• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Kendim için duamı aldım, Okuyan dillerden gönüllerden Allahım razı olsun kim neyin hasretini yokluğunu çekiyorsa Allahım ol desin oluversin inşallah, hamd olsun verdiğin nimetlere

Son düzenleme:
mustafabusramı 100 okumuştu canım. Bende bugün 500 daha okuyayım arkadaşıma. Anşallah hayırlıs ile Allahım bebeğine kavuşturur
Sağol canım allahim sana da nasip eder inşallah hayirlisiyla. Burda dua eden bütün arkadaşlarımın ve bizim duamizi kabul etsin inşallah . Allah razı olsun sizden.

Arkadaslar Allah hepinizin duasini kabul etsin. Katilimci aliyor musunuz hala? Bende katilmak isterim.

Sealand Sealand
Gooseberry Gooseberry
selvatico_rosa selvatico_rosa
Arkadaşlarım için 500 adet okudum Rabbim gönüllerinden geçeni hayıra çevirip öyle nasip etsin, iki cihan saadeti versin, Allah katında sevilen bir kul olmalarını nasip etsin, günahlarından arınmalarını ve hayır işlerinde isimlerinin geçmesini nasip eyle Ya Rabbim . Bu Cuma gününde bu Cuma saatinde Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah amin...

arkadaşlar kusura bakmayın geç katıldım aranıza bütün listeye okuyabilmek için 400 er tane okuyorum
keşke erken görseydim de hepiniz için daha fazla okuyabilseydim.

Back
X