• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

arkadaşlar listeyi C cansu_tr arkadaşıma devrediyorum. o düzenleyecek bundan sonra. bu listede varım ama diğer listelerde olamayacağım kendinize iyi bakın Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah, Allaha emanet olun....

bal10cukk 13
@GirLookingForLove
cansu_tr 20
M1601B M1601B
@687403_igt
Nara87 Nara87
tubatesbih tubatesbih
oolalaa 20
kitapseverim kitapseverim
Sealand Sealand
simyaci28 20
@whitepearll
Papatya 20
Damla_22 20
Duambelli 20

Arkadaşlar O oolalaa Hanım listeyi bana devretti inşallah elime yüzüme bulaştırmam şuan listeye alım yapmıyoruz herkes 20 dua sahibi 13 okuyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım ben 2. Arkadaş için 38 tane okumuştum dün kendim ve whitepearl adına. Gözünden kaçtı sanırım.

TAMAM SİZE VE WHITEPEARL ARKADAŞIMIZA 19-19 YAZARIM LİSTEYİ YENİ ALDIĞIM İÇİN YANLIŞLIK OLMASIN DEDİM O YÜZDEN SORDUM CANIM
Anladım Canım tabiki biraz karıştı ilk günler ama toparlarız sanıyorum :) Tam kaç tane okumamız gerektiğine emin olamadım o yüzden 19 ar okudum. Gerekiyorsa 2 şer tane daha okuyayım bizim için 21 olsun :)

Anladım Canım tabiki biraz karıştı ilk günler ama toparlarız sanıyorum :) Tam kaç tane okumamız gerektiğine emin olamadım o yüzden 19 ar okudum. Gerekiyorsa 2 şer tane daha okuyayım bizim için 21 olsun :)
YOK ZATEN HERKES 20 OKUYOR DUA SAHİBİ 13 OKUYOR EN SON BÖYLE KARARLAŞTIRMIŞTIK CANIM BENİM

Back
X