- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi melisamelisss
- #1.561
bilmiyorum ki canım ne yapsak bildirsek mi acaba ev adresi falan var mıdır ki üye olurken yazmıyoruz sanırsam
Yönetim ip adresinden bulabilir belki diye düşünüyorum ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki canım ne yapsak bildirsek mi acaba ev adresi falan var mıdır ki üye olurken yazmıyoruz sanırsam
bir editöre msj attım konuya bakabilir misiniz diye ama bakalımYönetim ip adresinden bulabilir belki diye düşünüyorum ama.
sağol canım ALLAH hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşbenim duama bitmiş, Allah hepinizden binlerce kez razı olsun Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
sıradakiler için 125 er adet alıyorum
profil sayfasına ekledim canım yöneticiler bakabilir m diye gözüküyor mu canım
yorum yazın sizde görsünler canım olur ya inşaallah bizi haberdar ederKibleyelim bence mesajını
yorum yazın sizde görsünler canım olur ya inşaallah bizi haberdar eder
canım senin sağlığın nasıl bebek nasıl?Kibleyelim bence mesajını
kazene msj atayım o zamanCanim yorum yapamıyorum senin durumuna ben ama yöneticiler de görmez durumunu. Kazeni etiketleseydin keşke. Ya ds muneyi.
hadi yageçenlerde de yazmış öyle birşey başka forumda
canım yeni liste oluşturulacak o zaman ismini kesinlikle yazdır konuyu takip etBanada dua edin kızlar çok ihtiyacım var ..
Liste ile mi oluyor bilmiyordum. Tamam takipteyim rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallahcanım yeni liste oluşturulacak o zaman ismini kesinlikle yazdır konuyu takip et
evet canım hergün iki kişiye okuyoruz 5000 i tamamlıyoruz bugün 20-21. kişiye okuyoruz liste 41 kişi bitince yeni liste olacak canımListe ile mi oluyor bilmiyordum. Tamam takipteyim rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah
Yeni listeyi bekleyeyim o zaman ben teşekkür ederim canımevet canım hergün iki kişiye okuyoruz 5000 i tamamlıyoruz bugün 20-21. kişiye okuyoruz liste 41 kişi bitince yeni liste olacak canım
rica ederim canım takip et canım yeni liste büyük ihtimal olacakYeni listeyi bekleyeyim o zaman ben teşekkür ederim canım
canım senin sağlığın nasıl bebek nasıl?