- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.241
canım beni en sona ekle haftasonu herkesinki okucağım inşallah mazeretim o zaman bitiyor herkesinkini okucağım haftasonu giremeyebilirim çünkü pazartesi bildirrim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAMAM CANIMcanım beni en sona ekle haftasonu herkesinki okucağım inşallah mazeretim o zaman bitiyor herkesinkini okucağım haftasonu giremeyebilirim çünkü pazartesi bildirrim
TAMAM CANIMcanım beni en sona ekle haftasonu herkesinki okucağım inşallah mazeretim o zaman bitiyor herkesinkini okucağım haftasonu giremeyebilirim çünkü pazartesi bildirrim
listeye eklemek isterim ama önce listedeki okuman gerekir eğer okursan ancak ekleyebilirimMerhaba bende katilmak istiyorum ama ne okuyacagimi kac tane okuyacagimi tam olarak anlayamadim yardimci olur musunuz? 13 Martta olan sinavim icin bende insallah dualariniza dahil olmak isterim.13 Marttan once banada gelir mi sira acaba
Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah analı babalı büyütsün canım benimC cansu_tr kizlar merhaba
Haftalardir siteye giremedim
Olayli bir son donem gecirdikten sonra bugun Allah'ima sukur bebegimi dogurdum
Okumayi hep yapmaya calistim ama 5000 adet ancak okuyabildim
Eve donunce hastaneden devam edecegim insallah
Haklarinizi helal edin
Benim icin dua edin
Soz tamamlayacagim okumami
listeye eklemek isterim ama önce listedeki okuman gerekir eğer okursan ancak ekleyebilirim
listeye eklemek isterim ama önce listedeki okuman gerekir eğer okursan ancak ekleyebilirim
fetih süresinin ilk ayeti okunuyor canım benim listenin başından okuman gerekiyor ben şimdi listeyi ekliyorum tekrardan oradan takip edebilirsin kişi başına 1111 adet okuyordukOlur okurum ama kac tane okuyacagim gunluk ? Bide simdi okuyacaklarimi kimin adina okuyayim