- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.961
cansucum herşey gönlünce olmuştur inşallahHANIMLAR BENİM YARIN NİŞANIM VAR GİREMEYEBİLİRİM BİLGİNİZ OLSUNkitapseverim EĞER GİREMEZSEM VE DUA OKUNURSA YENİ KİŞİYE GEÇERSİNİZ KUSURUMA BAKMAYIN OLUR MU HAKKINIZI DA HELAL EDİN LÜTFEN BANA DA DUA EDİN HAYIRLISIYLA GÜZEL GEÇSİN ...
canım bence riske atmakızlar alo fetva 190 hattındaki aradım , regliyken okunabilir dediler . okunabilir mi acaba . benim 1-2 günüm kaldı gerçi
Benimde isteyken abdest alma durumum olmuyor ama okumak icin vaktim oluyor bugünkü okumamı o şekilde tamamladım internetten baktım okunabiliyor yazıyordu siz nasıl yapıyorsunuz her okumanızı abdestli mi yapıyorsunuz acaba? (Boy abdesti değil normal abdest).canım bence riske atma
hem sıra sende başkalarının sana dua etmesi daha iyi bence
hayır bende çalışıyorum her seferinde abdest alamıyorumBenimde isteyken abdest alma durumum olmuyor ama okumak icin vaktim oluyor bugünkü okumamı o şekilde tamamladım internetten baktım okunabiliyor yazıyordu siz nasıl yapıyorsunuz her okumanızı abdestli mi yapıyorsunuz acaba? (Boy abdesti değil normal abdest).
Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1 @bal10cukk --------- 600
2 @GirLookingForLove --mazeretli
3 @cansu_tr -----------
4 @mustafabusra ---mazeretli
5 @687403_igt ------600
6tubatesbih -----------
7esimaa ---------------
8kitapseverim --------
9Sealand ----------600
10cerenery --------615
11 @whitepearll ---- 600
12 M maviduvar1 -------- 600
13damla_22 ------ 600
14eilenn -----------600
15 Z Zeynep8987 -----600
16 D Duambelli ------600
17Nara87 ------------
18 D Debusi -------------
19melisamelisss ------------
20 J jasminej ----------
21 O Ozzgeee ------
Hanımlartubatesbih Hanıma geçmiş bulunuyoruz . DUANIZI PAYLAŞIR MISINIZ?
Herkes 600 adet okuyacak hanımlar . hayırlı günler olur inşallah
canım benim neden mahcup oluyorsun ki birbirimie dua edip sevap işliyoruz negüzel zor ve uzun bir dua değilki okuruz nolacak,bu arada duam . hayırlı saglikli evlatlar , eşim ve ailemle dunya ahiret mutluluğu
tuba niyetine okumuşsun canım allah razı olsunkitap severim öyle olmuş canım unutmayım diye panik yapıp fazla okuyorum iki seferdir allah razı olsun hiç gözünüzden kaçmıyor sonraki arkadaşa yazarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?