• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

günaydın
melis hanım ben haftasonu kendime ve asdes'e 100er okudum
mlkem için 100 almıştım ama mazeretim başladı onu okuyamadım
bu hafta mazeretliyim dualara katılamayacağım hakkınız helal edin

Günaydın hanımlar. hafta sonu benim duam başlamış ve bitmiş. netim yoktu hiç bakamadım. Allah hepinizden razı olsun. dualarımızı kabul etsin inşallah. Topiğimizin bebeklerinide de analı babalı, sağlıkla,imanla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Mrb kızlar, doğum sonrası anca kendime geldim diyebilirim, 4 gündür dikiş sancım çok fazla, tek başıma tuvalete bile gidemiyorum :KK43: bu ay duaya katılamıcam hakkınızı helal edin..
Sancı esnasında isim isim olamasa da hepiniz için dua ettim, inş kabul olmuştur dualarınız dilekleriniz kabul olur canlar :KK66:
Allah yardımcın olsun bebeğini sev okşa güzelce büyüt :)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MUCİB ADINLA HAYIRLARLA, MUTLULUKLARLA KABUL ET YÜCE RABBİM. YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** E evremmstf ===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====201
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ====110
** 687403_igt 687403_igt ==
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===761 KALAN===1240

RABBİM M mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MUCİB ADINLA HAYIRLARLA, MUTLULUKLARLA KABUL ET YÜCE RABBİM. YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===100

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======450
** @Nara87===
** E evremmstf ===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih tubatesbih ====201
** abcde_123 abcde_123
** O oolalaa ====210
** 687403_igt 687403_igt ==100
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1811 KALAN===190

RABBİM M mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

hanımlar malesef bende rahatsızlandım. mlkem hanımın 190 adetini paylaşacak hanımlar var ise size bırakıyorum. sonra hemen papatya hanıma geçelim.

Back
X