- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
ayy ohanzi ben şokBenim tanıdığım bir çift var. Kadın ileri derece vajinismuslu ve yaklaşık 15 yıllık evliliklerinde hiç cinsel birliktelik yaşamamışlar. Detay vermeyeceğim işlerini nasıl hallettiklerini hepiniz tahmin etmişsinizdir.
Her neyse, tabi çocuk istiyorlar haliyle. Ama kadın inanılmaz bir şekilde hiçbir tedaviyi kabul etmiyor. En sonunda genel anestezi ile uyutuldu, kızlık zarı kesilerek yumurta toplandı, tüp bebek vs derken kadın hamile şuan.
Adam eşini çok seviyor ve çok mutlular. Çok uç bir örnek oldu ama bence de her şey cinsellik olmamakla birlikte, birçok boşanmanın altındaki sebep bu.
Ay çok uzattım :) Senin konuda ise erkek arkadaşın tepki göstermekte haklı ama uzatmakta hatalı. Gerek yok yani. O konuyu konuştun, aklına takılan birşey de varsa tekrar konuş, çöz geç. Şu küsme halleri de beni bitiyor.
Ayrıca ben arkadaşında problem olduğunu düşünmüyorum. O iyi günde kötü günde hep beraber olma noktasına takılmış.
Hahaha gece gelir o :dBibibella bu konuda gözüm seni aradı valla. .
Helal olsun koca libidolu kadin : ))Bak ben bu kadar libidolu bir kadınım adam tedavi olucak düzelmicek eşimi terkedicem böyle birsey mümkün mü? Hayat sadece sex değil ()
E o zaman senin de bir hastalığın olunca tedavisi yoksa bebek sahibi olamamak gibi adam seni terk etsin
Ha dersen ki tedaviyi kabul etmiyor o başka
Off bu nasıl birşeydir ya adamın penisine göremi seviyorsunuz pessKizzzzzzz onun yüksek enerjisine kanma...
Bir arkadaşin böyle azgin sevgilisi vardi. Sonunda adam Mikro penisli cikdi.
Hala konuşuruz bu konulari...
Sen en iyisi uzakdan yakindan kalite kontrolü yap
Seviyorum adamı hastalıkta sağlıkta demedik mi? Valla çoğu kişide hak vermiş şaşırdım o zaman kanser karısını bırakan adamlara laf etmiceksiniz cicişlerHelal olsun koca libidolu kadin : ))
Herhalde sexten anladiklari tek sey vajina penis bulusmasi. Evlilik denen kocaman muessese de bunun uzerine kurulu. Ders ver sunlara biraz :dSeviyorum adamı hastalıkta sağlıkta demedik mi? Valla çoğu kişide hak vermiş şaşırdım o zaman kanser karısını bırakan adamlara laf etmiceksiniz cicişler
Ayrıca sex yoksa sevişmek var sanki tatmin olmak çok zor birseymiş gibi
Vajina penis buluşması kaç dklık şey sankiHerhalde sexten anladiklari tek sey vajina penis bulusmasi. Evlilik denen kocaman muessese de bunun uzerine kurulu. Ders ver sunlara biraz :d
Adam tedavi olmam dese ok de tedavisi yoksa cope mi atacaksin yani butun vajinismusu yenemeyen kadinlari bosasin kocalari o zaman olur mu oyle sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?