• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Allahım! Yaptığımız ibadet ve duaları makbul olanlar hürmetine kabul eyle. Bizleri salih kullar zümresine ilhak eyle! AMİN!

Ey Rabbim! Benim , iman ve Kur’an hizmetindeki kardeşlerimizin; bildiğimiz bilemediğimiz bütün ihtiyaçlarımızı gider.

Ey Rabbim! Bizi yücelt, eksiklerimi gider, bize şükrünü eda edebileceğimiz hayırlı rızıklar ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak Sen ulaştırır, kötülüklerinden de ancak Sen alıkoyarsın.

Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek Allah’ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir).

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah ki, O'ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur.
O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O'na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

Kura çektim arkadaşlar sıralama bu şekilde. 1. sıradaki P ppatym arkadaşımızın niyeti için okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah...

P ppatym
bal10cukk bal10cukk
GirLookingForLove GirLookingForLove
C cansu_tr
@mustafabusra
687403_igt 687403_igt
Nara87 Nara87
tubatesbih tubatesbih
O oolalaa
D Debusi
kitapseverim kitapseverim
Sealand Sealand
COLIN COLIN
@whitepearll
M maviduvar1
damla_22 damla_22

NOT: İki gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden silinecektir. Bildirim yapamayacakların önceden dualarını alması ve bildirmesi gerektiği önemle duyrulur!!!

KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
ayyy cok cok mutlu oldum rabbim kimsenin emeklerini boşa çikarmasin ins :) ayyyy cok heyecanlii darisi hepimizin basina. masallah ablamm :anneadayı::nazar::KK46:

:KK46::nazar:
KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
vallahi bugün içim içime sığmadı güzel birşeyler bekliyordum senden geldi darısı isteyen dua eden tüm kardeşlerimize inşallaaaah,heyecandan her yazdığın topiğe yazacağım sanırım

Aaa cok sevindim listeye alindigima. Yeni gordum bende. Ikindinin ardindan okuyacagim insaallah 21 tane. Sagolun arkadaslar.

kızlar 21 okuyunca 336 ediyor. 313 tam olsun listeyi alıma kapatalım 19 tane okuyalım kişi başı, kalan sayıyıda aramızda böleriz olur mu? ya da başka bir fikriniz varsa onu da yapabiliriz.

Okudum 21 tane Allah kabul etsin hayırlısıyla. Yalnız sonunda duasını ederken en azından adını bilsek de ona göre dua etsek iyi olmaz mı? Naçizane benim fikrim. İstemeyen yine söylemesin tabi.

kızlar 21 okuyunca 336 ediyor. 313 tam olsun listeyi alıma kapatalım 19 tane okuyalım kişi başı, kalan sayıyıda aramızda böleriz olur mu? ya da başka bir fikriniz varsa onu da yapabiliriz.
liste 16 kişi değil mi? 15 kişi 20 şer tane okusun. 16. kişi, yani adına okunan kişi de 13 tane okusun olmaz mı?

Back
X