dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Kızlar merhaba
Benim size bir sorum olacak.
Yani aklıma başka kimse gelmiyor soracak etrafımda kimsem de yok. Delirdiğimi düşünmeye başladım.

Bir süredir (1 aydır), gece uyku arasında uyandığımda veya evde yalnızken, kadın gülüşmeleri, fısıldamalar, seslenmeler veya komik sesler duyuyorum.
Belki görmüşsünüzdür imzamda, hamileyim.
Korkudan artık evde yalnız kalamaz oldum.
Sürekli ya Salavat ya da bizim şuan takip ettiğimiz duayı okuyorum.
Mümkün mertebe her duş aldığımda (neredeyse hergün) gusül abdestimi alıyorum.
Başka da ne yapabilirim bilmiyorum.

Bir akıl verin bana Allah rızası için. Yoksa ciddi ciddi delirdim mi hormonlardan?

canım benim allahım yardımcın olsun senide bebeğinide vesveselerden korusun benim çok bilgim yok ama bende evde yalnız kalamam ayetel kürsi ve nas okurum

Canım listeden okumayanları çıkarttım okuyanlar kalıyor

Cnm ben okuyup okumama için değil liste uzamasın diye çıkıyorum yada istersen listede kalsın ismim bana sıra gelince okumaz atlarsınız.Sen nasıl rahat ediyorsan oyle yaparsın :KK39:Damla için 500 adet okumuştum ben bu arada.
sevgiler

Cnm ben okuyup okumama için değil liste uzamasın diye çıkıyorum yada istersen listede kalsın ismim bana sıra gelince okumaz atlarsınız.Sen nasıl rahat ediyorsan oyle yaparsın :KK39:Damla için 500 adet okumuştum ben bu arada.
sevgiler

uzasın liste ne güzel rabbimize yalvarıyoruz sırada kim varsa okuyacağız bana okumayın diye birşey yok bence sıra siza gelsin ben sayının tamamınıda okurum sizin için lütfen sonradan eklenen arkadaşlar kendilerine sıkıntı yapmasın güzel kalple rabbimize teslimiyetle yalvaralım dualarımız kabul olsun inşallah :KK68:

sevgiler
bence de okunsun eileen'e katılıyorum
okumak isteyen okusun kalanı aramzıda paylaşır 12000 e tamamlarız inşallah

sevgiler
okunması gerekiyor lütfen kalın ben gitmenizi istemiyorum diğer arkadaşlarımda benimle hemfikir lütfen kalın gitmeyin

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1
bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2
GirLookingForLove GirLookingForLove --mazeretli
3
C cansu_tr ----------- mazeretli
4
M1601B M1601B ----
5
687403_igt 687403_igt ------
6
tubatesbih tubatesbih ----- 500
7
esimaa esimaa ----------
8
kitapseverim kitapseverim --500
9
Sealand Sealand ---------- 500
10
cerenery cerenery -------- 500
11
@whitepearll ----500 (listenin tamamına okundu )
12
M maviduvar1 --------
13
damla_22 damla_22 ------
14
eilenn eilenn ----------- 500
15
@merve1603 -----
16
D Duambelli ------
17
D Debusi --------
18
melisamelisss melisamelisss -----
19
J jasminej --------
20
O Ozzgeee ------
21
Z zehragurbuz -----
22
Sryytlg Sryytlg ---
23
M melodysilk ----
okunan 3500
kalan 8500

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR

damla_22 damla_22 Hanıma geçmiş bulunuyoruz Hanımlar rica ediyorum liste çok uzamasın hayırlı akşamlar dilerim

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1
2
3
C cansu_tr ----------- mazeretli
4
M1601B M1601B ----
5
6
7
esimaa esimaa ----------
8
9
10
11
12
M maviduvar1 --------
13
damla_22 damla_22 ------500
14
15
@merve1603 -----
16
D Duambelli ------
17
D Debusi --------
18
melisamelisss melisamelisss -----500
19
J jasminej --------
20
O Ozzgeee ------
21
Z zehragurbuz -----
22
Sryytlg Sryytlg ---
23
M melodysilk ----
okunan 4500
kalan 7500

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR

damla_22 damla_22 Hanıma geçmiş bulunuyoruz Hanımlar rica ediyorum liste çok uzamasın hayırlı akşamlar dilerim

demektir.

1
2
3
C cansu_tr ----------- 500
4
M1601B M1601B ---- 500
5
6
7
esimaa esimaa ----------
8
9
10
11
12
M maviduvar1 -------- 500
13
damla_22 damla_22 ------500
14
15
@merve1603 -----
16
D Duambelli ------ 500
17
D Debusi -------- 500
18
melisamelisss melisamelisss -----500
19
J jasminej --------
20
O Ozzgeee ------
21
Z zehragurbuz -----
22
Sryytlg Sryytlg ---
23
M melodysilk ---- 500
okunan 7500
kalan 4500

damla_22 damla_22 Hanıma geçmiş bulunuyoruz Hanımlar rica ediyorum liste çok uzamasın hayırlı günler dilerim

Back
X