Herkese iyi günler.
Hayatımda bir süredir tanımaya çalıştığım biri var. Gerçekten çoğu konuda çok uyumluyuz ve bakış açılarımız çok benzer. Ama dün ciddi bir pot kırdım sanırım işin içinden çıkamadım, bi el atarsanız çok makbule geçer.
Şimdi bizim tanıdığımız bir çift var. Kadınla adam ciddi sorun yaşıyor sebebi de adamın cinsel anlamda çok isteksiz olması. Biz bu konuyu tabiki konuşmuyoruz ama ayrı ayrı biliyoruz durumu.
Neyse dün konu bu çifte geldi bir şekilde. Ben x abla kesinlikle haklı ya, adam tedavi bile olmuyor büyük sorumsuzluk, kadın boşanmak istiyor haklı olarak dedim. O da sen olsan boşanır mıydın dedi. Ben eğer tedavi olmuyorsa boşanırdım dedim. Haklısın peki tedavi olduğu halde durum düzelmezse dedi. Ben de hımm zor bir soru dedim.
Demez olaydım. Daha konuşmanın devamını dinlemeden konuyu değiştirdi, soğuk bir şekilde konuştu. Ben sen olsaydın boşanırdın bence dedim. Açıkçası hiçbir erkeğin bir ömür sekssiz yaşayacağını düşünmüyorum.
O da hayır boşanmazdım, elinden olmayan bir şey için kimseyi terk etmem falan dedi. Çocuğumuz olmasa da boşanmam mesela çocuk sevdiğim halde dedi.
Neyse ben kusura bakma, gerçekçi bakmaya çalıştım falan dedim ağzıma tıkadı resmen lafları. Bugün de konuşmaya çalıştığımda üç gün sonra ortada kalabileceğimi bilmek pek iyi hissettirmiyor dedi.
Allah aşkına yanlış mı düşündüm? Cinsellik olmadan evlilik olur mu? Ben bizden bağımsız olarak gerçekçi düşünmeye çalıştım. Adam bana kudurmuş gözüyle mi bakıyor artık acaba?
Siz ne düşünüyorsunuz?