• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

@bal10cukk
@GirLookingForLove
@cansu_tr
M1601B M1601B
@687403_igt
tubatesbih tubatesbih
D Debusi
kitapseverim kitapseverim
Sealand Sealand
COLIN COLIN
@whitepearll
@Papatya
damla_22 damla_22
D Duambelli
Nara87 Nara87
Sıradaki arkadaşımız GirLookingForLove GirLookingForLove Hanım . Duanızı yazarsanız o şekilde dua edelim inşallah . Duanın gününü siz belirleyin şu gün şu saatte bitsin deyin ona göre bitirelim . Herkes 21 adet dua sahibi 19 adet okuyor .Ayetel kürsini bitirdikten sonra liste düzenlerken toplu olarak okuyup en sonunda hepimiz için toplu dua yapalım diye düşünüyorum yani örnek olarak anlatıyorum şuan listede 15 kişiyiz bi haftada 15*313:4695 okunacak en sonunda da herkesin duasını yazıp okuruz ...

Hayırlı günler herkese.

Benim duam hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olabileceğim bir iş sahibi olabilmek...

Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Ben bir gün belirtme taraftarı değilim hem bir an önce diğer arkadaşların duasına geçilmesi adına hem de aynı gün içerisinde okumanın daha faziletli oluşu sebebiyle... Yarın bu saatlere kadar duam okunursa ve bu herkes için geçerli olursa çok daha iyi olmaz mı ? Mazereti olanlar belirtsin biz okuyalım. İlerideki arkadaşlara haksızlık olmasını istemem. Kimsenin hakkına girmeyelim inşallah.
Çok teşekkür ediyorum herkese :KK200:

Hayırlı günler herkese.

Benim duam hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olabileceğim bir iş sahibi olabilmek...

Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Ben bir gün belirtme taraftarı değilim hem bir an önce diğer arkadaşların duasına geçilmesi adına hem de aynı gün içerisinde okumanın daha faziletli oluşu sebebiyle... Yarın bu saatlere kadar duam okunursa ve bu herkes için geçerli olursa çok daha iyi olmaz mı ? Mazereti olanlar belirtsin biz okuyalım. İlerideki arkadaşlara haksızlık olmasını istemem. Kimsenin hakkına girmeyelim inşallah.
Çok teşekkür ediyorum herkese :KK200:
Canim keske adini da yazsaydin. Kim diye dua edicez?

@bal10cuk Hanım duanız biraz gecikti inanın böyle olmasını istemezdim kalan 20 adet duanızı ben okudum. Rabbim gönlünüzden geçeni size hayırlara çevirip nasip eder inşallah. Aileniz ve etrafınızdaki herkesten hayır duaları almanızı nasip eder inşallah . Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin . İsminiz tövbesi kabul olan affedilen kulların arasında olur inşallah amin...
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
“Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine @bal10cuk Hanımın muradını ihsan buyur” diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
rabbim kabul eder inşallah . Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar hakkınızı da helal edin...

Estağfurullah cnm hakkım.sonuna kadar helal sizde hakkınızı helal edin Allah razı olsun okuyan herkesten cumlemizin inşallah hakkımızda ne hayırlısı ise o bir an önce olsun :KK200:

duamızı bende okudum arkadaşlar hızlanıyoruz bugün duamızı bitirip yarın diğer arkadaşa geçeceğiz okumayacak durumda olan hanımlar bildirsin yerine okumasını biz yapalım ...
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” [Müslim, Zikir 86] ( birbirimize dua edelim ki melekler de bize dua etsin inşallah )

cansu canım günlük okuyacağız değilmi ertesi gün okuyamayan arkadaşların yerine okuyanlar tamamlasın uzatmayalım derim nedersiniz sayı zaten az okunur neolacak

cansu canım günlük okuyacağız değilmi ertesi gün okuyamayan arkadaşların yerine okuyanlar tamamlasın uzatmayalım derim nedersiniz sayı zaten az okunur neolacak
benim için farketmez canım yeter ki birbirimiz için dua edelim yarın okumayan arkadaşımız varsa yerine okunur yeni kişiye geçilir

Son düzenleme:
Back
X