- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.701
ben ilk arkadaşın duası tamamlandı diye 2. arkadaşa okumaya başlamıştım...1.sıradaki arkadaş için 150 okudum 2, arkadaş için 500 okudum Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..Aminnnn...@evremmstf ,Nara87 , D Debusi
687403 igt için dua bekliyoruz hanımlar ne kadar okursanız
yeter ki duanız olsun içinde
yeni listelerde herkes eşit sayıda 500 tane okuyacak diye karar aldık, bilginize..
canim simdi okuyorum@evremmstf ,Nara87 , D Debusi
687403 igt için dua bekliyoruz hanımlar ne kadar okursanız
yeter ki duanız olsun içinde
yeni listelerde herkes eşit sayıda 500 tane okuyacak diye karar aldık, bilginize..
canım senin için 100 okuyabildim tamamlanmış olunca devam etmedim.Yani bana mı okudun canım anlayamadım
@cansu_trKızlar sizden bir ricam olacak kabul ederseniz yarın benim için okunabilirmi
Bugün yarın değerlendirme Günlerim
Kabul ederseniz çok sevinirim
Benim duam dileyim
Rabbimiz hayırlı kılsın ve minigim nasip olsun hayirlisiyla sağlığıyla inşallah
yarın sıra bende olduğu için ekledin herhalde sorun değil benim için
evet canım yarın sıra sendeydiyarın sıra bende olduğu için ekledin herhalde sorun değil benim içinayseygt1453 arkadaşımızın duaya ihtiyacı varsa önüne geçmek olmaz Rabbim şimdiden kabul eder inşallah amin
TEŞEKKÜR EDERİM aLLAH RAZI OLSUNben ilk arkadaşın duası tamamlandı diye 2. arkadaşa okumaya başlamıştım...1.sıradaki arkadaş için 150 okudum 2, arkadaş için 500 okudum Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..Aminnnn...
TAMAM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMcanım senin için 100 okuyabildim tamamlanmış olunca devam etmedim.
canim 100 tane okudumTAMAM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
rica ederim canım. inşallah hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.TAMAM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Allah razı olsun canım benim mmmyarın sıra bende olduğu için ekledin herhalde sorun değil benim içinayseygt1453 arkadaşımızın duaya ihtiyacı varsa önüne geçmek olmaz Rabbim şimdiden kabul eder inşallah amin
aminnn en içten aminAllah razı olsun canım benim mmm
Allahım seninde dualarını niyetini kabul etsin AMİNNNN insallahhhh
Allahım güzel allahım bu listedeki tumm arkadaşlarin duasını niyetini hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah
@687403_igt canım senin listende sadece @evremmstf kaldı okumayan
arkadaş dünden beri siteye girmemiş gelince okur sanırım
Allah razı olsun canım benim mmm
Allahım seninde dualarını niyetini kabul etsin AMİNNNN insallahhhh
Allahım güzel allahım bu listedeki tumm arkadaşlarin duasını niyetini hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim inşallah 15 aydır istedik olmadı yumurta tembelliği var bu ay bitki kullandım ebe verdi yakı yapıştırdı belime rabbimiz hayırlı kılsın nasip etsin allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla inşallah da nasip olsun tüm isteyenlere nasip olsuncanım güzel haberlerini alırız inşallah
Amin canım senden deİnşallah canım benim inşallah 15 aydır istedik olmadı yumurta tembelliği var bu ay bitki kullandım ebe verdi yakı yapıştırdı belime rabbimiz hayırlı kılsın nasip etsin allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla inşallah da nasip olsun tüm isteyenlere nasip olsun
Herkezden de allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?