dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Papatya ARKADAŞIMIN DİLEDİĞİ BİR ÜST ÜNVAN DEVLET KADROSU HEMEN ,HAYIRLISI İLE ÇIKSIN,KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İŞİNE MANİ OLMASIN , ALLAH ONLARA ENGEL OLSUN. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===300
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===100

** Lilruba

**@ cansu_tr======300
** Nara87 ===100
** @evremmstf===
** tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih ====201
** abcde_123
** O oolalaa ===150
** 687403_igt ==100
** melisamelisss ===

TOPLAM===1601 KALAN===400

RABBİM M maviduvar1 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Papatya ARKADAŞIMIN DİLEDİĞİ BİR ÜST ÜNVAN DEVLET KADROSU HEMEN ,HAYIRLISI İLE ÇIKSIN,KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İŞİNE MANİ OLMASIN , ALLAH ONLARA ENGEL OLSUN. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===300
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===150

** Lilruba

**@ cansu_tr======300
** Nara87 ===100
** @evremmstf===
** tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih ====201
** abcde_123
** O oolalaa ===150
** 687403_igt ==100
** melisamelisss ===

TOPLAM===1751 KALAN===250

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...[/QUOTE]

son 250 sayımız kaldı bilginize olsun hanımlar ,sonra whiterose hanıma geçeceğiz inşallah,hayırlı bir gün olsun:)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===300
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===150

** Lilruba

**@ cansu_tr======300
** Nara87 ===200
** @evremmstf===
** tsefem28 ====200
** @papyonkilikli==
** tubatesbih ====201
** abcde_123
** O oolalaa ===150
** 687403_igt ==100
** melisamelisss ===

roseiera =========150

TOPLAM===2001 KALAN===0

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

whiterose00 ARKADAŞIMIN 2 HAFTA SONRAKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ SORUNSUZ ,KOLAYLIKLARLA GEÇSİN YÜCE RABBİM. EŞİNDEN KALİTELİ SPERMLER ELDE EDİLSİN VE KALİTELİ EMBRİYOLAR OLUŞUP BEBİŞİ ARKADAŞIMIZA TUTUNSUN . HAYIRLA ARKADAŞIM HAMİLE KALSIN EL MÜCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======
** Nara87 ===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** @papyonkilikli==
** tubatesbih ====
** abcde_123
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** melisamelisss ===

TOPLAM===50 KALAN===1951

RABBİM whiterose00 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

Allah hepinizden razı olsun. Rabbim inşallah kabul eder dualarınızı.
Reglim biter bitmez katılacağım inşallah dualara.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

whiterose00 ARKADAŞIMIN 2 HAFTA SONRAKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ SORUNSUZ ,KOLAYLIKLARLA GEÇSİN YÜCE RABBİM. EŞİNDEN KALİTELİ SPERMLER ELDE EDİLSİN VE KALİTELİ EMBRİYOLAR OLUŞUP BEBİŞİ ARKADAŞIMIZA TUTUNSUN . HAYIRLA ARKADAŞIM HAMİLE KALSIN EL MÜCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===200

** Lilruba

**@ cansu_tr======260
** Nara87 ===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====200
** tubatesbih ====
** O oolalaa
** 687403_igt ==
** melisamelisss ===

TOPLAM===710 KALAN===1291

RABBİM whiterose00 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

Hanımlar okuyamayan veya çıkmak isteyen hanımları listeden çıkarmak zorunda kaldım, bilginiz olsun. whiterose00 hanımın duasındayız ne kadar fazla okursak liste o kadar ilerleyecek inşallah. Allah tüm emek edenlerden razı olsun güzel akşamlar olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…