- 31 Ağustos 2015
- 478
- 690
- 103
- Konu Sahibi melisamelisss
- #4.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım. Toplama işlemi yapıldı haber bekliyorum bugünallah yardımcın olsun canımm, kolaylık versin. inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız
rabbim okunan duaların hatırına ne dileğiniz varsa versin inşallah
mustafabusramı 100 okumuştu canım. Bende bugün 500 daha okuyayım arkadaşıma. Anşallah hayırlıs ile Allahım bebeğine kavuştururhanımlar bugün 14.sıradayız
arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlat diliyoruz rabbimden
hatıratma: herkese 1000 adet okumuştu, aynı sayıda okumak isteyenler 1000 tane okuyabilir
1 687403_igt okundu 500
2 evremmstf -----
3 ayseygt1453--- okundu 500
4 @tubatesbih -----
5 @Papatya --------
6 whitepearll ----- okundu 500
7 @huyluduygu ---
8 kitapseverim -- okundu 1000
9Nara87 ----------
10 O oolalaa ----------
11 C cansu_tr --------
12 debusi ----------- okundu 500
13 @damla22 --------
14 mustafabusra -
15 D Duambelli ------
16Sealand ---------
17 S selince -----------
dünkü listemizdeNara87 eksik kaldı
allah yardımcın olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunurARKADAŞLAR ARADILAR. 6 YUMURTAM TOPLANMIŞTI. 4 TANESİ MİKROENJEKSİYONA UYGUNMUŞ. MUHTEMELEN CUMARTESİ TRANSFER İŞLEMİ YAPILACAKMIŞ YARIN ARAYACAKLAR. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN CANLAR. ALLAHA EMANET OLUN.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIP BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN CANIM BENİMARKADAŞLAR ARADILAR. 6 YUMURTAM TOPLANMIŞTI. 4 TANESİ MİKROENJEKSİYONA UYGUNMUŞ. MUHTEMELEN CUMARTESİ TRANSFER İŞLEMİ YAPILACAKMIŞ YARIN ARAYACAKLAR. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN CANLAR. ALLAHA EMANET OLUN.
SANIRIM 2 İMİŞ CANIM. MUAYENEHANEDEKİ BAYAN ÖYLE DEMİŞTİ. CTESİ NET BELLİ OLUR SANIRIM.allah yardımcın olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunur
kaç tane transfer edilecek acaba, tek mi çoğul mu?
İNŞALLAH CANIM. ALLAH RAZI OLSUN TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISI İLE İNŞALLAHİNŞALLAH HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIP BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN CANIM BENİM
insallah, dualarimiz seninle. sen de bizim kimi hamileler sirasina katilacaksinARKADAŞLAR ARADILAR. 6 YUMURTAM TOPLANMIŞTI. 4 TANESİ MİKROENJEKSİYONA UYGUNMUŞ. MUHTEMELEN CUMARTESİ TRANSFER İŞLEMİ YAPILACAKMIŞ YARIN ARAYACAKLAR. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN CANLAR. ALLAHA EMANET OLUN.
canım inşallah hayırlı haberlerini alırııız.ARKADAŞLAR ARADILAR. 6 YUMURTAM TOPLANMIŞTI. 4 TANESİ MİKROENJEKSİYONA UYGUNMUŞ. MUHTEMELEN CUMARTESİ TRANSFER İŞLEMİ YAPILACAKMIŞ YARIN ARAYACAKLAR. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN CANLAR. ALLAHA EMANET OLUN.
gördüm canı tam okuyırdum teşekürlrayseygt1453
@whitepearll
liste sonuna kadar okumuştunuz ama son sıraya bir arkadaşımız daha eklendi
selvatico_rosa için de okurmusunuz
allah kabul etsin şimdiden
İNŞALLAH CANIM ALLAH RAZI OLSUNinsallah, dualarimiz seninle. sen de bizim kimi hamileler sirasina katilacaksin
Tamamdir canım benim inşallah okuyacagim allahım kabul etsin inşallahayseygt1453
@whitepearll
liste sonuna kadar okumuştunuz ama son sıraya bir arkadaşımız daha eklendi
selvatico_rosa için de okurmusunuz
allah kabul etsin şimdiden