Şimdi okuyacağım kusura bakmayın bu aralar hastane arayışındayım pek girmedim
Tamam canim sorun degillŞimdi okuyacağım kusura bakmayın bu aralar hastane arayışındayım pek girmedim
Y yenigelin3584 niyetine okudum. Allah kabul etsinnBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Cebbar okuyalim. Niyeti
hayırlı Salih bir evlat istiyorum
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Allah kabul etsinBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Cebbar okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Cebbar okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Ben niyetimi değiştirmek istiyorum olur mu acabaBugun Y yenigelin3584 niyetine 200 El Cebbar okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
OlurBen niyetimi değiştirmek istiyorum olur mu acaba
Niyetini paylasabilirsin bir daha ki sefere o niyeti paylasirimBen niyetimi değiştirmek istiyorum olur mu acaba
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugun benim niyetim icin 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim niyetim icin 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun benim niyetim icin 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim niyetim icin 200 El Mütekebbir okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?