- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.881
benim için sıkıntı değil okurum ama daha bunu bitirmeyen arkadaşlar var hakka girdiğimi düşünüyorum moralim bozuluyor
benim için sıkıntı değil okurum ama daha bunu bitirmeyen arkadaşlar var hakka girdiğimi düşünüyorum moralim bozuluyor
zaten herkes için eşit sayıda okumuştuk bi hedefimiz yoktu atıyorum 10000 okunacak dememiştik kişi başı 1500 olsun demiştik okumayanlarım bi kaç gün daha bekleyip çıkartacağım çünkü gerçekten uzun süre geçtisen elinden gelen özeni gösteriyorsun hemen hergün etiketliyorsun bu sefer neden böyle oldu bende anlamadım çoğumuz için konuşuyorm bi bahtsızlık vardı üzerimizde ama silkelenir kendimize geliriz inşallah okuyamayan arkadaşlara ulaşabildinmi? eğer okuyamayacak durumdalar ise el birliği olup eksik sayılarını okuruz devam etmek isteyenlerle yolumuza devam ederiz inşallah
Canım okumaya çalışıcam öyle yoğunum ki büyük oğlum hasta yine , koşturmaca başka esmalar kendi hatimim falan derken vaktim kalmıyor bugün okuycam inşallahhanımlar okumalar nerdeyse devam etmiyor bu kez çok uzun süre oldu biraz daha özen gösterir misiniz ?
inşallah canım 125000 fatihayı ramazanın içinde mi okuyacağız canım
canım sana lafım yok sen en azından bilgi veriyorsunCanım okumaya çalışıcam öyle yoğunum ki büyük oğlum hasta yine , koşturmaca başka esmalar kendi hatimim falan derken vaktim kalmıyor bugün okuycam inşallah
bi iki gün daha bekleyelim belki bilgi verirler canım biz bu arada okumaya başlayalım istersen ne dersinbilmem ben fatihanın faziletlerini okudum belli bi zaman yok ama bu hafta başlarsak ramazana yarılamış oluruz belki ramazanda bir tur daha yaparız Allah kısmet ederse
bi iki gün daha bekleyelim belki bilgi verirler canım biz bu arada okumaya başlayalım istersen ne dersin
bence harika olur
istersen sayıyı bölmeyelim belki devam etmek istemeyen arkadaşlar olur
yada sen bilirsin :)
Onu Peygamberimiz ve bütün ölmüşlerimize okuyoruz canım bu dileklerimiz dualarımız için ayrı olsa daha güzel sankiolabilir az bir sayı değil ama tamamlarız heralde inşaallah :)
acaba Yasin ve Fatiha sayfasındaki fatihalarla mı dahil etsek ama burda herkes duasını dılegını yazıyor dimii
tamam canım bunuda genel okuyoruz gıbı dusundum bı an bugun kafam yerınde degıl benım daha yeni kendime geliyorumOnu Peygamberimiz ve bütün ölmüşlerimize okuyoruz canım bu dileklerimiz dualarımız için ayrı olsa daha güzel sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?