• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI OKUMAYA.

Sübhânallahi ve bi-hamdihi, sübhânallahil azîm

Anlamı: Kemâl sıfatlarla muttasıf ve noksan sıfatlardan beri olan Allah’ı hamd ile tesbih ederim.

1) melisamelisss ARKADAŞIM MESLEĞİNDE HEDEFLEDİĞİ YERE KOLAYLIKLARLA GELSİN, ALLAH'IN KATINDA EN HAYIRLI ,İÇİNE SİNECEK EŞİ SEÇEBİLSİN,SABIRLI ,AZİMLİ,HUZURLU ,SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GEÇİRSİN. AMİN.

2) damla_22 ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI,İMANLI EVLATLAR NASİP ET. HAZİRANDAKİ TÜP BEBEK İŞLEMİNDE EL MUKADDİM ADINLA ,ONUN YAR VE YARDIMCISI OL . AMİN.

3) ppatym ARKADAŞIMIN BABASI ŞİFA BULSUN. EŞİNİN KALBİNE ALLAH KORKUSUNU, PEYGAMBER SEVGİSİNİ ,PPATYAM HANIMIN SEVGİSİNİ HAYIRLARLA, EL VEDÜD İSMİNLE KOY YÜCE RABBİM .YUVALARI HUZURLU ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLUP,HAYIRLI SALİH EVLATLAR NASİP OLSUN . AMİN.

4) mirac75 ARKADAŞIMIN DA İÇİNDE BULUNDUĞU TÜM HZ. MUHAMMED ÜMMETİNİ SELAMETE ÇIKAR ALLAH'IM. HZ MUHAMMED ÜMMETİNDE AFFEDİLMEDİK BİR GÜNAH,SEVİNCE DÖNMEMİŞ BİR ÜZÜNTÜ, ÖDENMEDİK BİR BORÇ KALMASIN YÜCE RABBİM. HZ MUHAMMED EFENDİMİZE, AL VE ASHABINA OKUDUĞUMUZ TEVHİD HATMİNİ KABUL BUYUR . AYRICA ONUN TÜM DİLEKLERİNİ HAYIRLA KABUL ET YÜCE RABBİM. AMİN.

5) farmasi ARKADAŞIMI HER DAİM AMELLERİ MAKBUL DUALARI KABUL ,YÜCE RABBİMİN RAHMET VE MERHAMET ETTİĞİ,AFFETTİM DEDİĞİ KULLARINDAN EYLE. VE ÖYLE BİR KUL OLABİLMEK İÇİN SABIR ,ŞİFA ,HUZUR ,BEREKET VER, SON NEFESTE İMANLA AHİRETE GÖÇ EDEN KULLARINDAN EYLE .

6) mutlu-umutlu ARKADAŞIMI İKİ CİHAN SAADETİNE NAİL KULLARINDAN OLMAYI NASİP ET, GİRECEĞİ SINAVINDA YAR VE YARDIMCISI OL,KAZANMASINI NASİP ET, TEZ GÜNDE EŞİYLE HAYIR,HUZUR ,MUTLULUKLA BÜYÜTECEĞİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

7) senay079 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİ HAYIRLARLA KABUL OLSUN YÜCE ALLAH'IM. AMİN.
8) PaytiPo ARKADAŞIMA:anneadayı: VE TÜM HAMİLELERE HAYIRLI,KOLAY ,HUZURLU BİR DOĞUM NASİP ET ALLAH'IM. AMİN.

9) kitapseverim ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ SEN EL MUCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. ONU FERAHA ÇIKAR ,SIKINTILARINDAN KURTAR,HAYIRLI MUTLULUKLAR VER. AMİN.

10) asdes ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

11) mlkem ARKADAŞIM HAYIRLISIYLA ESKİ EŞİYLE ,ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE AYNI ÇATI ALTINDA MUTLULUKLA YAŞASIN ,EL VEDÜD İSMİNLE YÜCE RABBİM. AMİN.

12) skelebeks ARKADAŞIM EVLADINI SAĞ SALİM ,KOLAYCA DÜNYAYA GETİRSİN,MADDİ MANEVİ HER ANLAMDA EŞİYLE,AİLESİYLE HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,UZUN GÜZEL BİR ÖMÜR GEÇİRSİN. BORÇLARINA ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN. AMİN.

13) Papatya ARKADAŞIMIN DİLEDİĞİ 2 AY SONRA BİR ÜST ÜNVAN DEVLET KADROSU HEMEN ,HAYIRLISI İLE ÇIKSIN,KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İŞİNE MANİ OLMASIN , ALLAH ONLARA ENGEL OLSUN. AMİN.

14) whitepearll ARKADAŞIMIN GÖNLÜNDEKİ DİLEKLERİ HAYIRLARLA KABUL OLSUN. ALLAH'IM TÜM KAPALI KAPILARI HAYIRLARLA AÇ . AMİN.

15) whiterose00 whiterose00 ARKADAŞIMIN NORMAL YOLLA BEBEĞİ OLAMADIĞINDAN SEN EL FETTAH İSMİNLE YARDIMCI OL. VE ONA TÜP BEBEKLE, EL MUKADDİM ADINLA, BEBEĞİNE KAVUŞTUR ,HAYIRLI EVLAT NASİP ET,ONU MUTLU ET. AMİN.

16) filiz2012 filiz2012 ARKADAŞIMIN AİLESİNE VE HERKESE SAĞLIKLI,HUZURLU,MANEVİYATI BOL BİR ÖMÜR ,SAĞLIKLI ,İMANLI,HAYIRLI BİR ÇOCUK DAHA NASİP EYLE,DUALARIMIZI EL MÜCİB ADINLA HAYIRLARLA KABUL ET, BİZLERE RAHMET VE MERHAMET ET, AFFETTİM DEDİĞİN KULLARINDAN VE SON NEFESTE İMANLA AHİRETE GÖÇ EDEN KULLARINDAN OLMAYI NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. AMİN.

17) Lilruba Lilruba ARKADAŞIMA HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ ,HAYIRLI,HUZUR DOLU ,SAĞLIKLI,MUTLU BİR ÖMÜR NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. AMİN.

18) @polyanna23 ARKADAŞIMIN OĞULLARINI SALİH, DİNİ BÜTÜN, VATANA MİLLETE HAYIRLI EVLATLARDAN EYLE ,OĞULLARINI DOĞRU YOLDAN ŞAŞIRTMA,DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞMALARINI NASİP EYLE,HAYIRLI EŞLER ,HAYIRLI İŞLER NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

19) @_asmunikal_ ARKADAŞIMIN KARDEŞİNİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA YÜCE RABBİM. ASMUNİKAL ARKADAŞIMA DA ,KARDEŞİNE DE HAYIRLI İNSANLARLA ,HUZURLU,MUTLU BİR YUVA KURMAYI NASİP ET. ASMUNİKAL ARKADAŞIMIN BABASINI ISLAH ET,KALBİNİ ALLAH,İSLAM,EVLAT SEVGİSİYLE DOLDUR. ARKADAŞIMIN TAYİNİ HAYIRLI ,MUTLU ,MESUT OLACAĞI YER ÇIKSIN İNŞALLAH. AMİN.

20) C cansu_tr ARKADAŞIM İÇİN HAYATINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONLA HAYIRLARLA EVLENSİN,HAYIRSIZSA TEZ ZAMANDA HAYIRLARLA ARKADAŞLIKLARI BİTSİN, ARKADAŞIMA HAYIRLI ,MUTLU BİR İZDİVAÇ NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. ALLAH BEKARLARA HAYIRLI EŞLER ,HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR, İSTEYENLERE DE HAYIRLI EVLAT VERSİN .HAYATINDAKİ KİŞİYE HAYIRLI KAPILARDAN TEZ ZAMANDA RIZIK ,İŞ KAPILARI VERSİN VE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NAMAZA BAŞLASIN YÜCE RABBİM. AMİN.

21) tuuba84 tuuba84 ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI, İMAN DOLU,İÇİ TEMİZ ,VATANA MİLLETE HAYIRLI BİR EVLAT VE BORÇLARI İÇİN KOLAYLIKLAR VER YÜCE ALLAH'IM . AMİN.

22) Nara87 Nara87 ARKADAŞIMIN EŞİYLE MUTLU YUVASI HER DAİM DEVAM ETSİN. YAVRUSU SAĞSALİM ,HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELSİN. EŞİYLE , ANNESİ YALNIZ YAŞADIĞINDAN ANNESİNE YAKIN BİR EV ALABİLSİN,KENDİ EVİNİN HANIMI OLSUN İZNİNLE. KAYNANASI DA ONLARA DESTEK OLSUN. ANNELERİNİ BAŞLARINDAN EKSİK ETME YÜCE RABBİM . AMİN.

23) E evremmstf ARKADAŞIMIN YUVASININ MUTLULUĞU,HUZURU DAİM OLSUN YÜCE RABBİM. AMİN.

24) La Chance La Chance ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

25) MissCherryBlossom MissCherryBlossom ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

*** ALLAH'IM BİR TEK SENDEN DİLİYORUZ, BU SİTEDEKİ HERKESİN GÖNLÜNDEKİ NİYETE GÖRE HAYIRLARLA VER, SANA ŞÜKÜRLER OLSUN. AMİN.

hanımlar cumamız mübarek olsun.

Her kim Şaban ayında bu zikri okursa Allahu teala ona bin senelik ibadet sevabı yazar,bin senelik günahı olsa bile sildirir,kabrinden yüzü dolunay gibi parlak olarak kalkar ve Allahu teala indinde sıddık olarak yazılır.

La ilahe illallahu vela na'büdü illa iyyahü muhlisiyne lehüddiyne ve lev kerihel kafirun.
Anlamı:
Allahtan başka hiçbir ilah yoktur.Biz ancak O'na ibadet ederiz.kafirler istemesede biz taatimizi sırf O'na tahsis ederiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)

Anlamı: Kemâl sıfatlarla muttasıf ve noksan sıfatlardan beri olan Allah’ı hamd ile tesbih ederim.

1) melisamelisss=========2300
2) damla_22============3000
3) ppatym==============1200
4)
mirac75
5) farmasi
6) mutlu-umutlu===400
7) senay079
8) PaytiPo
9) kitapseverim====1200
10)
asdes
11) mlkem=============600
12) skelebeks
13) Papatya===========1400
14) whitepearll=========2300
15) whiterose00 whiterose00
16) filiz2012 filiz2012 ====2000

17) Lilruba Lilruba

18) @ polyanna23===============300
19) @ asuminikal
20) @ cansu_tr=====================3900
21) tuuba84 tuuba84 ====400
22) Nara87 Nara87 =====1000

23) La Chance La Chance
24) E evremmstf ===1100
25) MissCherryBlossom MissCherryBlossom

TOPLAM==21400

***HANIMLAR LİSTEDE OKUDUĞUMUZU KONTROL ETMEYİ UNUTMAYALIM.

hanımlar duamızın bitmesine iki gün var herkesin bilgisine olsun,az da olsa okumayı unutmayalım listemiz için:KK66:

herkese huzurlu geceler olsun:KK200:

hanımlar duamızın bitmesine iki gün var herkesin bilgisine olsun,az da olsa okumayı unutmayalım listemiz için:KK66:

herkese huzurlu geceler olsun:KK200:
Canım arkadaşlar 200bin küsür tane ya fettah çekiyorlar ya dileklerin kabulü için, acaba bizde grupla başlasak mııı bitirebilirmiyiz? Hem çekmesi kolay hem kalabalığız, olur mu ki? Az önce faziletlerini bi okudum oku oku bitmedi :))

La Chance La Chance başın sağolsun Allah babanın mekanını cennet eylesin. Varsa azabı kaldırsın inşallah. benden yana hakkım varsa helal olsun sende helal et.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom aramıza hoş geldin.:KK24:

Ve hanımlar ben bu hafta hiç okumadım. biraz yoğunluk vardı. hafta başında yeni duadan devam etmek istiyorum sakıncası yoksa.

Canım arkadaşlar 200bin küsür tane ya fettah çekiyorlar ya dileklerin kabulü için, acaba bizde grupla başlasak mııı bitirebilirmiyiz? Hem çekmesi kolay hem kalabalığız, olur mu ki? Az önce faziletlerini bi okudum oku oku bitmedi :))

olabilir aslında haftaya büyük ebced hesabı değerindeesma duamıza başlayabilirizdiğer hanımlarında fikirlerini bekliyoruz :21:

La Chance La Chance başın sağolsun Allah babanın mekanını cennet eylesin. Varsa azabı kaldırsın inşallah. benden yana hakkım varsa helal olsun sende helal et.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom aramıza hoş geldin.:KK24:

Ve hanımlar ben bu hafta hiç okumadım. biraz yoğunluk vardı. hafta başında yeni duadan devam etmek istiyorum sakıncası yoksa.

asdes hanımcım tabiki sakıncası yok haftaya devam ederiz hep birlikte inşallah :KK25:

bir de okuyan arkadaşlarımıza da desteğimizi esirgemeyelim. tek başına zor bir esma arkadaşlar. M maviduvar1 ve C cansu_tr arkadaşlarımız okuyor,gönüllü hanımlara duyurulur:KK31::KK31::KK31:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)

1) melisamelisss=========2400
4)
mirac75
5) farmasi
6) mutlu-umutlu===400
7) senay079
8) PaytiPo
9) kitapseverim====1200
10)
asdes
12) skelebeks
13) Papatya===========1800

17) Lilruba Lilruba

19) @ asuminikal

23) La Chance La Chance
24) E evremmstf ===1100

TOPLAM==21900

Ben okuyorum ya fettah esnasını. Büyük ebced Değeri 239121 adet. Çok zor. Biter mi ne zaman biter bilmiyorum. Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.

hanımlar duamızın son günü ,okuyamayan (mazeretli yeni annelerimiz ,hamişlerimiz hariç) hanımlar bizi bilgilendirin neler yapıyorsunuzo_O

iyi geceler olsun hepimize:KK46::KK46::KK46:

hanımlar duamızın son günü ,okuyamayan (mazeretli yeni annelerimiz ,hamişlerimiz hariç) hanımlar bizi bilgilendirin neler yapıyorsunuzo_O

iyi geceler olsun hepimize:KK46::KK46::KK46:
canım ben 600 tane okudum Allah kabul etsin, eğer arkadaşlar ya fettahı kabul ederlerse bu akşam başlayalım sn de faziletlerini paylaşırsan herkesin isteyeceğine eminim ;)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

1) melisamelisss=========2500
4)
mirac75
5) farmasi
6) mutlu-umutlu===400
7) senay079
8) PaytiPo
9) kitapseverim====1200
10)
asdes
12) skelebeks===========600
13) Papatya===========1800

17) Lilruba Lilruba

19) @ asuminikal

23) La Chance La Chance
24) E evremmstf ===1100

TOPLAM==22600

HANIMLAR DUAMIZDAN OKUYAN HANIMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. OKUMAMIŞ GÖRÜNEN(MAZERETLİLER,HAMİŞLER ,YENİ ANNELER HARİÇ) HANIMLARI MALESEF YARINDA HABER VERMEZLERSE ÇIKARACAĞIM. YARIN İNŞALLAH YA FETTAH ESMASINA BAŞLAYACAĞIZ. HERKESE MUTLU GECELER OLSUN:KK200:

HANIMLAR DUAMIZDAN OKUYAN HANIMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. OKUMAMIŞ GÖRÜNEN(MAZERETLİLER,HAMİŞLER ,YENİ ANNELER HARİÇ) HANIMLARI MALESEF YARINDA HABER VERMEZLERSE ÇIKARACAĞIM. YARIN İNŞALLAH YA FETTAH ESMASINA BAŞLAYACAĞIZ. HERKESE MUTLU GECELER OLSUN:KK200:
ben 100 tane okuyabildim malesef...

Back
X