- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #1.681
Yavrum Cenabi Hak hepimize sinavlar vermis...Bana dualarınız ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize.Dün giremediğim için özür diliyorum.Listeden çıkarılmasını talep ediyorum diyen arkadaşa sözüm yoktur, evet daha önce de bu tip mesajlar yazmıştım, çünkü ruh halim bu şekildeydi.Kimsenin vaktini almadım, boşu boşuna da değildi. Fakat ben listeden çıkmak istiyorum, böyle bir algı var sizlerde hakkımda. Ben içimden geleni paylaşmıştım. Polemik ya da tartışmak istemiyorum.
kardelen ruh hali insanların öyle olduğu zamanlar olabilir ama bak gençsin ve aşk için onsuz hayat geçmez diyebileceğin bir insan yok çünkü hepimiz ölümlüyüz ve onsuzluk kavramı birgün kapımızı çalacak...
melisa da bu listeden kimseyi çıkarma kararı almaz ve okumayanlar var girmeyenler var onlar çıkartılmadı bu listeyi hayırlısıyla bitireceğiz arkadaşlar benim isteğim sıkıntınz olunca paylaşın buradaki kadınlarımız dost sıcaklığından yoksun değil ama senin canım hayata olumsuzluğun yanlış ooo sen hata yapınca o hata yaptığın şahsiyet seni çok mu düşünecek sanıyorsun hiç de bile sen kendine layık olanı bulmaya çalış bak biz ablaların bebek istiyor aaa bizi de üzme hem burada dua ediyoruz gülecek sevinecek haberler bekliyoruz bizim çocukları sana baktırırız bak o zaman aman aman diyip kaçarsınBana dualarınız ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize.Dün giremediğim için özür diliyorum.Listeden çıkarılmasını talep ediyorum diyen arkadaşa sözüm yoktur, evet daha önce de bu tip mesajlar yazmıştım, çünkü ruh halim bu şekildeydi.Kimsenin vaktini almadım, boşu boşuna da değildi. Fakat ben listeden çıkmak istiyorum, böyle bir algı var sizlerde hakkımda. Ben içimden geleni paylaşmıştım. Polemik ya da tartışmak istemiyorum.
önemli değil canım olur ara ara sıkma canınıDun okuyamadim hakkinizi helal edin nolur bugünkü siradaki arkadaşlar için 125-125 okuyorum
tamam canım not alırım isminin yanınaCnm yarın sıra ben de ya ben dilegimi şimdiden söyleyeyim. 35 haftalik Hamileyim sağlıkla dogum yapabilmeyi ve evladımin sağlıklı hayırlı olmasi için dua ediyorum.
hamilesin bize de dua et ben de hayırlı sağlıklı bebiş istiyorumCnm yarın sıra ben de ya ben dilegimi şimdiden söyleyeyim. 35 haftalik Hamileyim sağlıkla dogum yapabilmeyi ve evladımin sağlıklı hayırlı olmasi için dua ediyorum.
Özgecan ve gulfuren arkadaşlarimizaÖzgecan ve gulfuran için 125/ 125 okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?