• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

C cansu_tr ARKADAŞIM SÖZLÜSÜYLE HAYIRLARLA EVLENSİN, ARKADAŞIMA HAYIRLI ,MUTLU BİR İZDİVAÇ,BİR YUVA NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN. AYRICA SÖZLÜSÜNÜN İNADI ,HUYSUZLUKLARI HAYIRLARLA DEĞİŞSİN, SIKINTILAR YAŞANMASIN. SÖZLÜSÜNE HAYIRLI KAPILARDAN TEZ ZAMANDA RIZIK ,İŞ KAPILARI VERSİN VE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NAMAZA BAŞLASIN YÜCE RABBİM. ALLAH BEKARLARA HAYIRLI EŞLER ,HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR, İSTEYENLERE DE HAYIRLI EVLAT VERSİN AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===400
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===200
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====50
** whiterose00 whiterose00 ===200

** Lilruba Lilruba =======100

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** @evremmstf===
** @tsefem28====
** tubatesbih tubatesbih ====201
** O oolalaa ====400
** 687403_igt 687403_igt ==150
** roseiera roseiera =============
** melisamelisss melisamelisss ===

TOPLAM===2001 KALAN===0

RABBİM C cansu_tr ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Nara87 Nara87 ARKADAŞIM EŞİYLE HER ZAMAN MUTLU OLSUN.SEVGİLERİNİ HER ZAMAN BİRBİRLERİNE HİSSETTİRSİNLER.YAVRUSU SAĞ SALİM,HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELSİN.HAYIRLISI İLE KAYNANASIZ EVE TAŞINSINLAR. ARTIK SIKINTILARI, TARTIŞMALARI BİTSİN YÜCE RABBİM.AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===401
** asdes
** mlkem===
** Papatya====100
** whiterose00 whiterose00 ===

** Lilruba Lilruba =======

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** @evremmstf===
** @tsefem28====
** tubatesbih tubatesbih ====
** O oolalaa ====
** 687403_igt 687403_igt ==
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===851 KALAN===1150

RABBİM Nara87 Nara87 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

Canım bu listeden sonra duamız ne olacak aynısına devam mi edicez yoksa farklı mi benim bi önerim var ama daha önce denediniz mi bilmiyorum ya halik cekelimmi 731 kez. Herkez çeksin yani bir kişiye herkes 731 kez okusa çok mu agir olur rahimlerin şifası için okunan esma ya o yüzden diyorum

Bence ağır olmaz.
5-6 dk da biter.

Bence de kolay okunur agir olmaz
Nara için 401 aldim
Kalan 1600

herkese günaydın hanımlar, çok isterim ancak bayramdan sonra bu kadar sık girme imkanımı bilemiyorum başka ile taşınıyorum ,işimle alakalı değişiklikler var ,ne kadar zaman alır netim olur mu bilemiyorum. eğer hep beraber listeyi yürütürsek devam edelim hep beraber çünkü listeye bu kadar vakit ayıramayıp kimseyi üzmek istemem . ama duaları devamlı okuyabilirim. sizin takdiriniz olsun.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Nara87 Nara87 ARKADAŞIM EŞİYLE HER ZAMAN MUTLU OLSUN.SEVGİLERİNİ HER ZAMAN BİRBİRLERİNE HİSSETTİRSİNLER.YAVRUSU SAĞ SALİM,HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELSİN.HAYIRLISI İLE KAYNANASIZ EVE TAŞINSINLAR. ARTIK SIKINTILARI, TARTIŞMALARI BİTSİN YÜCE RABBİM.AMİN.

** damla_22===100
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====50
** kitapseverim===401
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====100
** whiterose00 whiterose00 ===200

** Lilruba Lilruba =======

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** @evremmstf===
** @tsefem28====
** tubatesbih tubatesbih ====125
** O oolalaa ====250
** 687403_igt 687403_igt ==
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1626 KALAN===375

RABBİM Nara87 Nara87 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

İyi Akşamlar melisa hanim öncelikle hayatınızda ki değişikliklerin hakkinizda hayırlı ve güzel degisimler olmasıni diliyorum. Bu güzel dualardan benim ve kimsenin mahrum kalmasini istemem yardimlasma şeklinde veya sirayla yapılacaksa üzerime düşeni yaparım diğer sekilde yetistiremeyecegim için (ev iş ve diğer sorumluluklar) kimsenin hakkıni almak istemem.

herkese günaydın hanımlar, çok isterim ancak bayramdan sonra bu kadar sık girme imkanımı bilemiyorum başka ile taşınıyorum ,işimle alakalı değişiklikler var ,ne kadar zaman alır netim olur mu bilemiyorum. eğer hep beraber listeyi yürütürsek devam edelim hep beraber çünkü listeye bu kadar vakit ayıramayıp kimseyi üzmek istemem . ama duaları devamlı okuyabilirim. sizin takdiriniz olsun.

İyi Akşamlar melisa hanim öncelikle hayatınızda ki değişikliklerin hakkinizda hayırlı ve güzel degisimler olmasıni diliyorum. Bu güzel dualardan benim ve kimsenin mahrum kalmasini istemem yardimlasma şeklinde veya sirayla yapılacaksa üzerime düşeni yaparım diğer sekilde yetistiremeyecegim için (ev iş ve diğer sorumluluklar) kimsenin hakkıni almak istemem.

Kalan sayı şudur mesajına göre hesaplamistim kusura bakmayın lütfen

iyi akşamlar, çok teşekkür ederim ppatyam hanımcım, anlıyorum. aslında grupça olursak bence kişi kişi değilde o gün müsait kişiler listeyi düzeltebilir takibini yapabilir ama bilmiyorum karışır mı liste. bakalım yarın da herkese sorarız duruma göre hareket ederiz artık .zaten bayrama kadar ben burdayım inşallah.

hayırlı sabahlar. haftasonu aldığım duaları okuyamadım. regl dönemim girdi araya haber verme fırsatım da olmadı hakkınızı helal edin kusura bakmayınnn...

hayırlı sabahlar. haftasonu aldığım duaları okuyamadım. regl dönemim girdi araya haber verme fırsatım da olmadı hakkınızı helal edin kusura bakmayınnn...

hayırlı sabahlar size de ,olalaa hanımcım o halde cumartesi 250 adet ayeti ben alırım bir iki güne bölerim okurum cansunun duasını. nara hanımın duasını da şimdi ekleyeyim en doğrusu. hakkımız helal olsun sizde helal edin şimdi listeyi düzenlerim ama şimdi baktım 400 okumuş görünüyorsunuz hiç mi okumadınız cansuya? eksiği ben tamamlarım inşallah.

Son düzenleme:
Back
X