• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Nara87 Nara87 ARKADAŞIM EŞİYLE HER ZAMAN MUTLU OLSUN.SEVGİLERİNİ HER ZAMAN BİRBİRLERİNE HİSSETTİRSİNLER.YAVRUSU SAĞ SALİM,HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELSİN.HAYIRLISI İLE KAYNANASIZ EVE TAŞINSINLAR. ARTIK SIKINTILARI, TARTIŞMALARI BİTSİN YÜCE RABBİM.AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====50
** kitapseverim===401
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====100
** @whiterose00===200

** Lilruba Lilruba =======75

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa ====
** @687403_igt==150
** roseiera roseiera =============
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1601 KALAN===400

RABBİM Nara87 Nara87 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

HANIMLAR RAMAZAN AYININ BİTMESİNE AZ KALDI. MAZERETLİ OLALIM YA DA OLMAYALIM BUGÜNLERDE LİSTEMİZ İÇİNDE HAYIR DUALARINDA BULUNMAYI UNUTMAYALIM. BİRBİRİMİZE ADIMIZI BİLMESEK DAHİ LİSTEDEKİ İSİMLERİMİZLE GÜZEL ,İÇTEN DUALAR EDELİM RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLARLA İNŞALLAH. HEPİMİZE GÜZEL BİR GÜN OLSUN.

hayırlı sabahlar size de ,olalaa hanımcım o halde cumartesi 250 adet ayeti ben alırım bir iki güne bölerim okurum cansunun duasını. nara hanımın duasını da şimdi ekleyeyim en doğrusu. hakkımız helal olsun sizde helal edin şimdi listeyi düzenlerim ama şimdi baktım 400 okumuş görünüyorsunuz hiç mi okumadınız cansuya? eksiği ben tamamlarım inşallah.
yok cansu tamam okudum ona 400 ama cumartesi ve pazar için iki kişiye 250şer almıştım onu okuyamadım.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Nara87 Nara87 ARKADAŞIM EŞİYLE HER ZAMAN MUTLU OLSUN.SEVGİLERİNİ HER ZAMAN BİRBİRLERİNE HİSSETTİRSİNLER.YAVRUSU SAĞ SALİM,HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELSİN.HAYIRLISI İLE KAYNANASIZ EVE TAŞINSINLAR. ARTIK SIKINTILARI, TARTIŞMALARI BİTSİN YÜCE RABBİM.AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====50
** kitapseverim===401
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====100
** @whiterose00===200

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa ====
** @687403_igt==150

TOPLAM===1701 KALAN===300

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

GÜZEL HANIMLAR LİSTEMİZ İKİ GÜNDÜR TAKILI KALDI SON 7 KİŞİMİZ KALDI . RAMAZANA DA AZ KALDI :) HAYDİ HEP BERABER BİTİRELİM LİSTEMİZİ HIZLICAA :) :) MAZERETLİ HANIMLAR DA HAYIR DUALARINI UNUTMASINLAR :) SAKIN DUALARIMIZI BIRAKMAYALIM HAYIRLI GÜNLERDE. BİR DE KADİR GECESİ RAMAZAN AYININ SON 10 GECESİNDEN BİR GECEYMİŞ. O YÜZDEN SAKIN LİSTEMİZİ BU GÜNLERDE DUASIZ BIRAKMAYALIM SİZİ HEP UYARACAĞIM BÖYLE :) HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR,MUTLU SAHURLAR DİLİYORUM:KK200:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===100
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====50
** kitapseverim===701
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====100
** @whiterose00===200

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa ====
** @687403_igt==150
** melisamelisss melisamelisss ===300

TOPLAM===2001 KALAN===0

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

E evremmstf ARKADAŞIMIZIN YUVASINI MUTLU,HAYIRLI DAİM EYLE. ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MÜCİB ADINLA KABUL EYLE YÜCE RABBİM . AMİN.

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** @whiterose00===

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @papyonkilikli==
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** @687403_igt==

TOPLAM===375 KALAN===1626

RABBİM E evremmstf ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 ÜZERİ DUA ALMAYA ÇALIŞALIM Kİ LİSTEMİZ İLERLESİN . GÜNÜMÜZ İNŞALLAH HAYIRLI GEÇSİN .

KALAN SAYIMIZ 1626

KIZLAR HEPİNİZE BİR ŞEY SORMAM GEREK 239121 TANE YA FETTAH ÇEKTİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKEN DUA YADA NAMAZ VAR MI İNŞALLAH KADİR GECESİNE KADAR BİTİRMEYİ İSTİYORUM O YÜZDEN SORUYORUM BİLGİSİ OLAN VAR MI RİCA ETSEM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

E evremmstf ARKADAŞIMIZIN YUVASINI MUTLU,HAYIRLI DAİM EYLE. ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MÜCİB ADINLA KABUL EYLE YÜCE RABBİM . AMİN.

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===150
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** @whiterose00===

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @papyonkilikli==
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** @687403_igt==

TOPLAM===675 KALAN===1326

RABBİM E evremmstf ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

KIZLAR HEPİNİZE BİR ŞEY SORMAM GEREK 239121 TANE YA FETTAH ÇEKTİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKEN DUA YADA NAMAZ VAR MI İNŞALLAH KADİR GECESİNE KADAR BİTİRMEYİ İSTİYORUM O YÜZDEN SORUYORUM BİLGİSİ OLAN VAR MI RİCA ETSEM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
ben bilmiyorum canım

Back
X