dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Arkadaslar başkasının duasını okumadan önceki msj lari okumuyor musunuz siz ? İyiki C cansu_tr den cvp bekleyip okumamışim debusinin duasını , okusam fazla olacaktı şimdi. Okuduğumuz duanin bi sayısı fazla olmaması gerekiyor

anlamadım canım herkes sırayla okuyor işte sıra debusi de

Ayy kusura bakmayın kızlar ya , hastanedeyim suan sıra karıştı iyice bende. Ben sandım ki debusi okumadı onun duasını okuyacaz bende onun için stres yaptım biraz dua fazla oluyo diye

arkadaşlar biraz rahatsızdım...okuyanlardan Allah razı olsun...benim duam ailemin sağlıklı olması hayatımdaki sorunların hayırlısıyla çözülmesidir...Amin...adetli olduğum için kendime okuyamadım...

21 tane okudum
debusi okuyamamış onun adına okuyan kimse olmadıysa ben okuyabilirim
bildirimler yapılsın belki okuyan olmuştur sayı fazla olmasın diye okumuyorum şimdilik

313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
“Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine tubatesbih Hanımın muradını ihsan buyur” diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
Rabbim kabul eder inşallah . Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar hakkınızı da helal edin...

1 @bal10cukk --------- okundu 21 adet
2 @GirLookingForLove -- okundu - 21 adet
3 @cansu_tr ----------- okundu 21 adet
4 M1601B ------ okundu 21 adet
5 @687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 D Debusi --------------- okundu 21 adet
8 kitapseverim -------- okundu 21 adet
9 Sealand --------------
10 @simyaci28 -----------
11 @whitepearll ---------- okundu 21 adet
12 M maviduvar1 ------------- okundu 21 adet
13 damla_22 ----------- okundu 21 adet
14 D Duambelli -----------
15 Nara87 -------------- okundu 21 (10. arkadaşa kadar okumuştu )

DEBUSİ HANIMIN DUASI ''ailemin sağlıklı olması hayatımdaki sorunların hayırlısıyla çözülmesidir...''
DEBUSİ HANIMIN YERİNE BEN OKUDUM BİLGİNİZ OLSUN ÇOK YOĞUNUM İŞ YERİNDE O YÜZDEN GEÇ KALDIM BİRAZ KUSURUMA BAKMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…