- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.961
yaşasın o zaman :)tamam canım ben katılıyorum..1500 banada uyar...
Kuzum telden cok gerilere gidip bakamadim ohlas okuyorsunuz sanirim
olmaz canım sayı 12000 olacak ama daha tam sayı çıkmadı ortaya zaten listeyi oluştururum tam olarak pazartesi başlanırKuzum telden cok gerilere gidip bakamadim ohlas okuyorsunuz sanirim
Katilirim elbet ama kac adet zamanlimi onlari gormedim cnm bide saliya baslayabilirim ancak sorun olurmu
Canim ben tam anlamadim îhlas okuycaz ama günlük mu nasil olucak?Lale kozan saydin78 G guzbahar Cilekkokusu12345 kızlar katılmak istermisiniz?
ihlas suresi okuyacağız niyetimiz 12bin ihlası topluca okumak
daha çok kişi olursak daha çok okuruz hangimizin duasının kabul olacağını bilemeyiz :)
Canim ben tam anlamadim îhlas okuycaz ama günlük mu nasil olucak?
Elbette Katılmak isterim de şöyle bi durum var pazartesi transfer yapılacak ama ilk günlerde okuyamam kabul ederseniz neden olmasınLale kozan saydin78 G guzbahar Cilekkokusu12345 kızlar katılmak istermisiniz?
ihlas suresi okuyacağız niyetimiz 12bin ihlası topluca okumak
daha çok kişi olursak daha çok okuruz hangimizin duasının kabul olacağını bilemeyiz :)
o zaman duanı yazabilirsen listeye eklerim canımKızlar hayırlı akşamlar herkese, ben de katılmak isterim. Okurum inşallah
toplu okunacak zaten günlük bi dua olmayacak canım duanı yazarsan seni de ekleyebilirim listeyeElbette Katılmak isterim de şöyle bi durum var pazartesi transfer yapılacak ama ilk günlerde okuyamam kabul ederseniz neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?