Benim kv de seninkinden beterdi. Hep imalı imalı laf sokardı, bazen direk sokardı. Beni eşime hep kötülerdi. İlk 4 yıl böyle geçti. Benim koca anlamazdı. Hep yanlışa çekiyorsun derdi, sızmaAslında çözemediğim bu, bir yılı aştı evliliğimiz nişan flört derken 4 yıldır beraberiz, bu surede hep destek olurken, bu aralar bana yüklenmeye başladı, eve gelip konustuğumuzda benimle tartıştı, kendin çöz ben anneme bişey diyememler başladı, önceden bu tarz şeyler yaşarken güzellikle konusurdu, ben kv defalarca uyardım bu sözleri için ama eşim tamamen yanlı bakıyor, ağzını bile açamaz hale geldi
Sordumda anne nedemek istiyorsun tahatlık batıyor derken , o da e rahatlık batıyor tabiii diye yanıt verdi eşimdi beni hadi hadi diye götürdü zatenSiz sorsaydınız keşke noldu annecim diye
Sordumda anne nedemek istiyorsun tahatlık batıyor derken , o da e rahatlık batıyor tabiii diye yanıt verdi eşimdi beni hadi hadi diye götürdü zaten
Üstüne basa basa bir da sorsaydın sonra da kıskanıyorsun belli sana rahatlık batıyor diye de ekleseydin. Bence temizliğe gelmedin diye bozuldu.Sordumda anne nedemek istiyorsun tahatlık batıyor derken , o da e rahatlık batıyor tabiii diye yanıt verdi eşimdi beni hadi hadi diye götürdü zaten
Olabilir, ama hala öğrenemedi bana nazikçe gelmeyi yardımcı olmak ben de isterim tabi, ama bu şekilde imalar bu şekilde sözlerle birşey yapmayacağımı cok iyi bilir, ama bir toplulukta şapur şupur öper aman benim gelinim, canım gelinim tövbe tövbeÜstüne basa basa bir da sorsaydın sonra da kıskanıyorsun belli sana rahatlık batıyor diye de ekleseydin. Bence temizliğe gelmedin diye bozuldu.
Kayinvalideniz eşinizle aynı anda gidip onun temizliğini,yemeğini yapmadınız diye bozulmuş.Siz yanlarına gidene kadar yemiş bitirmiştir eşinizin beynini zaten.Sizin hastaliginizda simarikliktandir...kim bilir kendisi doktora gitse ne hastalıklar çıkacaktır daaa ....işte elinden tutup düzgün bir doktora götüren yoktur...Canım ne dert ediniyorsun hepimiz bu lafın bir muadilini duymusuzdur KV mizden.Onun kimler kimler gelini olmak istemiştir de sen ne yapıp edip kandirmissindir masum oglunu
Benim kayınvalidem de aslında kansermis !!Doktor bile haline acımış yüzüne soyleyememisAh. Nasıl tanıdık geldi bu sözler bana, kendisi 150 kilo ve yemek yemekten hastalanır malesef haftafa iki kez acile götürürüz, vucutsal değil sadece kendine hakim olamadığı için, söz konusu bu kadar rahatlıkla biz hastanelerde basında beklerken bana böyle demesi düşündürücü
Kayinvalideniz eşinizle aynı anda gidip onun temizliğini,yemeğini yapmadınız diye bozulmuş.Siz yanlarına gidene kadar yemiş bitirmiştir eşinizin beynini zaten.Sizin hastaliginizda simarikliktandir...kim bilir kendisi doktora gitse ne hastalıklar çıkacaktır daaa ....işte elinden tutup düzgün bir doktora götüren yoktur...Canım ne dert ediniyorsun hepimiz bu lafın bir muadilini duymusuzdur KV mizden.Onun kimler kimler gelini olmak istemiştir de sen ne yapıp edip kandirmissindir masum oglunu
Benim kayınvalidem de aslında kansermis !!Doktor bile haline acımış yüzüne soyleyememisTani ;kireçlenme ,kansızlık vb.Eltimin rahminde kitle ve mudehale ile durdurulan kanamaları oldu,kadincagiza biyopsi yapildi ve birkaç hafta da bir kontrol/hastahane işleri oldu.Kayinvalidem doktora gidilirken ona haber verilmediği için delirdi.O da gidermiş kontrole ,oğlu madem karısını oncacik şey için doktora goturuyormus...onu da götürmeliymis.Bu arada kayinpederim sağ ama o kocasi ile birlikte doktora gitmeyi "sevmiyormuş"
O hareketi yapınca sen de ittir. Hiç samimi değilsin de herkesin içinde.Olabilir, ama hala öğrenemedi bana nazikçe gelmeyi yardımcı olmak ben de isterim tabi, ama bu şekilde imalar bu şekilde sözlerle birşey yapmayacağımı cok iyi bilir, ama bir toplulukta şapur şupur öper aman benim gelinim, canım gelinim tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?