- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.501
aslında yapmak gerekiyor ben yaparım onun bana yaptıklarına karşılık :) adam bi hasta oluyor diyorum ki kalk ben yatayım nolur yeter diyorum ben hasta olayım ama sen olma hepsi aynı işte utanmasa grip olduğunda vasiyetini yazacakSorma benimki birde hava değişimi izinli hasta ama yatacak hasta değil normal her işini gücünü görecek derece de hastayım ben diye bir naz yapıyor bir naz. Ben hamileyken yapmadım ya o kadar nazi
Eniste de çok Nazlı deseneaslında yapmak gerekiyor ben yaparım onun bana yaptıklarına karşılık :) adam bi hasta oluyor diyorum ki kalk ben yatayım nolur yeter diyorum ben hasta olayım ama sen olma hepsi aynı işte utanmasa grip olduğunda vasiyetini yazacak
yok ben onu yapmıyorum genelde annem yada annesi bize soyup veriyorEniste de çok Nazlı desene
Aman Cansu sen sen ol çok yüz verme valla nasıl alisiyorlarsa aynen o şekil devam ediyorlar. Yeni evliyken yada nişanlıyken kiyamiyorsun. Ben meyveyi soyup ağzına yedirirdim o derece hala bazen öyle yapmamı istiyor. Diyorum. Yavaş gel
Aman klasik erkek işte ya. Seni sinir etmek için yapıyordur kesin.
yok ben onu yapmıyorum genelde annem yada annesi bize soyup veriyor
ama mesela kahve yapayım mı diyorum yok diyor sonra oturuyorum anneme duyuracak ya kahve istedik ama yapan yok ki der annemde niye yapmıyorsun kızım diyor anne sordum istemedi diyorum ya insan ısrar eder diyor ısrar edincede ısrar etme diyen sensin diyorum neyse sonra kalkıp kahve yapıyorumhele bu kış geliyor ay ben çok kötüyüm başım ağrıyor burnumda akıyor nane limon yapsana hastalanmadan önce içeyim diyor yapıyorum ya eşki diyor yada tatlı ama biliyorum kıllığına yapıyor çünkü beğenmediği şeyi ne yer nede içer
bilirim o lafları bende severim yapmayı benim koca kafalı ne dese beğenirsin pasta börek poğaça yapmayı biliyor sınıfı geçti bakalım yemek konusunda nolacak aç kalmazsak iyiAman klasik erkek işte ya. Seni sinir etmek için yapıyordur kesin.
Bak ben bir gün ne yaptım.Ben pasta börek yapmayı çok severim. Yine bir gün pasta yaptım eşim yedi ama beğenmedim dedi. Sanki içinde birseyler eksik dedi tamam. Dedim
Yarınsi gün aynı pastayı komşuma verdim bunu akşam bana getirsene kendin yapmış gibi dedim oda akşam dediğim gibi getirdi abla pasta yaptım sanada tattırmak istedim dedi. İki hoş beş falan gitti arkadaş. Tabi Eşimde evde duydu yani pasta getirdiğini
Çayın yanına ikram ettim uyuz Bayıla Bayıla yedi
Bende patlattim gülmeyi o zaman anladı tabi bizim çakal
Dediki bana eğer sana güzel yapıyorsun dersem şımarirsin lafa bak abi ya
İyi demişsin :))bilirim o lafları bende severim yapmayı benim koca kafalı ne dese beğenirsin pasta börek poğaça yapmayı biliyor sınıfı geçti bakalım yemek konusunda nolacak aç kalmazsak iyibende aç kalırsan annene gider yersin napalım dedim
ona kalsa hayır ama ben istiyorum canım ama şuanda çalıştığım yerde kalmak istemiyorum çıkıp başka yere girmek istiyorumİyi demişsin :))
Evlenince de çalışacak misin peki.
ben kendiminkini bitirince sana yardım ederim...Günaydın canım.
Allahın izniyle dün okumaya niyet edebildim. Ezberimde olmadığı için 10 tane falan okuyabildim.
Eşim evde biliyorsun erkekler evdeyken hiç is bitmiyor ki
Kızımda dış için mızmız
Bahar temizliği oo bir sürü şey üst üste geldi. Okumaya devam edeceğim biraz ağır ve yavaş olacak maalesef
seni güldürebildiysek ne mutlu bize bi gülümsemeye sebep olduğumuz için tamam canım Allah razı olsunkızlar çok hoşsunuz valla sabah sabah güldüm sayenizde C cansu_trYagmurun_kizi
cansucum sabah yolda 100 tane okuyabildim tam gaz devam edeceğim inşallah :)
seni güldürebildiysek ne mutlu bize bi gülümsemeye sebep olduğumuz için tamam canım Allah razı olsun
amin inşallahAllahta sizi güldürsün inşallah canım benimmmm
maşallah canım benimmmcansu canım tamamladım ben Rabbim kabul etsin inşaallah
ağzına sağlık Allah razı olsun canım ben şuan tutuşmuş bi haldeyimbende tamamladım...yağmurun kızı arkadaşa yardımcı olmak için okumaya devam ediyorum...
maalesef henüz başlayamadım bile. ama bu akşam bayağı okuyacağımı düşünüyorum.M maviduvar1 hanım sizden hiç ses çıkmıyor okumaları yapıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?