• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilim kopsaydı da demeseydim

Arladaslara katılıyorum, senin söylediğinde adamın korkacağı birçey yok ki . Kaldı ki hukukumuzda eşler arasında fizyolojik sebeple cinsel birleşme olmaması veya eşlerden birinin cinsel ilişkiden kaçınması özel boşanma sebeplerinden biridir.. Yasakoyucu bile düşünmüş sen söylemişsin ne olmuş :KK54:

Bazi insan duygusaldir. Erkekde olsa. Mesela benim esim cok duygusal bir insandir boyle bir lafi duysa o da kirilir tavir yapardi bana ama bir sorunu yok. Ya olursa demekki beni birakacak diye dusunmus olabilir. Ama sizin dediginizde olabilir. Hepsi bir ihtimaldir. Uzatiyor demekki bir sorunu var diyemeyiz.
istersen dene canım. Dediğim gibi bir sonuç çıkar eşinden de. İnsan psikolojisini baya iyi tanırım . Yarası yoksa böyle küçük dokunuşlar canını yakmaz insanın. Dokunma der rahatsız oluyorum der geçer. Canı yanmış bunun baksana küsüyo :)

istersen dene canım. Dediğim gibi bir sonuç çıkar eşinden de. İnsan psikolojisini baya iyi tanırım . Yarası yoksa böyle küçük dokunuşlar canını yakmaz insanın. Dokunma der rahatsız oluyorum der geçer. Canı yanmış bunun baksana küsüyo :)

insan psikolojisinden anlayan her insanin farkli oldugunu ve her insanin olaylar karsisinda verdigi tepkinin sebebinin de farkli oldugunu bilir.

Bana psikolojiden anlamaktan cok kesin hukumlusunuz gibi geldi.

Esimde de bende de hic boyle bi problem olmadi. Ama bu soze duygusal bir insan oldugumuz icin kirilabiliriz ikimizde. Sirf kirildik diye demekki sizde boyle bir problem yasayacaksiniz diyene "psikolojiden anlayan" degil ancak "muneccim" denir.

Oyle dilini koparacak bır durum yok az sakın ol
Dünden beri yemediğim trip kalmadı ondan böyle tepki veriyorum.

O kadar da olgun biriydi üstelik, çok şaşırdım böyle tepki vermesine. İlk defa böyle bir şey oldu.

Herkese iyi günler.

Hayatımda bir süredir tanımaya çalıştığım biri var. Gerçekten çoğu konuda çok uyumluyuz ve bakış açılarımız çok benzer. Ama dün ciddi bir pot kırdım sanırım işin içinden çıkamadım, bi el atarsanız çok makbule geçer.

Şimdi bizim tanıdığımız bir çift var. Kadınla adam ciddi sorun yaşıyor sebebi de adamın cinsel anlamda çok isteksiz olması. Biz bu konuyu tabiki konuşmuyoruz ama ayrı ayrı biliyoruz durumu.

Neyse dün konu bu çifte geldi bir şekilde. Ben x abla kesinlikle haklı ya, adam tedavi bile olmuyor büyük sorumsuzluk, kadın boşanmak istiyor haklı olarak dedim. O da sen olsan boşanır mıydın dedi. Ben eğer tedavi olmuyorsa boşanırdım dedim. Haklısın peki tedavi olduğu halde durum düzelmezse dedi. Ben de hımm zor bir soru dedim.

Demez olaydım. Daha konuşmanın devamını dinlemeden konuyu değiştirdi, soğuk bir şekilde konuştu. Ben sen olsaydın boşanırdın bence dedim. Açıkçası hiçbir erkeğin bir ömür sekssiz yaşayacağını düşünmüyorum.

O da hayır boşanmazdım, elinden olmayan bir şey için kimseyi terk etmem falan dedi. Çocuğumuz olmasa da boşanmam mesela çocuk sevdiğim halde dedi.

Neyse ben kusura bakma, gerçekçi bakmaya çalıştım falan dedim ağzıma tıkadı resmen lafları. Bugün de konuşmaya çalıştığımda üç gün sonra ortada kalabileceğimi bilmek pek iyi hissettirmiyor dedi.

Allah aşkına yanlış mı düşündüm? Cinsellik olmadan evlilik olur mu? Ben bizden bağımsız olarak gerçekçi düşünmeye çalıştım. Adam bana kudurmuş gözüyle mi bakıyor artık acaba? :KK17:

Siz ne düşünüyorsunuz?
Olmaz. Cocuhum olmayacagını sımdıden bılemez ve evlendıkten sonra oyle bır sıkıntı yasanırsa, tabiki hayat arkadası bırakılmaz. Cınsel ısteksızlık ıse evlılık oncesınde bılınır. Adam ıstemıyorsa ıstemıyordur. Bunu evlenemden önce, küsmek trip atmak yerine sımdıden soylesin. Sen de ona gore evlenıp yarı yolda koymaz. Dırek evlenmezsın . Haayrrt bısey. Benım basımda var mesela. Cınsel ısteksız eş kadar ınsana yorgunluk veren bir evlılık olmaz. Hıc bır problemımızı halledemkuoruz. Uzagız soguguz. Bır kadının yasayabılecegı en agır sıddetlerden bırı bu

İyide bu erkeklerde makine değil ki sürekli hazır ol'da beklesin.
Cinsellik önem taşır tabi ki ama hemen performansı kötüyse yıkılırım demek de doğru olmaz.
Kısaca adam haklı hanımlar dağılın :silah:

Canım benim bebegim su an ilerde cinsel problem yasaysbilcek bir birey. Ama bizimkisi tamamen DNA ile ilişkili bir durum. Tedavi olması gerekiyor ilerde. Bence sen haklısın Cinsellik evlilikte cok önemli. Tedavisi oluyorsa kişinin bir caba göstermesi lazım.

insan psikolojisinden anlayan her insanin farkli oldugunu ve her insanin olaylar karsisinda verdigi tepkinin sebebinin de farkli oldugunu bilir.

Bana psikolojiden anlamaktan cok kesin hukumlusunuz gibi geldi.

Esimde de bende de hic boyle bi problem olmadi. Ama bu soze duygusal bir insan oldugumuz icin kirilabiliriz ikimizde. Sirf kirildik diye demekki sizde boyle bir problem yasayacaksiniz diyene "psikolojiden anlayan" degil ancak "muneccim" denir.
Şimdi psikolojiden anlamayana 'yara yaradır , her insanda farklı olan sebepleridir' diye nasıl anlatılır bilmediğim için kesin hükmümü kendim için veriyorum bu defa.susuyorum. Saygılar...

Ayyy tatlim erkekler iste... bu konularda cok hassas oluyor. Bende nisanliyken esime " bana kötü davranirsan ve birine asik olursam aldatabilirim" dedim :skandal:bunu diyen sen misin? Ne kavgalar oldu... bos ver yani zaman lazim sadece

Başkalarının mahremi sizi niye ilgilendiriyor ki ,niye başkasının sex hayatını konuşup bizde öyle olursak şöyle olurmu? Diye sorguluyorsunuz..Ne saçma ,ne ayıp ya.. Ozaman meme kanseri diye göğsü alınan bir kadının kocası da gitsin başkasını bulsun, çocuğu olmayan kadının kocası gitsin başkasından çocuk yapsın:ukala::ukala: bu böyle uzar gider..Sağlık söz konusuysa ne yapılabilir ki yani..Ben olsam sizden ayrılırım.Bukadar ince düşünen insan dan tırsarım ben:deli:

adamin sorunu var o belli
eminmis baksana uç gun sonradan
sorsana o ne demek diye

Başkalarının mahremi sizi niye ilgilendiriyor ki ,niye başkasının sex hayatını konuşup bizde öyle olursak şöyle olurmu? Diye sorguluyorsunuz..Ne saçma ,ne ayıp ya.. Ozaman meme kanseri diye göğsü alınan bir kadının kocası da gitsin başkasını bulsun, çocuğu olmayan kadının kocası gitsin başkasından çocuk yapsın:ukala::ukala: bu böyle uzar gider..Sağlık söz konusuysa ne yapılabilir ki yani..Ben olsam sizden ayrılırım.Bukadar ince düşünen insan dan tırsarım ben:deli:
Bütün gün oturup milleti çekiştirmiyoruz ki. Kadın bana adam ona açtı zaten her şeyi. Yakın olduğumuz insanlar. Hatta adama tedavi olması için o yardımcı oldu. Doktor ayarladı falan. Bizi onlar müdahil etti biraz yani.

Aslında ince değil aksine basit düşünüyorum bence. Cinsellik evliliğin önemli bir kısmını oluşturuyor.

Dünden beri yemediğim trip kalmadı ondan böyle tepki veriyorum.

O kadar da olgun biriydi üstelik, çok şaşırdım böyle tepki vermesine. İlk defa böyle bir şey oldu.

bence umursama bastan byke alıştırırsan cok bunalırsın hemde her yerlı yersızz trıbınde uzulursen o kendını haklı zanneder dık dur hataasını anlasın sımdı dıyordue bak haksız ya kıvranıyor dıye

Bütün gün oturup milleti çekiştirmiyoruz ki. Kadın bana adam ona açtı zaten her şeyi. Yakın olduğumuz insanlar. Hatta adama tedavi olması için o yardımcı oldu. Doktor ayarladı falan. Bizi onlar müdahil etti biraz yani.

Aslında ince değil aksine basit düşünüyorum bence. Cinsellik evliliğin önemli bir kısmını oluşturuyor.
Pazarlık konusu değilse tabiiki cinsellik çok önemli..Ama sex doğaçlama yapılınca iyidir..Plan proje bu işlerde ters teper..Evlilikte önemli olan çifterin birbirine huzur vermesidir, huzur yoksa sırf cinsellik yavan kalır.

Back
X