- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.341
Ben de duamı aldim papatya için. Yarn tamamlarm Allahn izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım listeden okumayanları çıkarttım okuyanlar kalıyorAlinti yaparken duZgun alintilayamamisim yanlislik olmasin 600 adet vardi 300 okudum KALAN DUA 300
ben buradayım allahın izniyle :)@whitepearll vekitapseverim hanımlar çıkıyormuşsunuz. ben de ne yalan diyeyim ayrılmanıza üzüldüm . umarım ileriki zamanlarda tekrar dualarda buluşuruz ,Allah razı olsun ,gönüllerinizdeki dualarınızı inşallah hayırlısıyla yaşarsınız .
Nara87 için sen çıkacağını söylemiştin ya melis onu yanlış anladı galiba canım sayende liste bitti Allah razı olsun canım benim Rabbim gönlünden geçeni hayır eyleyip sana öyle nasip etsin, sağlık, mutluluk, huzur, iman hep seninle olsun, Rabbim seni herkesten hayır duası alan kullarından eylesin amin inşallahkalan 300 ü ben okurum
damla için 500 okudum
aynen kitapseverim yetişti imdadıma duanız bitti çok şükür kabul olur inşallahbir kaç gündür bakmıyordum topiğe. benim duam eksik kalmış. ben de okurdum amakitapseverim almış galiba.
allah razı olsun hepinizdewn kızlar
allahım bu ne güzel bir dua, daha ne isterimNara87 için sen çıkacağını söylemiştin ya melis onu yanlış anladı galiba canım sayende liste bitti Allah razı olsun canım benim Rabbim gönlünden geçeni hayır eyleyip sana öyle nasip etsin, sağlık, mutluluk, huzur, iman hep seninle olsun, Rabbim seni herkesten hayır duası alan kullarından eylesin amin inşallah
canım nas felak oku bol bolKızlar merhaba
Benim size bir sorum olacak.
Yani aklıma başka kimse gelmiyor soracak etrafımda kimsem de yok. Delirdiğimi düşünmeye başladım.
Bir süredir (1 aydır), gece uyku arasında uyandığımda veya evde yalnızken, kadın gülüşmeleri, fısıldamalar, seslenmeler veya komik sesler duyuyorum.
Belki görmüşsünüzdür imzamda, hamileyim.
Korkudan artık evde yalnız kalamaz oldum.
Sürekli ya Salavat ya da bizim şuan takip ettiğimiz duayı okuyorum.
Mümkün mertebe her duş aldığımda (neredeyse hergün) gusül abdestimi alıyorum.
Başka da ne yapabilirim bilmiyorum.
Bir akıl verin bana Allah rızası için. Yoksa ciddi ciddi delirdim mi hormonlardan?
yanlışlıkla yapmışım :) ama okuduğuna sevindim
Canim vesvese bunlar bendede olmuştu. Odada yalnız kaldiginda falan dusunmemeye calis baska şeyler getir aklına. Hatta korkunun üzerine gitmeyede çalışabilirsin. Ben odada yalnız namaz kiliyordum canim. Sinucta namazdasin yabi Allah'in huzurundasin hic bir malukat birwey yapamaz diye düşüne düşüne artık geceleri bile yalnız kalabiliyorum.Kızlar merhaba
Yani aklıma başka kimse gelmiyor soracak etrafımda kimsem de yok. Delirdiğimi düşünmeye başladım.
Bir süredir (1 aydır), gece uyku arasında uyandığımda veya evde yalnızken, kadın gülüşmeleri, fısıldamalar, seslenmeler veya komik sesler duyuyorum.
Bir akıl verin bana Allah rızası için. Yoksa ciddi ciddi delirdim mi hormonlardan?
senden de Allah razı olsun canım benimallahım bu ne güzel bir dua, daha ne isterim
allah razı olsun canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun esmalardan senin için baktığımda bunları bulabildimKızlar merhaba