• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilim kopsaydı da demeseydim

"Akil oyunlari" diye bir film var.

Unlu bir matematikcinin hayatini anlatiyor ve gercek bir hikaye.

Adam sizofren ve ilaclarini kullanmazsa cocugunu bile tehlikeye sokuyor.

Ilac kullaninca da kesinlikle esine yaklasamiyor.

Evlendikten ve cocuklari olduktan sonra hastalik ortaya cikiyor tabi.

Filmin sonunda kadin hala adamla evli kaliyor ve sadece 1 cocuklari var.

Filmi izledikten sonra vaybe helal olsun kadina demistim.

Esimle o zamanlar nisanliyiz ve oda izlemis filmi.

Ben sonra dan hastalandim (kanser oldum) ve o filmi hatirlattim esime. Sen ne yapardin dedim? Sadece yuzune bakacak olsamda yine seninle evlenirim sen yeterki yanimda ol dedi.

Gozlerim doldu o kadar iyi gelmistiki o sozler.

Evet realiteler oyle olmuyor farkindayim. Gercek hayat o kadar romantik degil.

Ama her dogru her yerde soylenmez.

Ben olsam bende kirilirdim.

Erkek arkadasiniz hakli.

Valla bence benzer problemler kendisinde de var, yoksa niye bu kadar tepki versin ki? Sonuçta erkekler kolay kolay böyle şeylerden tartışma konusu yaratmazlar. Bilemiyorum yani bana bi sorun varmış gibi geldi.

Milletin cinsel hayatı niçin gündeminiz ?
Bi kadının arzulanmaması ayrılık sebebi olabilir kadın kendini kadın gibi hissetmeyebilir keza erkek içinde aynı .
Hastalık apayrı bişey ama bu kafada olan fizyolojik bi sebep değilse problemi karşı tarafta ararım ben.
Kadın put gibi yatıyosa bile adam istemez şişme kadından ne farkı var ? Bunun neyini tedavi edicekler yada sürekli herşeyi problem eden susmayan plak gibi bi kadın varsa neyi istiycek adam ?

Yarının neolucağı belli değil siz kendi hayatınıza bakın

Bence adamın sorunu yok, sadece sizi gaddar olarak görmüş. Ille de iktidarsızlik degil, herhangi bir hastalığı olsa da bırakacakmışsınız gibi düşünmüştür.

Biraz sert olmus cümleleriniz sadece. Sanırım ben olsam benim de güvenim kırılırdı
Gerçekten mi? Ben sert olmak istememiştim aslında ama cinselliğin benim için evlilikte önemi büyük. Bu yüzden dürüst ve kararlı bir tutum benimsemeye çalışmıştım. Gaddarca algılamış olabilir tabi.

kendisinde bi problem var da size vicdan mı yaptırmaya çalışıyor acaba?

sizin konuşmalarınızda mantıksız bi durum görmedim.
Gzl bi yakalama olmuş. Zira Kimse uzatmaz değil mi olmayan bişeyi???

Kendi bilir...Seni bir cümleyle tanıdığını anladığını saniyorsa...Hiç eyvallah etme derim ben...Kendi küsen kendi barisir

Herkese iyi günler.

Hayatımda bir süredir tanımaya çalıştığım biri var. Gerçekten çoğu konuda çok uyumluyuz ve bakış açılarımız çok benzer. Ama dün ciddi bir pot kırdım sanırım işin içinden çıkamadım, bi el atarsanız çok makbule geçer.

Şimdi bizim tanıdığımız bir çift var. Kadınla adam ciddi sorun yaşıyor sebebi de adamın cinsel anlamda çok isteksiz olması. Biz bu konuyu tabiki konuşmuyoruz ama ayrı ayrı biliyoruz durumu.

Neyse dün konu bu çifte geldi bir şekilde. Ben x abla kesinlikle haklı ya, adam tedavi bile olmuyor büyük sorumsuzluk, kadın boşanmak istiyor haklı olarak dedim. O da sen olsan boşanır mıydın dedi. Ben eğer tedavi olmuyorsa boşanırdım dedim. Haklısın peki tedavi olduğu halde durum düzelmezse dedi. Ben de hımm zor bir soru dedim.

Demez olaydım. Daha konuşmanın devamını dinlemeden konuyu değiştirdi, soğuk bir şekilde konuştu. Ben sen olsaydın boşanırdın bence dedim. Açıkçası hiçbir erkeğin bir ömür sekssiz yaşayacağını düşünmüyorum.

O da hayır boşanmazdım, elinden olmayan bir şey için kimseyi terk etmem falan dedi. Çocuğumuz olmasa da boşanmam mesela çocuk sevdiğim halde dedi.

Neyse ben kusura bakma, gerçekçi bakmaya çalıştım falan dedim ağzıma tıkadı resmen lafları. Bugün de konuşmaya çalıştığımda üç gün sonra ortada kalabileceğimi bilmek pek iyi hissettirmiyor dedi.

Allah aşkına yanlış mı düşündüm? Cinsellik olmadan evlilik olur mu? Ben bizden bağımsız olarak gerçekçi düşünmeye çalıştım. Adam bana kudurmuş gözüyle mi bakıyor artık acaba? :KK17:

Siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadas biraz utopikmis. Evet evlilk aadexe seks den ibaret degil, ama önemli bir parcasi. Acin bakin arastirin Islamda da önemli vi yere ssahip ki, böyle bi konida kadina sorgusuz sualsiz bosanma hakki veriyo...

Bak ben bu kadar libidolu bir kadınım adam tedavi olucak düzelmicek eşimi terkedicem böyle birsey mümkün mü? Hayat sadece sex değil ( o_O:olamaz::sus::silah: )
E o zaman senin de bir hastalığın olunca tedavisi yoksa bebek sahibi olamamak gibi adam seni terk etsin :KK66:
Ha dersen ki tedaviyi kabul etmiyor o başka
Ama ben gerçekten düşünüyorum. Yani o şekilde ömür geçer mi? Erkek olsaydım da bu soruyu böyle cevaplardım.

Bir de her şey insanlar için. Cinselliği yaşamamak insanı aldatmaya kadar itebilir diye düşünüyorum. Şimdi ben bugün burada derim asla aldatmam falan. Ama yaşamak böyle kuru sıkı sallamam gibi olmayabilir o yüzden de katıyım biraz. o_O

"Akil oyunlari" diye bir film var.

Unlu bir matematikcinin hayatini anlatiyor ve gercek bir hikaye.

Adam sizofren ve ilaclarini kullanmazsa cocugunu bile tehlikeye sokuyor.

Ilac kullaninca da kesinlikle esine yaklasamiyor.

Evlendikten ve cocuklari olduktan sonra hastalik ortaya cikiyor tabi.

Filmin sonunda kadin hala adamla evli kaliyor ve sadece 1 cocuklari var.

Filmi izledikten sonra vaybe helal olsun kadina demistim.

Esimle o zamanlar nisanliyiz ve oda izlemis filmi.

Ben sonra dan hastalandim (kanser oldum) ve o filmi hatirlattim esime. Sen ne yapardin dedim? Sadece yuzune bakacak olsamda yine seninle evlenirim sen yeterki yanimda ol dedi.

Gozlerim doldu o kadar iyi gelmistiki o sozler.

Evet realiteler oyle olmuyor farkindayim. Gercek hayat o kadar romantik degil.

Ama her dogru her yerde soylenmez.

Ben olsam bende kirilirdim.

Erkek arkadasiniz hakli.
Çok haklısın her doğru her yerde söylenmez. Ama ya erkek arkadaşının söylemesi gereken bi doğru varsa ve söylemiyorsa ? ?? Ciddi ciddi buna sadece kırılmış olsa ve sorunu olmasa araya soğukluk katacak kadar somutlaştırmazdı. Somutlaşıyor ve uzatılıyorsa bi düşünmek lazım.

Gerçekten mi? Ben sert olmak istememiştim aslında ama cinselliğin benim için evlilikte önemi büyük. Bu yüzden dürüst ve kararlı bir tutum benimsemeye çalışmıştım. Gaddarca algılamış olabilir tabi.

Benim icin de önemli, emin ol. ;) ama böyle tedavi olup da düzelmiyorsa nebyaparsn diye sordugunda duraksamak... benim kafamda da soru isaretleri olusurdu emin ol. Tamam cinsellik yaşayalım cok önemli elbette ama her sey demek degil ki.

Sanki evlilikte bir yerden sonra sağlık sorunuyla karsilasınca hadi bana eyvallah deyip yalnız birakabilirmissiniz hissi uyandirmissiniz.

Belki de yüzyüze oturup sakince kendinizi anlatsanız iyi olur.

Bence kendisindende bi sıkıntı var üstüne alındı bozuldu.yoksa bi muhabbeti bu kadar büyütüp kendi huzurunu kaçırmaya ne gerek var

Ama ben gerçekten düşünüyorum. Yani o şekilde ömür geçer mi? Erkek olsaydım da bu soruyu böyle cevaplardım.

Bir de her şey insanlar için. Cinselliği yaşamamak insanı aldatmaya kadar itebilir diye düşünüyorum. Şimdi ben bugün burada derim asla aldatmam falan. Ama yaşamak böyle kuru sıkı sallamam gibi olmayabilir o yüzden de katıyım biraz. o_O

Nickim bile libidolu sexsizlikten aldatma gibi bir durum olduğuna inanmıyorum ;) erkeklerde aldatırken sex yok diyemi aldatıyor ne alakası var Allah aşkına kadinlarda ilgisizlikten aldatır aldatırsa

Libidosu yüksek kadınlara bayılıyorum :KK49: :KK49:Bence adamda bir sorun var bu konudaki fikrinizi öğrenince muhtemelen o yüzden sorun yapmıştır

Çok haklısın her doğru her yerde söylenmez. Ama ya erkek arkadaşının söylemesi gereken bi doğru varsa ve söylemiyorsa ? ?? Ciddi ciddi buna sadece kırılmış olsa ve sorunu olmasa araya soğukluk katacak kadar somutlaştırmazdı. Somutlaşıyor ve uzatılıyorsa bi düşünmek lazım.

Bazi insan duygusaldir. Erkekde olsa. Mesela benim esim cok duygusal bir insandir boyle bir lafi duysa o da kirilir tavir yapardi bana ama bir sorunu yok. Ya olursa demekki beni birakacak diye dusunmus olabilir. Ama sizin dediginizde olabilir. Hepsi bir ihtimaldir. Uzatiyor demekki bir sorunu var diyemeyiz.

bıraksın o adam o lafları,boş atıp dolu tutmaya çalışmış...neymiş çocuk istese de bırakmazmış pehh boş laflar,seni takdir ettim dürüstçe söylemişsin ...

Back
X