dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1
bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2
GirLookingForLove GirLookingForLove --500
3
C cansu_tr ----------- mazeretli
4
@mustafabusra ----500
5
687403_igt 687403_igt ------600
6
tubatesbih tubatesbih -------500
7
esimaa esimaa ----------
8
kitapseverim kitapseverim --500
9
Sealand Sealand ----------500
10
cerenery cerenery --------500
11
@whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12
M maviduvar1 --------500
13
damla_22 damla_22 ------500
14
eilenn eilenn ----------- 500
15
@merve1603 -----mazeretli
16
D Duambelli ------ 500
17 D Debusi -------- 500
18
melisamelisss melisamelisss -----1100
19
J jasminej --------
20
@ozzge81 ------500+300
21
Z zehragurbuz -----
22
Sryytlg Sryytlg --- 700
23
@eoe ---- 500

OKUNAN 11700
KALAN 300

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.
@Kpss 2016 arkadaşımız listeden ayrıldı 1500 adet okumuştu haberiniz olsun
Nara87 Nara87 arkadaşımız uzun süredir girmiyor kitapseverim kitapseverim gelmeyeceğini söylemişti onu da çıkartıyorum listeden hanımlar başka yerlerde de herkes dua ediyor duayı ben kendim belirlemedim ortak bi karar verdik madem çoğunluk listeye yeni kişi istemiyor daha listeye kimseyi almıyorum hepinizi seviyorum ve hepinizin duasını almak beni mutlu ediyor .
RİCA EDİYORUM SİZDEN KALAN 300YÜDE OKUYALIM MAZERETLİ OLDUĞUM İÇİN OKUYAMIYORUM

kalan 300 ü ben okurum
damla için 500 okudum
Nara87 için sen çıkacağını söylemiştin ya melis onu yanlış anladı galiba canım sayende liste bitti Allah razı olsun canım benim Rabbim gönlünden geçeni hayır eyleyip sana öyle nasip etsin, sağlık, mutluluk, huzur, iman hep seninle olsun, Rabbim seni herkesten hayır duası alan kullarından eylesin amin inşallah

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove GirLookingForLove --500
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----500
5 687403_igt 687403_igt ------600
6 tubatesbih tubatesbih -------500
7 esimaa esimaa ----------
8 kitapseverim kitapseverim --500+300
9 Sealand Sealand ----------500
10 cerenery cerenery --------500
11 @whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12 M maviduvar1 --------500
13 damla_22 damla_22 ------500
14 eilenn eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------ 500
17 D Debusi -------- 500
18 melisamelisss melisamelisss -----1100
19 J jasminej --------
20 @ozzge81 ------500+300
21 Z zehragurbuz -----
22 Sryytlg Sryytlg --- 700
23 @eoe ---- 500

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.
DUAMIZ BİTMİŞTİR HAYIRLISIYLA KABUL OLUR İNŞALLAH RABBİM EVLADINIZIN HER KONUDA HAYIRLI BİR EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH RABBİM EVLADINIZI HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN AMİN

demektir.

1 bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove GirLookingForLove --mazeretli
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt 687403_igt ------
6 tubatesbih tubatesbih -----
7 esimaa esimaa ----------
8 kitapseverim kitapseverim --500
9 Sealand Sealand ----------
10 cerenery cerenery --------
11 @whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12 M maviduvar1 --------
13 damla_22 damla_22 ------
14 eilenn eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----
16 D Duambelli ------
17 D Debusi --------
18 melisamelisss melisamelisss -----
19 J jasminej --------
20 @ozzge81 ------
21 Z zehragurbuz -----
22 Sryytlg Sryytlg ---
23 @eoe ----
okunan 1500
kalan 10500

damla_22 damla_22 Hanıma geçmiş bulunuyoruz Hanımlar rica ediyorum liste çok uzamasın hayırlı günler dilerim

Kızlar merhaba
Benim size bir sorum olacak.
Yani aklıma başka kimse gelmiyor soracak etrafımda kimsem de yok. Delirdiğimi düşünmeye başladım.

Bir süredir (1 aydır), gece uyku arasında uyandığımda veya evde yalnızken, kadın gülüşmeleri, fısıldamalar, seslenmeler veya komik sesler duyuyorum.
Belki görmüşsünüzdür imzamda, hamileyim.
Korkudan artık evde yalnız kalamaz oldum.
Sürekli ya Salavat ya da bizim şuan takip ettiğimiz duayı okuyorum.
Mümkün mertebe her duş aldığımda (neredeyse hergün) gusül abdestimi alıyorum.
Başka da ne yapabilirim bilmiyorum.

Bir akıl verin bana Allah rızası için. Yoksa ciddi ciddi delirdim mi hormonlardan?

Nara87 için sen çıkacağını söylemiştin ya melis onu yanlış anladı galiba canım sayende liste bitti Allah razı olsun canım benim Rabbim gönlünden geçeni hayır eyleyip sana öyle nasip etsin, sağlık, mutluluk, huzur, iman hep seninle olsun, Rabbim seni herkesten hayır duası alan kullarından eylesin amin inşallah
allahım bu ne güzel bir dua, daha ne isterim
allah razı olsun canım

Kızlar merhaba
Yani aklıma başka kimse gelmiyor soracak etrafımda kimsem de yok. Delirdiğimi düşünmeye başladım.

Bir süredir (1 aydır), gece uyku arasında uyandığımda veya evde yalnızken, kadın gülüşmeleri, fısıldamalar, seslenmeler veya komik sesler duyuyorum.

Bir akıl verin bana Allah rızası için. Yoksa ciddi ciddi delirdim mi hormonlardan?
canım nas felak oku bol bol
bir dönem ben de rahatsızlık duymuştum şu duayı yazıcıdan çıktı alıp evde çekmecemde sakladım
çok faydasını gördüm
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2005

Kızlar merhaba

Canim vesvese bunlar bendede olmuştu. Odada yalnız kaldiginda falan dusunmemeye calis baska şeyler getir aklına. Hatta korkunun üzerine gitmeyede çalışabilirsin. Ben odada yalnız namaz kiliyordum canim. Sinucta namazdasin yabi Allah'in huzurundasin hic bir malukat birwey yapamaz diye düşüne düşüne artık geceleri bile yalnız kalabiliyorum.

Kızlar merhaba

Rabbim yar ve yardımcın olsun esmalardan senin için baktığımda bunları bulabildim
El-Kuddüs: Hiçbir noksanı olmayan ve her türlü takdise layık olan. Günde zikir sayısı : 170 – Günahlardan kurtulmak ve kalp temizliği için okunur.Ya Kuddüs ismini zikreden kişi şehvetten kurtulur, ahlakı düzelir. Günde 100 defa okuyan kalbin manevi hastalıklarından kurtulup, insanlar arasında sevilen, saygı duyulan kişi olur. Vesveseden kurtulur. Şeytanın hilelerinden uzak olur.
Es-Selam: Her türlü tehlikeden selamete çıkaran. İnanan kullarına cenneti müjdeleyen .Günde zikir sayısı : 131 – Korkulan her şeyden korunmak için okunur.Hasta üzerine 121 veya 161 defa Ya Selam ismi okunursa hasta iyileşme gösterir. Es Selam ismini kağıda yazıp üzerinde taşıyan ve sürekli zikreden; fenalık ve kötülüklerden emin olur. Ya Selam isminin zikrine devam eden kişi; cin, şeytan ve insanların hile ve vesveselerinden uzak olur. 66 defa bir kaba yazıp, 40 gün aç karnına bu sudan içen vesvese hastalığından kurtulur. Günde 360 defa okuyanın her duası kabul olur.
El-Mecid: Nimeti, ihsanı sonsuz, şerefi çok üstün, her türlü övgüye layık olan.Günde Zikir Sayısı : 3249 – İzzet ve şerefin artması için okunur.Ya Mecid ismini sürekli zikredene şeytan yaklaşıp vesvese veremez. İnsanlar arasında izzeti ve sevgisi artar. Fakirlikten kurtulur, rızkı çoğalır. Arabi ayın ortasında oruç tutup, iftar zamanı Ya Mecid ismini zikreden; maddi ve manevi hastalıklardan şifaya kavuşur,Sedef hastalığından kurtulur.

Malik-ül Mülk: Her türlü mülkün ve varlığın sahibi.Günde Zikir Sayısı : 212 – Mal ve kazanca zarar gelmez.Ya Malikel Mülk ismini zikredenin mülkü çok olur. Fakirlikten kurtulur. Rütbe ve makamı yükselir. Kimseye muhtaç olmaz. Halk arasında sevilen, sayılan, aziz biri olur. Kalbinde süphe ve vesvese olan Ya Malikel Mülk zikrine devam ederse kurtulur. Halvet ve riyazet halinde 40 gün, günde 8000 defa okuyan ve okuma esnasında tütsü yaparsa bu ismin hadimi ile görüşür.

Zül-Celali vel İkram: Celal, azamet, şeref, kemal ve ikram sahibi.Günde Zikir Sayısı : 1155 – işlerin kolaylığı için okunur.Ya Zülcelali Velikram ismini zikreden her isteğine kavuşur. İzzet ve şerefe nail olur. Duaları kabül olur. Vesveseden korunur. Dünya; okuyanın hizmetçisi olur.

El-Muksit: Mazlumların hakkını alan, adaletle hükmeden, her işi birbirine uygun yapan.Günde Zikir Sayısı : 209 – Eşler arasını düzeltmek için okunur.Ya Muksit ismini zikreden vesveseden, öfkeden, hiddetten, kalp sıkıntısından, şeytan şerrinden kurtulur. Bu isim ateş söndürme, insanı sakin kılma hususunda etkilidir.

Back
X