- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.041
FETİH süresinin ilk ayetini okuyoruz şuan sayıyı paylaştırmıştım dua benim için okunuyor fazla olmasın sizi listeye ekleyim 2.kişiye geçtiğimizde sayıyı değiştiririz olurmu ?hayırlı cumalar bende katılmak istiyorum
olur tabı:)FETİH süresinin ilk ayetini okuyoruz şuan sayıyı paylaştırmıştım dua benim için okunuyor fazla olmasın sizi listeye ekleyim 2.kişiye geçtiğimizde sayıyı değiştiririz olurmu ?
amin ecmain canim benim ☺Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık Rabbim seni bütün kötülüklerden korusun inşallah
FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
NİYET ETTİK ALLAH RIZASI İÇİN 9999 ADET 'İnna fetahna leke fetham mübına ' ayetini çekmeye .
1- C cansu_tr
2- D Debusi
3- Z zencefiltarcin
4-Yagmurun_kizi
5-eilenn
6-melisamelisss
7-gulbera
8- @tubis2014
9- A ay__060
C cansu_tr dua sırasını kimse almak istemediği için ilk benimle başlıyorum benim duam: '' nişanlımla tez zamanda hayırlı bir şekilde yuvamızın kurulması , onun tekrar namaza başlaması , ailemin , burada dua ettiğim canlarımın ve bütün Müslümanların Rabbim yar ve yardımcısı olsun , Rabbimden başka kimseye muhtaç etmesin amin inşaAllah
hanımlar 9 kişiyiz sayımız da 9999 olduğu için kişi başı düşen sayı : ''1111 adet ''
fazla oldu diyorsun ağzına yüreğine sağlık o zaman canım benimRabbim dualarıni kabul etsin.
Ben 1250 okumuştum bile
Bişiy değil kuzucum seve seve okurumfazla oldu diyorsun ağzına yüreğine sağlık o zaman canım benim
Allah razı olsun canımBişiy değil kuzucum seve seve okurum
bir şey olmaz canım ama işte diğer arkadaşlarımdan fazla dua okunmasın hakka geçmeyim diye söyledimsıkkat etmemişim okyanlar olmuş.ben de okusam yanı 9999 dan fazla olsa nolur
istersen sen oku benim yerime ben 2.kişiye okurum nasıl istersen canımsıkkat etmemişim okyanlar olmuş.ben de okusam yanı 9999 dan fazla olsa nolur
2 gün süre veriyoruz bir kişi için canımben de yeni başlayacağım cansucum bildiririm biraz yoğunum ama bitiririm iki güne inşallah.. süresi var mı turun geç kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?