Dilinin kemiği yok

tikitak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
150
281
103
kızlar merhabalar, öyle yoruldum ki artık k.v min kırıcı sözlerinden, olayı kısaca anlatayım eşim kayınvalidemin evinde boya yapıyordu bir izin günü, öğlenede yemek yapacakmış benide çağırdılar, ben de 2 haftadır ağır bir hastalık geçiriyorum,neyse birazdaha ayaklandım derken evimi toparladım öğlen oldu, aldılar beni, gittim yemek yenildi vs ortalığı topladım aşağıya inerken bacaklarımın tutmadığını hissettim eşimle bunu koşurken arkamdan bağırdı rahatlık batıyor sana diye, ne olduğunu anlamadım öyle kızgınım ki!
Dertleşmek istiyorum, tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin nasıl idare edeceğim

Aslında çözemediğim bu, bir yılı aştı evliliğimiz nişan flört derken 4 yıldır beraberiz, bu surede hep destek olurken, bu aralar bana yüklenmeye başladı, eve gelip konustuğumuzda benimle tartıştı, kendin çöz ben anneme bişey diyememler başladı, önceden bu tarz şeyler yaşarken güzellikle konusurdu, ben kv defalarca uyardım bu sözleri için ama eşim tamamen yanlı bakıyor, ağzını bile açamaz hale geldi

Ayrıca bende bu aralar bu çok sık oluyordu. Neyse hastaneye bir sebepten gittim kan tahlili yaptılar. Dr nasıl ayakta duruyorsun dedi. Kan degerlerin dok düşük, ne çinko, ne demir, ne b12, ne de başka birsey var dedi.

Şimdi her hafta iğne oluyorum, günde 5 kutuda hapım var.

Demek ki rahatlıktanmış benim ki de

Benim kv de seninkinden beterdi. Hep imalı imalı laf sokardı, bazen direk sokardı. Beni eşime hep kötülerdi. İlk 4 yıl böyle geçti. Benim koca anlamazdı. Hep yanlışa çekiyorsun derdi, sızma

4. Seneden sonra bir daha yapamadı.

Derdini anlayamıyorum aslında çok ta dindardır ama sözde, insanların içinde iyi davranır sonra yapacağını yapar, kıskançlıkmı yapıyor bilmiyorum eşim bana cok düşkündü, evlenbilmek için herseyi yaptı ben de tabii, ama simdi belkide annesini üzerinden savmak için bana böyle davranmya başlamış olabilir

Sordumda anne nedemek istiyorsun tahatlık batıyor derken , o da e rahatlık batıyor tabiii diye yanıt verdi eşimdi beni hadi hadi diye götürdü zaten
Üstüne basa basa bir da sorsaydın sonra da kıskanıyorsun belli sana rahatlık batıyor diye de ekleseydin. Bence temizliğe gelmedin diye bozuldu.

Kayinvalideniz eşinizle aynı anda gidip onun temizliğini,yemeğini yapmadınız diye bozulmuş.Siz yanlarına gidene kadar yemiş bitirmiştir eşinizin beynini zaten.Sizin hastaliginizda simarikliktandir...kim bilir kendisi doktora gitse ne hastalıklar çıkacaktır daaa ....işte elinden tutup düzgün bir doktora götüren yoktur...Canım ne dert ediniyorsun hepimiz bu lafın bir muadilini duymusuzdur KV mizden.Onun kimler kimler gelini olmak istemiştir de sen ne yapıp edip kandirmissindir masum oglunu

Üstüne basa basa bir da sorsaydın sonra da kıskanıyorsun belli sana rahatlık batıyor diye de ekleseydin. Bence temizliğe gelmedin diye bozuldu.
Olabilir, ama hala öğrenemedi bana nazikçe gelmeyi yardımcı olmak ben de isterim tabi, ama bu şekilde imalar bu şekilde sözlerle birşey yapmayacağımı cok iyi bilir, ama bir toplulukta şapur şupur öper aman benim gelinim, canım gelinim tövbe tövbe

Ah. Nasıl tanıdık geldi bu sözler bana, kendisi 150 kilo ve yemek yemekten hastalanır malesef haftafa iki kez acile götürürüz, vucutsal değil sadece kendine hakim olamadığı için, söz konusu bu kadar rahatlıkla biz hastanelerde basında beklerken bana böyle demesi düşündürücü

Klasik kayınvalide işte.
Sokamadığı lafı, tam giderken oturtma çabası...
İçinde kimbilir neler biriktirdi o da, anca bu kadarını çıkartabildi tabii içinden.

Mesafeli olun.
Laf sokuyorsa, cevap verin usturuplu bir şekilde (çirkef ve saygısızca değil).
Eşiniz birşey derse de, eşinize "cevap hakkım doğunca susmamı bekleme" dersiniz.
Eşiniz madem ki artık pasif kalıyor bu konularda, siz de bundan faydalanın.
Kendi kendinizi korumayı bir noktada öğreneceksiniz.
Sıkmayın canınızı, hepimiz yaşıyoruz bunları...

Benim kayınvalidem de aslında kansermis !!Doktor bile haline acımış yüzüne soyleyememisTani ;kireçlenme ,kansızlık vb.Eltimin rahminde kitle ve mudehale ile durdurulan kanamaları oldu,kadincagiza biyopsi yapildi ve birkaç hafta da bir kontrol/hastahane işleri oldu.Kayinvalidem doktora gidilirken ona haber verilmediği için delirdi.O da gidermiş kontrole ,oğlu madem karısını oncacik şey için doktora goturuyormus...onu da götürmeliymis.Bu arada kayinpederim sağ ama o kocasi ile birlikte doktora gitmeyi "sevmiyormuş"

Yemek yapmış yedirmiş ,sana bakıyormuş kadıncağız sen kalkıp eve gittiğin için söylemiştir
kendi çapında onun evinde rahat ettiğini düşünmüştür. Klasik kv laf sokmaları salla gitsin

Cok kötü gülüyorum amaaaaa masum oglunu mu hahahaahahahahhahaah

Ayyy bayilcammm ne kadar hossunuz ya . Insan bir sure sonra boyle oluyor demekki . Ya tam alay edilesi bir vaka . Onun hastalik hastasi oldugunu ve olaylari buyuten birisi oldugunu bilio demekki kayınpeder. Kopuyorum

O hareketi yapınca sen de ittir. Hiç samimi değilsin de herkesin içinde.

Yediği kaba pislemiş, bir daha gidip yardım etme sen de ..
Hee rahat batıyor ,hoşuna mı gitti deseydin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…