- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.641
amin canım inşallahHayırlı kandiller. Regaib kandilin iz mübarek olsun
şuanda bi düşüncem yok açıkçası bu kelimei tevhid çok hızlı bitti :)Cansu Cum bu duamızıda hayırlısı ile bitirdik. Şimdi sırada ne var :))
Varmı aklında okumamız için dua
şuanda bi düşüncem yok açıkçası bu kelimei tevhid çok hızlı bitti :)
aslında aklımdan geçen bir şey vardı toplu olarak 12000 ihlas okuyalım diyecektim ama ihlas duası okunan sayfa var o yüzden şuan aklımda bir şey yok 3 aylara girmiş bulunuyoruz bu zamanlarda ihlas okumak çok kıymetli o yüzden istemiştim ... 7 kişiyiz kişi başı 1715 falan düşecekti ama bilmiyorum işte diğer sayfada okunuyor diye okumak istemezsiniz belki
tamam canım Allah kabul etsin dediğim gibi akşam 70000 tevhidin duasını herkes kendi içinden geldiği gibi yapsın peygamber efendimize hediye etsin
O konu ayrı bu konu ayrı :))şuanda bi düşüncem yok açıkçası bu kelimei tevhid çok hızlı bitti :)
aslında aklımdan geçen bir şey vardı toplu olarak 12000 ihlas okuyalım diyecektim ama ihlas duası okunan sayfa var o yüzden şuan aklımda bir şey yok 3 aylara girmiş bulunuyoruz bu zamanlarda ihlas okumak çok kıymetli o yüzden istemiştim ... 7 kişiyiz kişi başı 1715 falan düşecekti ama bilmiyorum işte diğer sayfada okunuyor diye okumak istemezsiniz belki
diğer arkadaşlarda kabul ederse okuruz canımO konu ayrı bu konu ayrı :))
Okumak isterim bende.
şuanda bi düşüncem yok açıkçası bu kelimei tevhid çok hızlı bitti :)
çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim namazlarının kılman için kolaylıklar nasip etsin sana bende burayı çok sevdim az kişiyiz ve hemen okuyoruz o zaman daha mutlu oluyorum baksana kelimei tevhidi geçen hafta perşembe yada cuma başladık bu perşembe bitti :)ben diğer sayfaları pek takip edemiyoruz size katılıyorum ya fettah okunan var ona katılıyorum birde ayeltel kürsü var ben okurum bana uyar biz gurup kurduk sanki:) ara vermeyelim böyle çok iyi oluyor söylemekten utanıyorum namaz kılmıyordum ama kapalıyım burda katıldığım zikirlerden belki bilmiyorum Rabbim uyandırdı namaza başladım İnşallah devamı gelir Aksatmıyorum şimdilik öğleyi kılamıyorum onuda kaza yapıyorum evde
evet canım çok güzel oluyor günlük ibadet yapmış oluyoruz Allah razı olsun herkesten vesile olandançok sevindim çok mutlu oldum Rabbim namazlarının kılman için kolaylıklar nasip etsin sana bende burayı çok sevdim az kişiyiz ve hemen okuyoruz o zaman daha mutlu oluyorum baksana kelimei tevhidi geçen hafta perşembe yada cuma başladık bu perşembe bitti :)
bitecek allahın izniyle.M maviduvar1 hanım kelimei tevhidi bitirmeyen sadece siz kaldınız bugün biter mi ?
çok şükür ağzınıza sağlık :) 70000 kelimei tevhid akşam duasını yapıp Peygamber Efendimize bağışlayalım inşallah. Yeni duamız içinde ihlas süresi düşünüyoruz toplu olarak 12000 adet olacak kişi başı 1715 falan düşüyoraz önce bitirdim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?