- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi melisamelisss
- #1.541
250/250
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardelen063 ve eoe arkadaşlarımız için 125 / 125 okudum.ARKADAŞLAR KARDELEN063 VE EOE ARKADAŞLARIMIZIN DUALARININ HAYIRLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUALARIMIZA BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ..
HER İKİ ARKADAŞIMIZ İÇİN EN AZ 125 KERE
"Hasbinallahu ve nimel vekil ''
(''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir'')
KARDELEN063 & EOE (kardeşinin hayırlı bir evlilik yapması için)
1) melisamelisss --------250 ------------------250
2) senanas -------------- ------------------
3) -Naz- -------------125 --------------125
4) sweet-73 ------------- ----------------
5) damla_22 ----------- -----------------
6) aaynaa ------------ ---------------
7) masculin-------------100 ------------------100
8) ZEYNEP0682 ------ ------------------
9) yavruceylann---------- -------------
10) ppatym -------------- -----------------
11) tubatesbih--------- ------------------
12) mirac75 ------------ -----------------
13) berirem----------- -----------------
14) emel_efe ---------- ------------------
15) pembe4044------- -----------------
16) deryafikret------ ------------------
17) farmasi------------ -----------------
18) nickimikim7-------- ------------------
19) mutlu-umutlu------- -----------------
20) kardelen063------------------------
21) eoe------------------- ------------------
22) ozgecan19-------- -----------------
23) gulfuren----------- ------------------
24) senay079---------- ------------------
25) AdenNur-------- ------------------
26) dior34------------- ----------------
27) PaytiPo------------- -----------------
28) istanbulunsultani----- ------------------
29) intense_23-------- ------------------
30) kitapseverim--------- --------------
31) asdes----------------- ------------------
32) gulucukgs--------- ------------------
33) BabamIn_KIzIyIm----------------------
34) mlkem-------------- ------------------
35) hanzade123------ ------------------
36) skelebeks---------- ------------------
37) Papatya------------ -----------------
38) whitepearll-------- ------------------
39) Debusi-------------- ------------------
40) ysbam--------------- -----------------
41) huyluduygu-------- -------------------
yeni listemiz başlamıştır....
kardelen canım o ne biçim söz öyle ne sorunun var kadın kadına burada birbirimize destek olalım bak kimsenin hayatı mükemmel değil ALLAH hepimizi ara ara bazen gençlikte bazen yaşlılıkta deniyor hem duanın boşa gitmesi olur mu Rabbimiz yaptığımız duayı boşa çıkarır mı yapılan duaya kıymet vermemezlik etmez Tüm alemlerin RABBİ OLAN BİR TEK O TEK OLAN YÜCE ALLAH aşkına sakın yanlış bir şeyler yapma biz belki yüz yüze değiliz ama burada birbrimize destek için toplandık sakın sakın bizimle konuşArkadaşlarım şu andan itibaren yaşamak istemiyorum.Çok çok kötüyüm, dualarınız boşa gitmesin benim için umut da kalmadı yaşamanın gayesi de kalmadı
sen buraya iyiyim yazana kadar bize huzur yok Rabbim yanlış karar almanı engellesin ALLAH'IM çok güçlüdür izin vermesin hata yapmanaHayır benim için anlam da kalmadı. Yaşamak istemiyorum bugun kararımı verdim
sekiz ay önce kötü bir şekilde ayrıldım.beni sevmedi, anlaşamadığımızı düşünüyordu.sekiz aydır hayattan vazgeçmiş şekilde yaşıyorum ama az da olsa bir umudum vardı.Uzun zaman olmuştu son kötü mesajlardan sonra.Bu gece ani bir kararla aradım. hiç açmazdı tellerimi ama bu sefer.Ben de içimdekileri döktüm, hayatında biri olduğunu onu sevdiğini, daha fazla konuşamayacağını söyledi.İnsan ayrıldıktan sonra tanınırmış-benim için diyor-gayet mutluymuş. Tam dusunduğum gibi.
bugün kardelen ve eoenin sırası canımMut
Mutlu umutlu 150 okudum allah kabul etsin
sen buraya iyiyim yazana kadar bize huzur yok Rabbim yanlış karar almanı engellesin ALLAH'IM çok güçlüdür izin vermesin hata yapmana
bilmiyorum ki canım ne yapsak bildirsek mi acaba ev adresi falan var mıdır ki üye olurken yazmıyoruz sanırsamYönetime mi ulassak acaba? belki ev adresine falan ulaşıp ailesine haber verebilirler. Çok telasliyim şu anda elimden dua etmekten başka da birşey gelmiyor. Çaresiz olmak ne kötü.
canım ben de şaşkınım damla arkadaşım bana özel msj atmış önce onu okudum sonra listeye baktım çok şaşkınım inanın ben de şuan dua edecepim ya böyle üzüntüler oluyor hemen hemen hepimiz yaşamışızdır insanın içi cız eder ama bir bakıyorsun ALLAH çok daha iyi bir insanı karşına çıkarmış