Dilim kopsaydı da demeseydim

Ne kadar saçma bir durum trip atma devri erkeklere gelmiş kendi haline bırakın düzelir bir sure olu taklidi ..tabiki normal soru cevap vs.

erkekler kadınlara göre bu tür problemleri kolay kabul edemezler. Geçmişten beri suç kadındadır çocuğu olmuyordur vs. Kendi içerisinde bu tür korkuları varsa sana alınmıştır ama bunu düşünmesin doktora gitsin. Biz her yıl gidip kontrol ettiriyorsak sorun bizde değildir.

Haydaaaa, Atilla mayda.

Yahu gören de erkekleri dikizliyorum, tecavüz ediyorum falan sanar. Bunları yapan insana sapık denir. Cinsel isteği fazla diye erkeğe de kadına da sapık denmez hanımefendi.
Yasınız kucuk oldugu ıcın boyle dusunmenız normal 19 muydu yas eger yanlıssa ozur dılerım
Burda mesele herseyı normal yasamak duyguları ıradeyı kontrol edebılmek
Sızın soyledıgınız bence yanlış anlasıldı sankı sırf bunun ıcın evlenıyor gıbı konusuyorsunuz sanırım bundan tepkı aldınız
Eger evlılıkten beklentınız kusursuz bı cınsellıkse sızın adınıza uzgunum cunku ınsanlar duygulardan olusur işi kotuye gıtse hastalansa keyfı kacsa yedıklerınden bıle etkılenırken ınsanoglu nasıl olacak bılemem

Bence sız once bı evlenın evlenmeden once asla dıyenlerın o lafı unuttugunu cok gordum cunku

kudurmuş gözüyle bakmıyor da gerçekçi bakıyor asıl o bence
3gün sonra sizi bir hastalığınızdan ötürü terkedebilecek birisiyle siz de olmak istemezdiniz bence

Bence onun alındığı nokta başka bir şey tamamen. Hayatındaki kişinin de gün gelir acaba böyle bir şey olur mu diye korkuları endişeleri var bence. Konu üzerinden sana yüklenmesi yanlış olmuş.
Emin ol hiç bir erkek cinsellik olmadan yapamaz. Her ne kadar çok sevse dahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…