- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.721
temiz ama ebdestsiz okuyabilirmiyiz
Utanacak birsey yok kuzum .hey maşallah vallahi utandım :)
daha başlamadım da ondan utandım dedim :)Utanacak birsey yok kuzum .
Ben benim bebişi sallar ken okuyveriyorum hemen :))
hah tamam bende böyle yapayım. Çok çok teşekkür ediyorummSorun degil canim benim elimden geldigince bilgilerim dogrultusunda yardimci olmaya calisirim elbet..
Okumaya baslamadan once:
"Niyet ettim Allah rizasi icin gulbera arkadasimin duasi icin(burada duasini okuyorum),
debusi arkadasimin duasi icin( ve duasini okuyorum),
yagmurun kizi arkadasimin duasi icin(yine duasini okuyorum),
... (boyle boyle devam ediyor)
Ihlasi serif okumaya, sen kabul eyle Ya Rabbi" diyorum.. Euzu-besmele cekip okumaya basliyorum...
Ben bu sekilde yapiyorum ama en dogrusu budur demiyorum tabi canim..
Sen istersen okuduktan sonra da okumus oldugum Ihlasi serifleri falanca arkadaslarimizin dualari niyetine diyip teker teker dualari okuyup o sekil yapabilirsin..
bu ara da dua lara baktığım da bir den fazla yazıldığını gördüm bende güncelleyebilirmiyim duamı ?daha başlamadım da ondan utandım dedim :)
sen bilirsin canımbu ara da dua lara baktığım da bir den fazla yazıldığını gördüm bende güncelleyebilirmiyim duamı ?
Rica ederim canim...hah tamam bende böyle yapayım. Çok çok teşekkür ediyorumm
hayırlısıyla bir ev, evlatlarımı hayırlı ve başarılı bir şekil de yetiştirebilmek, eşim ve benim namazımızı daimi ve ihlaslı olarak kılmayı nasip etsin mevlam kazancımızı bol bereketli kılsın rabbim..sen bilirsin canım
Allah kabul etsin maşallah kabusum oldunuz benim :) ben daha okumadım ama
rüyalarına giriciiiiz şekerimmm kork bizdennAllah kabul etsin maşallah kabusum oldunuz benim :) ben daha okumadım ama
işte mi okudun yoksa şekerimrüyalarına giriciiiiz şekerimmm kork bizdennerteleyınce okuyamıyorum ben kuzum o yuzden baslayıp bıtırıyorum okursun daha sende skma canını
evet canım işte okudum elimde zikirmatik fırsat buldukça okudumişte mi okudun yoksa şekerim
maşallah sana işler yoğundu sabah şimdide başım ağrıyor :)evet canım işte okudum elimde zikirmatik fırsat buldukça okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?