- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #6.921
canım Rabbim eşini ve bütün asker ve polislerimizi korusun evladına zihin açıklığı , hayırlı ömür versin inşallah . sanada sabırların en yücesini nasip etsin doğu görevini hakkıyla yerine getiri inşallah . Rabbim ülkemizi bölmeye çalışan iş ve dış düşmanları el kahhar isminle karu perişan eyle . eyle ki bizim yurdumuzu kana bulayamasınlar amin ...Allah razı olsun canım
Benim duam
Asker olan eşimi ve eşimin vesilesiyle diğer asker ve polislerimizu Rabbim pkk ileriden korusun. Çocukları babasız bırakmasın. Doğu görevimizi kazasız belasiz bir şekilde bitirmeyi nasip etsin.
Rabbim çocuğuma okul süresi boyunca zihin açıklığı versin. Onu utandırmasın.
Rabbim evimizden bereketi huzuru sağlığı sıhhatı eksik etmesin.
Bana dua eden tüm arkadaşlarımın da işleri rast gitsin.
AMİN...
Amin canım Allah razı olsun.deryali okudum canim Rabbim kabul buyurur insallah sizleri ve vatan görevi yapan tüm asker ve polislerimizi ve ailelerini Rabbimiz korusun.
insallah görevinizi saglik ve selamet içinde tamamlarsiniz .Rabbim evladiniza zihin açıklığı versin yuvaniza birlik mutluluk saglik versin insallah.Varlık bolluk huzur içinde bir ömrünüz olsun. Allah a emanet olun arkadasim
canım Rabbim eşini ve bütün asker ve polislerimizi korusun evladına zihin açıklığı , hayırlı ömür versin inşallah . sanada sabırların en yücesini nasip etsin doğu görevini hakkıyla yerine getiri inşallah . Rabbim ülkemizi bölmeye çalışan iş ve dış düşmanları el kahhar isminle karu perişan eyle . eyle ki bizim yurdumuzu kana bulayamasınlar amin ...
FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
1- C cansu_tr okundu
2- D Debusi okundu
3- Z zencefiltarcin okundu
4-Yagmurun_kizi okundu
5-eilenn
6-cerenery okundu **
7-melisamelisss
Yagmurun_kizi Hanıma geçmiş bulunuyoruz duası :
Asker olan eşimi ve eşimin vesilesiyle diğer asker ve polislerimizi Rabbim pkk ileriden korusun. Çocukları babasız bırakmasın. Doğu görevimizi kazasız belasız bir şekilde bitirmeyi nasip etsin.
Rabbim çocuğuma okul süresi boyunca zihin açıklığı versin. Onu utandırmasın.
Rabbim evimizden bereketi huzuru sağlığı sıhhati eksik etmesin.
Bana dua eden tüm arkadaşlarımın da işleri rast gitsin.
AMİN...
Allah hepinizden razi olsun.Yagmurun_kizi canım duan bitti melisamelis mazeretli biliyorsun Rabbim dualarını kabul eder inşallah Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin inşallah amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?