• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

P ppatym
bal10cukk bal10cukk (21) Okundu
GirLookingForLove GirLookingForLove (21) Okundu(whitepearll içinde okudu.)
C cansu_tr (21) Okundu (whitepearll ve kitap severim içinde okudu.)
M1601B M1601B (15) Okundu
687403_igt 687403_igt
Nara87 Nara87 (21)Okundu
tubatesbih tubatesbih (21) Okundu
O oolalaa (21) Okundu
D Debusi
kitapseverim kitapseverim (21) Okundu
Sealand Sealand
COLIN COLIN (21) Okundu
@whitepearll (19+19) Okundu
M maviduvar1 (15) Okundu

damla_22 damla_22 (21) Okundu
Toplam 257 kalan 56

NOT: İki gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden silinecektir. Bildirim yapamayacakların önceden dualarını alması ve bildirmesi gerektiği önemle duyrulur!!!

P ppatym
687403_igt 687403_igt
D Debusi
D Duambelli

kızlar 35 tane kaldı hadi bir kuvvetle bitirelim ikinci sıraya geçeliim
Listeyi kapatin bence artik. Cunku yeni uye aliyorsunuz diger okumayanlarin haberi olmadan okuyorlar. Fazla okunmus oluyor o zaman. Sonucta herkes surekli buraya girip bakmiyor. Bir de ertesi gun okunacak kisiyi, birgun onceden aksama dogru yazin buraya ki ona gore okuyalim.

Listeyi kapatin bence artik. Cunku yeni uye aliyorsunuz diger okumayanlarin haberi olmadan okuyorlar. Fazla okunmus oluyor o zaman. Sonucta herkes surekli buraya girip bakmiyor. Bir de ertesi gun okunacak kisiyi, birgun onceden aksama dogru yazin buraya ki ona gore okuyalim.
arkadaş önceki listelerdede vardı o yüzden aldım onu, listeyi kapattım.
herkes aynı gün okuyabilirse daha iyi olur diye düşünüyorum karışmamış olur. 2. sıradaki arkadaşımıza sayı tamamlanınca geçicem.

Canim bir gunde sadece bir kisi icin okusaniz daha iyi olur. Diger okuyanlarla ayni gunde okunmus olsun. Sirayla okuyup gitmeyin. Belki 3. Kisi daha dilegini belirlemedi.
Ønceki tesbihimi zde okuyabiliyorduk istediğimiz kişiye musait olduğumuzda o yüzden okudum cnm . her gün giriyorum sayfaya ama suan hastanedeyim, eltim ameliyat oluyo belki giremem diye geceden okumuştum dualarımi

kızlar herkes 19 okusun kendisine okunan da 9 tane okusun o şekilde ayarlayalım listeyide kapattık zaten

O oolalaa canım 2 . Ve 3. Sırası arkadaşım için 21 adet ayetel kursi okudum, allahim kabul etsin inşallah
Bu arkadasimiz 2. Ve 3. Kisi icin 21 er defa okudugu icin, 2. Ve 3. kisi kendisine 7 tane okusun. Yoksa sayi fazla oluyor. Arkadas bir duzen cercevesinde goturmezsek ya eksik ya fazla olacak sayilar hep.

Bu arkadasimiz 2. Ve 3. Kisi icin 21 er defa okudugu icin, 2. Ve 3. kisi kendisine 7 tane okusun. Yoksa sayi fazla oluyor. Arkadas bir duzen cercevesinde goturmezsek ya eksik ya fazla olacak sayilar hep.
ne kadar sıkıntı oldu keşke herkes 313 tane okusaydı 16*313 :5008 olurdu en sonunda da hepimizin duasını yazar toplu dua ederdik bence böyle yapmamız daha mantıklı hem kimse kimseyi beklememiş olur

ne kadar sıkıntı oldu keşke herkes 313 tane okusaydı 16*313 :5008 olurdu en sonunda da hepimizin duasını yazar toplu dua ederdik bence böyle yapmamız daha mantıklı hem kimse kimseyi beklememiş olur
Ya iste herkes zamaninda okumuyor. Ve burayi herkes her zaman takip edemiyor. Yeni katilimci da alininca haliyle sayilar dustu. Digerleri habersiz fazladan okudu bu yuzden. Bayaa karisti yani. Bu sure de 313 tane olacak. Ne eksik ne fazla. O yuzden zor oldu. Bilemiyorum artik belki ilerleyen gunlerde duzene girer.

şu an okunan arkadaş en son 23 temmuzda bu konuya yorum yazmış
onun kısmetiymiş dualar, okunmuş oldu allah kabul etsin
niyetimiz belli o yüzden 3 eksik, 5 fazla rabbim kabul eder inşallah

ikinci arkadaşla birlikte liste düzene girer meraklanmayın
yeni giren arkadaşlar düzenli girip bildirim yaparsa sorun olmaz
eski arkadaşlar düzenli okuyanlar zaten

Back
X