- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.781
güzel hanımlar yarın cuma ,listemizin çok azı okumuş haydi biraz daha çalışkan olalım :) herkese hayırlı ramazan gecesi olsun .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
liste açık dileğinizi yazarsanız ekleyebilirim
münevver hanımcım hayırlı ramazanlar olsun. şükür olsun siz nasılsınız ?
hayırlı ramazanlar, ne oldu neden üzüldünüz hayır olsun.
anladım ben sizi anlayamam çok aynı durumda değiliz ama Allah doğru zamanda getircekse beklemeye değer bunun için çabalarsak dua da edersek olur tsefem hanımcım. Allah herşeyin hayırlısını,mutlu edecek olanını versin size dilerim. üzülmeyin olur mu ilerde güzel günlerinizin hatrına :)Canım bebek istiyorum ya her ayhaysl kırıklığı olunca insan kafaya takmadan edemiyor malesef
canim beni de ekleyin o zaman :) peki kac tane okumam lazim en az.
sayı koymuyoruz kim ne kadar okursa,duamız haftalık oluyor genelde. listeye ekledim ,hoşgeldiniz aramıza :)canim beni de ekleyin o zaman :) peki kac tane okumam lazim en az.
bebek konusunda mı canaım ben yeniden klomene başladım işte sahurda da soğan kurune başladım bir hafta içeceğim artık aklıma bir şey gelmiyorSanada hayırlı ramazanlar canım ben kendi adına üzgünüm ama umutluyum da sen nasılsın
meliscim iyiyim kendimi toparladım biraz üzgündüm ama şimdi Ramazanın bereketiyle karşılaşırız diye umutlarım bol bol dua ediyorum sen nasılsın dualarınız iyi gidiyor inşallah müjdeli haberler de peş peşe gelirliste açık dileğinizi yazarsanız ekleyebilirim
münevver hanımcım hayırlı ramazanlar olsun. şükür olsun siz nasılsınız ?
hayırlı ramazanlar, ne oldu neden üzüldünüz hayır olsun.
kendi isteğin duanı yazıp , haftalık olan duamızı okuyabilirsin okudukça buraya yazarsın Melis Hanım da akşamları genelde güncelliyor listeyi canım benim hoş geldin aramızaBen de katılmak istiyorum kızlar
hoşbuldum canım :)kendi isteğin duanı yazıp , haftalık olan duamızı okuyabilirsin okudukça buraya yazarsın Melis Hanım da akşamları genelde güncelliyor listeyi canım benim hoş geldin aramıza
bu hafta ki duamız Sübhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekberhoşbuldum canım :)
abcde_123 ün aklından, gönlünden geçen, ona darlık veren bütün dertlerinin bitmesi için; onun ve ailesinin sağlık, huzur,mutluluk, ağız tadı için.