- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
tamam yani yarın diğer arkadaşa geçiyoruz ya bugün senanas için okuduk baktım listelere sana da okumamış kendine de nerede bu üye olmaz ki böyle sana bir msj yazdı mıcanım bu gece arkadaşın listesini sonlandırıyoruz ve üçüncü arkadaşımız için 1 gün boyunca dualarımızı topluyoruz herkese 1 gün süre veriyoruz artık canım.
hayır canım ,ama bir daha gönüllüleri öne alırız artık imşallahtamam yani yarın diğer arkadaşa geçiyoruz ya bugün senanas için okuduk baktım listelere sana da okumamış kendine de nerede bu üye olmaz ki böyle sana bir msj yazdı mı
yani senanas gibi olursa onları sona koyarız dedim canım . senanas gelmedi ama olsun sevabını aldık. listeyi toplayayım yavaştanyarın naz da sıra değil mi melisa anlamadım gönüllüleri derken anlamadım
Tabii olabilir ama ertesi gün başlanacağını biliyor iki gün geçmiş oldu ve iki kişininki bitmiş oldu birisi de kendisi en azından işim var sonra telafi edeceğim arkadaşlar dese daha uygun olur ama en baştan daha hiç okumadan ortadan toz duman olursa olmazarkadaşlar bu hayır işi sevap işliyoruz,lütfen sıkıntı yapmayın okuyamayan arkadaşın önemli bir işi çıkmış olabilir yada okudu buraya yazamadı onun yerine okuabiliriz nolacak bizlerinde okuyamayacağı gümler olabilir olmaz inşallahta,gönlünüzde güller açsın dualarınız kabul olsun tüm sıkıntılarınız yok olsun
arkadaşlar bu hayır işi sevap işliyoruz,lütfen sıkıntı yapmayın okuyamayan arkadaşın önemli bir işi çıkmış olabilir yada okudu buraya yazamadı onun yerine okuabiliriz nolacak bizlerinde okuyamayacağı gümler olabilir olmaz inşallahta,gönlünüzde güller açsın dualarınız kabul olsun tüm sıkıntılarınız yok olsun
eksik olursa yine biz aramızda okuyacağız arkadaşlar inşallah sadece daha ilk başta okumamazlık olmasın yoksa sorun yok her zaman böyle hayır işleri karşımıza gelmiyor zaten bunu kendi adımıza da sizler adına da değerlendirmeliyizaynen öyle sonuçta bu gönüllülük işi bunda çıkar olmamalı . ayna da öyle düşünüyor zaten sadece ihtiyacı olanlara ulaşmakta acele ettiğimizden böyle sitemlerimiz oluyo ama olsun herkese sırayla dua edeceğiz inşallah.
özge hanımcım yeni arkadaşımıza mı okudunuz yoksa senanasa mı?Okudum canim 125
Senasa okudum canim kacirmisim okudum hemenözge hanımcım yeni arkadaşımıza mı okudunuz yoksa senanasa mı?
tmm canım Allah kabul etsin ,birazdan naz arkadaşımıza geçiyoruzSenasa okudum canim kacirmisim okudum hemen
Arkadaşlar ben yarin okusam olurmu cok yorgunum misafirim varditmm canım Allah kabul etsin ,birazdan naz arkadaşımıza geçiyoruz
tabi olur adennur hanımcım yarın gece 12ye kadar süremiz var ,rahat olun .Arkadaşlar ben yarin okusam olurmu cok yorgunum misafirim vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?