Dilim kopsaydı da demeseydim

Libidonuzun çok yüksek olduğunu ve cinselliğin sizin için hayati bi öneme sahip olduğunu çok fazla hissettirmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu yüzden konusu açılmışken tepkisini göstermek istemiş bence. Çünkü "cinsel uyum yoksa ben de yokum" gerçekliğinde olmanız belliki onda güvensizlik ve tedirginlik yaratmış. Onu kullanıp atacağınızı düşünmüş olabilir

Ben yanlış bir konuşma görmedim.

Herkesin evliliğe yüklediği anlam başka.
Evliliği ayakta tutan esas ayağı da başkadır.
Birbiriniz gibi düşünmüyorsanız zorlamanın anlamı yok elbette.

Benim düşüncem adamın cinsellikten ziyade genel olarak bir rahatsızlık durumunda yanında ona destek olacağın değilde , onu terk edeceğin iması olmus, hani şu iyi günde kötü günde olayi. Konunuz cinsellik değilde başka bir sağlık sorunu olsaydı eminim tepkisi yine aynı olurdu. Bence detaylı bi konuş eğer gelecek düşünüyorsan bu adamla gönlünü al, konuyu tekrar aç ve hertürlü problemi birlikte aşariz de, sonuçta kimin başına ne geleceğini kimse bilmez

Benim tanıdığım bir çift var. Kadın ileri derece vajinismuslu ve yaklaşık 15 yıllık evliliklerinde hiç cinsel birliktelik yaşamamışlar. Detay vermeyeceğim işlerini nasıl hallettiklerini hepiniz tahmin etmişsinizdir.

Her neyse, tabi çocuk istiyorlar haliyle. Ama kadın inanılmaz bir şekilde hiçbir tedaviyi kabul etmiyor. En sonunda genel anestezi ile uyutuldu, kızlık zarı kesilerek yumurta toplandı, tüp bebek vs derken kadın hamile şuan.

Adam eşini çok seviyor ve çok mutlular. Çok uç bir örnek oldu ama bence de her şey cinsellik olmamakla birlikte, birçok boşanmanın altındaki sebep bu.

Ay çok uzattım :) Senin konuda ise erkek arkadaşın tepki göstermekte haklı ama uzatmakta hatalı. Gerek yok yani. O konuyu konuştun, aklına takılan birşey de varsa tekrar konuş, çöz geç. Şu küsme halleri de beni bitiyor.
Ayrıca ben arkadaşında problem olduğunu düşünmüyorum. O iyi günde kötü günde hep beraber olma noktasına takılmış.

Tabi ki erkek cinsellik olmadan yapamaz yalan söylemiş illa ki sorun çıkar kendi düşüncelerini söylemekle en iyisini yapmışsın

Kudurmuş bu kadın

Farazi bir konuyu fazla uzatmışsınız. Bu tip konuları konuşmak birbirini tanımak açısından faydalı gibi görünse de eğer ki fikir ayrılığı varsa geçmiş olsun. Keşke hiç açılmasaymış

ayy ohanzi ben şok
ne yani kuşları ötmemiş mi

Bak ben bu kadar libidolu bir kadınım adam tedavi olucak düzelmicek eşimi terkedicem böyle birsey mümkün mü? Hayat sadece sex değil ( )
E o zaman senin de bir hastalığın olunca tedavisi yoksa bebek sahibi olamamak gibi adam seni terk etsin
Ha dersen ki tedaviyi kabul etmiyor o başka

Helal olsun koca libidolu kadin : ))

üf sana kudurmuş gibi hissettirmesi bile gıcık bir durum.

erkek isteyince libido kadın isterse kudurmuş.

bence iyi olmuş konuşmanız belli ki adam kendine güvensiz yetersiz biri başlamadan bitmiş olsun öyleyse. ucuz kurtulmuşsun yaşayıp görmektense ilerde böylece bitmesi daha iyi.

Herhalde sexten anladiklari tek sey vajina penis bulusmasi. Evlilik denen kocaman muessese de bunun uzerine kurulu. Ders ver sunlara biraz :d

Adam tedavi olmam dese ok de tedavisi yoksa cope mi atacaksin yani butun vajinismusu yenemeyen kadinlari bosasin kocalari o zaman olur mu oyle sey

Yorumlarda da bahsedildiği gibi iki seçenek var. Ya adamın bu konuda sıkıntısı var ya da olaya duygusal açıdan bakıyor ve evlilik iyi günde kötü günde bir olmaktır diye düşünüyor.

Vajina penis buluşması kaç dklık şey sanki ben p.rno severim ama siz çok izlemeyin kızlar sonra böyle aklınız karışıyor
Diyorum ya tatmin olmak için penise falan ihtiyaç yok sevişmek oynaşmak sonrasında sarılıp uyumak nerede kaldı.
Bu aklımda olsunda kadından kaynaklanan bir sorun olup burada konu açılınca bakicim kim ne yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…