- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.261
fetih süresinin ilk ayeti okunuyor canım benim listenin başından okuman gerekiyor ben şimdi listeyi ekliyorum tekrardan oradan takip edebilirsin kişi başına 1111 adet okuyorduk
ANLADIM CANIM SEN BİLİRSİNAnladim canim ama benimde 5.000 salavatim var ,günlük 1111 fazla gelir bana o yuzden hic bozmayayim duzeninizi en iyisi
Tamam canım benim ağzına sağlıkcanım benYagmurun_kizi için eksik okumuştum kalan 211 taneyide okudum
eilenn için de 1111 tane okudum Rabbim yüreğinizden geçen dualarınızı kabul etsin
diğer arkadaşa başlıyorum kolay gelsin işlerim yoğun
tekrardan hoş geldin canım ama listenin hepsine okuyabilecek misin ? şuan 6.kişideyizben bu tura katılmak isterim. sizi takibi hiç bırakmamıştım zaten. allah kabul etsin inşallah
canım ben yuklarıdatekrardan hoş geldin canım ama listenin hepsine okuyabilecek misin ? şuan 6.kişideyiz
he anladım canım ona mesaj at istersen canım hangi sayfada olduğunu bende bilmiyorumcanım ben yuklarıdaFallenAngel in yazdığına hitaben yazmıştım.
bu turunuz bitti. yenisine başlıyorsunuz sandım.
baktım aslında açtığı herhangi bir topik yok.he anladım canım ona mesaj at istersen canım hangi sayfada olduğunu bende bilmiyorum
daha açmadı galiba canım mesaj at liste falan hazırlıyordur belkibaktım aslında açtığı herhangi bir topik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?