icin 150 okudum. Guzel Alkahim hayirlisi ile duasini kabul etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook teşekkür ederim, Allah sizden de razı olsun, sizin vesilenizle hamileliğimde dua vardı dilimde, ve burdan öğrendiğim duaları not alarak sancı esnasında okudum bol bol, tabi son saatler allahuekber den başka bişi kalmadı zihnim uyuşmuştu :))
âmin çook teşekkür ederim
ay çok güzel olur oolala hanımcım Allah sizden razı olsun. ikimiz paylaşalım yarına kalmasın en iyisimelis paylasalm mi 250 yi diger arkadasa gecelim hemen
kac kaldi simd? giremedim hemenay çok güzel olur oolala hanımcım Allah sizden razı olsun. ikimiz paylaşalım yarına kalmasın en iyisi
ben şimdi100 okuyabildim ,100 ppatyam hanım okudu size 50 kaldı :) listeye ekliyorum okuyamazsanız ben de okuyabilirimkac kaldi simd? giremedim hemen
62 okumusum 12 fazla oldu :)ben şimdi100 okuyabildim ,100 ppatyam hanım okudu size 50 kaldı :) listeye ekliyorum okuyamazsanız ben de okuyabilirim
Allah kabul etsin olala hanımcım siz bugün baya fazla okudunuz Allah razı olsun sizden ve tüm okuyanlardan62 okumusum 12 fazla oldu :)
Firsatim oldukca okumaya calisiyorum Allah kabul eder insallah.Allah kabul etsin olala hanımcım siz bugün baya fazla okudunuz Allah razı olsun sizden ve tüm okuyanlardan![]()
amin, yeni listeyi açtık geç kalmadan şükür bitirebildik. iyi geceler olsun hepimize :)b
Firsatim oldukca okumaya calisiyorum Allah kabul eder insallah.